1) Bu hareketlerin bazılarının regl döneminde yapılmaması gerektiği söyleniyo. Hareketleri aksatırsak olmaz ki. Nasıl yapıcaz?
2) Benim tiroidler fazla çalışıyo. Bu hareketler tiroidi dengeler mi çalıştırır mı?
Regl dönemi için 2. ve 4. hareketlerin yerine yapabileceğin ek hareketler var. Tiroidi dengeler diye biliyorum ama kitabı tekrar okuyup bununla ilgili bir bilgi görürsem yazarım.
2. ve 4. hareketlerin yerine yapabileceğin hareketleri birazdan ekleyip yazacağım. :)
Regl döneminde 2. hareket yerine yapabileceğiniz hareket.
Eki Görüntüle 474518
Bacaklarınız öne doğru uzatılmış bir şekilde yere uzanın ve dirseklerinize dayanarak başınız ile omuzlarınızı yukarıda tutun. Kollarınızın dirsek ile bilek arasında kalan kısımları yerde döz olarak dursun ve avuç içleriniz yere baksın.
Her iki bacağınızı da yerden 15 cm. kadar kaldırırken soluk alın. Bacaklarınızın mümkün olduğu kadar düz olmasına gayret ederek eğer yapabilirseniz onları 10 ile 20 saniye arasında havada tutun. Bunum yaparken normal şekilde soluk alıp verin. Gözleriniz açık olsun ve ayaklarınızın parmak uçlarına bakın.
Bacaklarınızı yere indirip başlangıc pozisyonuna getirirken soluğunuzu verin. Dinlenin.
Regl döneminde 4. hareket yerine yapabileceğiniz hareket. Tabii bu hareket sadece regl dönemine özel değil . Başka rahatsızlığı olanlarda bu şekilde yapabilir.
Eki Görüntüle 474519
Köprü hareketi
Kollarınız iki yanınızda olacak şekilde sırtüstü yere uzanın, avuç içleriniz yere baksın. Bacaklarınızı dizlerinizden bükün ve ayaklarınızı yerde poponuza yakın bir şekilde yerleştirin.
Leğen kemiğinizi yavaşça yerden 10-15 cm. Kaldırırken soluk alın.
Kendinizi yavaşça bırakıp, leğen kemiğinizi başlangıçtaki pozisyonuna getirirken soluğunuzu verin.
1) Bu hareketlerin bazılarının regl döneminde yapılmaması gerektiği söyleniyo. Hareketleri aksatırsak olmaz ki. Nasıl yapıcaz?
2) Benim tiroidler fazla çalışıyo. Bu hareketler tiroidi dengeler mi çalıştırır mı?
vucudunuzdaki olumlu değişiklikleri detaylı yazarmısınız teşekkürler :)
Yaklaşık 3 haftadır 21 tekrardayim :) kesinlikle daha sakinim eskisinden ve grip bile oldurmadi daha, normalde bu havayı boş geçtiğim görülmemiştir, Tibet'e saydım bunu da :)
pilates mi oluyor bu hareketler?
İkinci Ayin Sağlığa Yararları
İkinci Ayin'in tiroit bezi, böbreküstü bezleri, böbrekler, sindirim organları ve prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organlar ve bezler üzerinde onarıcı bir etkisi vardır.
Üçüncü Ayinde tiroit bezlerini, böbreküstü bezlerini, böbrekleri, tüm sindirim sistemi organlarını ve prostat rahmini de içine alacak şekilde cinsel organları ve bezleri gençleştirir.
Dördüncü ayin ve beşinci ayininde tiroit bezleri üzerinde olumlu etkisi olduğunu yazıyor. :)
Yoga hareketleri. Aslında temel yoga hareketleri bunlar.
Artık kimse yapmıyormu, kimse yararlarını yazmıyor.
Merhaba,
Ben uyguluyorum, aslında bu hafta 9 tekrara geçmeliydim ancak ilerlemiş bel fıtığı nedeniyle kendimi zorlamamak için bu hafta da 7 de kaldım. Gözlemlediğim etkiler sadece cildim üzerinde oldu. Cildim parlıyor ve çok iyi durumda. Bunun dışında şu ana kadar herhangi bir etki gözlemlemedim. Ama kesinlikle devam ettirmeyi düşünüyorum. Yeni gelişmeler olursa yazarım.
Herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?