- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
slm kizlar bu hareketlerin dik bir durusa katkisi olurmu boyum normal memnunum 1.73 ama durusum beni rahatsiz ediyo tam kambur gibide degil ama söyle dik duruslu kadinlara hayranimzaten omuzlarimda genis degil iyice bunaliyorum bu durumdan
Canım aynı dertten ben de muzdaribim... Başlık bile açtım hatta, şuradan bakabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/497858-guzel-sirt-dik-durus-icin.html
kızlar 7 deyim yani 3. haftam 2 gün oldu başlayalı ve bacaklarımda spora başladığımızda olur ya aynı öyle ağrı var hani hamlamışızdır ilk başladığımızda kas eklem ağrıları olur aynı öyle sizdede oldu mu?
bu aarada bender ter yada idrar kokusu olmadı cnm
Ter kokusu değil de (her gün duş alıyorum belki ondandır) idrar kokusu daha bir var sanki...
Bugün 9 tekrarlarım bitiyor, yarın 11'lere başlayacağım. Bir de kendimi daha neşeli ve pozitif hissettiriyor sanırım bu hareketler, normalde hava kapalıyken mutsuz olurum şimdilerde pek işlemiyor :)
evet canım insanın duygu durumunu çok etkiliyor, spor da genel olarak mutluluk veriri ama bunu yaparken bir başka... bir de ben biraz vurdum duymaz oluyorum sanki, daha kaygısız, evhamlardan uzak, normalde sinir krizi geçirmem gerekirken sakin falan oluyorum.
Bende tibetin hareketlerine başlamış biri olarak bir kaç günde olanları yazayım bari.Ben geçen cuma günü başlamıştım 4 gündür yapıyorum 3 tekrarla başladım.Göğüslerimde sanki içi süt doluyomuş süt bezlerim harekete geçiyomuş gibi ağrı var ay inşallah büyürler.Arada midem bulanıyo baş dönmesi oluyo bazen.Meraklandım yoksa hamilelikmi var diye test yaptım çok şükür negatif çıktı.Bende acaba dedim bu tibete başladım ondan mı belirtilerini gösteriyo.Çok rahatlatıyo insanı daha önce başlasaymışım keşke.
nnnyyy cnm evet dive bomber gibi yapıyorum kollarımıda büküyorum.Bu harekette zorlanıyorum doğrusu alışana kadar böyle yapıyorum.Diğer hareketler kolay onları rahatlıkla yaptım.
ben yarın 15 tekrara geçiyorum, dün akşam 4. hereketi 2-3 defa bir kaç sn dinlenerek zor tamamladım, callaneticsden hemen sonra yapmamında etkisi var sanırım... off hiç sevmiyorum o hareketi, işin zevkini kaçırıyor sırf onun yüzünden bırakasım geliyor bazen.
sayı arttıkça zorlanıcam galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?