- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
- 198
Cevaplarım gecikiyor, kusura bakmayın arkadaşlar..
Hmm.. demek tembeller.. kime çektilerse artık..
Şaka bi yana kedicim benim kuzen de kilolu..
Benim bildiğim kadarı ile bölme olmuyo deryacım.. kedicim de yorum yapar bununla ilgili, en tecrübelimiz o..
21 e ulaşınca zaten zafer! Zaferin keyfini çıkart.. 12 dakika..
Süper.. :138: :138:
Hem 21 yapman güzel..
Hem de aslında çok hızlı geçen zamanın yavaş geçtiğini düşünmen.. Düşünsene ayol, ömrün uzadı..
Not: kedicim aklımda bi fikir var.. hemen anlatayım, düşünceni paylaşırsan sevinirim..
İkinci kitapta hareketlerin detaylandırılması, yerine geçebilicek hareketler vs. var ya.. onları diyorum sayfa sayfa çeksem.. burada paylaşsam.. Tabii ancak önümüzdeki hafta buna zaman ayırabilirim.. Ne dersin.. yapmadık di mi daha önce böyle bişi.. Bunadım mı ne?
Vallahi.. Gitti kupam..
Süper!
Arkadaşlarım.. ben de nihayet bu hafta 19 tekrardayım.. Cuma itibariyle üçüncü kez 21 e kavuşmuş olacağım.. Allah ayırmasın amin..
Sevgili püsküüt sabirla devam ediyorum. Hayatimda bazi degisiklikler oluyor ama görecegiz bakalim 21e ulasinca neler olacak. Önce yapamam diye düsünmüstüm ama bir düzen oturttum. Genelde ev halkindan önce uyandigim icin yapiveriyorum hemen cok da sürmüyor. Sonraya biraksam üsenecegim yoksa. Bu gectigimiz bir yilda yoga da yaptigim icin ilk basladigim zamana göre daha esnegim. Insallah birakmam.