- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeeyy ben de yapıcam . bugün kedi83 sayesinde bi blogta gördüm , şimdi de buraki yorumları okudum .bakalım ben de neler olacak :)
9. tekrardayım yüzümde sivirceler çıktı biri büyük ve iltihaplı ...ergenlikte bile hiç sivircesi çıkmamış biri olarak bu sivirceleri tibet hareketlerine bağlıyorum... ayrıca diyeti pilatesi bırakmıştım 2 kilo almıştım 2 kilo bile çok farkettiriyor sonra bu hareketlere başladım bir kaç gündür aynada kendimi daha ince görüyorum ayrıca eskisi gibi kolay sinirlenmiyorum
5. tekrarda devam ediyorum... şimdilik gözlemlediklerim sabah dinç kalkıyorum, eskisi gibi miskinlik yok üstümde... ve en kötüsü de keskin ter kokusu... spor yaparken kendim bile dayanamaz oluyorum.... iltihaplı sivilcelerim yok ama yüzüm sürekli küçük küçük sivilce halinde... gerçi bu nemlendiricimle mi alakalı yoksa tibet mi henüz bilmiyorum
sivilcelerim yeniden baş gösterdi, bendeki en belirgin etkisi bu sanırım
daha önce de olduğu gibi yine bacaklarım ve karnım inanılmaz sıkılaştı, bu durum çok hoşuma gidiyor
O ter kokusu ilk zamanlarda bende de olmuştu, sonra geçti.
Bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum artık, böylece etkisi daha iyi olur, özellikle karında etkisi olsun.
ben de dikkat etmeye çalışıyorum fakat pek başarılı olamıyorum. inanılmaz iştahım var şu sıra
Bende iştah her zaman var ama aşırı kilo almadım hiçbir zaman. Şu an Karatay Beslenme Şeklini uyguluyorum, ekmeği bıraktım tamamen. :) Ceviz, fındık, fıstık yiyorum onun yerine. Daha doyurucu.
1-2 kg fazlam var benim de. ben çok ölçüsüzüm. ya çok yerim ya çok kısarım
Oncelikle herkese merhaba, ben de Sos'un tavsiyesi uzerine geldm buraya
Evet Sos'um sorularimin cevaplarini bekliyorum eger musaitsen sen deAma ben bi kosu kahvalti edip geliyorum
hoş geldin
ben öncelikle kitabını okumanı tavsiye ederim canımcım. birçok sorunun cevabı var çünkü orda. ayrıca yapamadığın hareketler olursa onlar için de alternatif hareketler var.
soruna gelince; 3 tekrarla başlıyorsun. her hafta 2 artırıyorsun hareket sayısını. 21 e ulaştığında hep o şekilde devam ediyorsun.
ve 1 günden fazla ara verirsen maalesef başa dönmen gerekiyor :18:
umarım açıklayıcı olmuştur
Cok tesekkur ederim canim cok aciklayici oldu
En kisa zamanda kitabini da temin etmeye calisacagim
Tamam canim tavsiyene uyacagimkitap 2 cilt canım. bence ikisini de alma sadece 2.yi al. çünkü ilkindeki bilgileri de kapsıyor daha çok işine yarar
Tamam canim tavsiyene uyacagim
başlayınca yaz buraya neler olup bittiğini merak ederiz biz
Tamam canim yazarim :) Sen kacinci tekrardasin simdi?
ben 17 ye kadar gelmiştim bıraktım bir süre. sonra 13 tekrardan yeniden başladım.
belli bir tekrar sayısına ulaştınsa en başa dönmen gerekmiyor
cumartesi 15
vuuuu cok iyiymis canim bu is Ama kesinlikle istikrar isteyen bir is
Sende nasil bir etki gosterdi?
Oncelikle herkese merhaba, ben de Sos'un tavsiyesi uzerine geldm buraya
Evet Sos'um sorularimin cevaplarini bekliyorum eger musaitsen sen deAma ben bi kosu kahvalti edip geliyorum