● Tibet Kızları ●

Eminim sende daha güzel sonuç verir.benim malum 3 gebelik kolay değil toparlanması.normaldede göbekli değilim ama kasların deforme olmasından dolayı şu sabah dümdüz akşam 4 aylık olan gruptan(d)ım
Hadi insallah :)
Benim aykayayken karnim iyi ...kusursuz degil ama normal
Oturunca rezalet ama ...zayifliğima hakaret gibi kaliyo orda

İzlemem mi gıııı izledim helbet hep aynı sayımı artırma oluyo mu onu sordum tibet gibi mi derken. Eee tibet 21 i bulunca yarım saat bir saatte bu 1,5 saat yerde mi yuvarlancaz yani... cık olmadı bu tibet e devam artı japon nefesi yeter amannnnn callanda da vücut esniyo o da çok iyi ama yaaaaa üffffffff nedcem ben yaaaaaa

Son düzenleme:
Hadi insallah :)
Benim aykayayken karnim iyi ...kusursuz degil ama normal
Oturunca rezalet ama ...zayifliğima hakaret gibi kaliyo orda

Şanslı bağğğyan.kilon yokta ondan. o gevşekliğin içi yağ dolsa oldu sana koca göbek:)) ama noldu biliyomusun.ilk günler sıkılaşır gibi oldum.sonra o sıkılık yumuşamaya başladı .sonra baktım yağlı sert olan yerler oralar.en çok göbüşte hissettim.sıkınca sert olurdu şimdi yumoş:)demekki yapları parçalıyor.sonrasıda sıkılaşma olacak herhalde

İzlemem mi gıııı izledim helbet hep aynı sayımı artırma oluyo mu onu sordum tibet gibi mi derken

Haa yok canıım daha ne artsın 1 saat bitene kadar gözün patlıyo zatenaynı kardiyo yapar gibi ter atıyom yattığım yerdebiter bitmez duşa zor atıyorum kendimi.ağustosun sıcağında yaparsan böyle olur.ocakta şubatta aklın nerdeydi behey gafil:))ağustos böceği gibi hissettim kendimi:))tembel tenekeeee

Niyetin için 100 ihlas okudum.nasıl niyetlendin bilmiyorum ama her şekilde al senin olsun:)
Allan razı olsun
Maşallah sana ben totomu kaldıramadım daha yerimden.
Başlamam lâzım spora böyle olmaz

Günaydın tibetçi hatunlar

Allan razı olsun

Maşallah sana ben totomu kaldıramadım daha yerimden.
Başlamam lâzım spora böyle olmaz
Cümlemizden inşallah.eğer istersen fırsat buldukça destek çıkarım sana..

Bak tee o zaman başlasaydın şimdiye hareketlere alılmıştın.tatilde 10 saati yapardın

bakma bitti dediğime görmezden geliyorum mecburen gün kalmadı

Ev işi biter mi canım ya.arkanı dön yine aynı.boşver olduğu kadar olmadığı kader:))

Kızlar callanetics ilk başlayınca hamlık yapıyor mu? Ona da başlıyım bugun diyorum ama bayram üzeri tutulmasın oram buram diye de korkim ne yapim a dostlar bi akıl verin

Bende tutulma olmadı sadece bazı yerlerde acı vardı:))esneme hareketi çok var ondan galiba tutulmuyorsun.ama fazlaca esnediğin için yürürken bacaklar 1 saat titriyor benim:))

Bende tutulma olmadı sadece bazı yerlerde acı vardı:))esneme hareketi çok var ondan galiba tutulmuyorsun.ama fazlaca esnediğin için yürürken bacaklar 1 saat titriyor benim:))
Tibetle aynı zaman olmasın diye onu yatmadan önce yapayım diyorum yine de titreme olur mu ertesi gün çayları milletin üstüne dökmiyim sonra

Kızlar burada eklenen videoları görebileceğimiz bi yer var mı ? Dünden beri geri ileri talan ettim yazışmaları bulamadım bi türlü callan videosunu galeri neyin var mı burada... var deyin noolurrrr

Hepiniz birden nereye kayboldunuz yahu hatırladığım kadariyla 2 hareketi yaptım 100 e kadar sayarak hani şu uzanıp bacakları tutup kafayı kaldırıp kolları uzatıp sallıyon ya onu, bir de arka bacağı sallama var ya bi yere tutunup hah işte onu yaptım ( bundan biraz tırstım ağrı yapabilir diye 50 bi yan 50 bi yan yaptım baktım ağrı yok 50 şer daha yaptim) ama bacaklarda titreme falan yok şimdilik yanlış mı yaptım acep başka da bi şey hatirlamiyom... şu video nerde ula sesime ses verin ula

Yok demem valla niyetim olmadı ama yarım bırakmak ta istemiorum.
Calla teyzeyi yaptım ayaklarım titredi çok hamlamışım 200 300 mekik çeken ben yapamadım hareketleri tamamen .
Sırt ağrılarına iyi gelecek sanırım biraz hafifledi sanki ama bacaklarım titrek ve korkak horon tepiyorlar benden bağımsız
Sana linki mesaj atayım hamim linki mesaj atmıştı türkçe dublajı var . Bacaklar titriyor ter ıçinde kalıyorsun üstüne ılık bir duş ve 1 bardak süt içtin mi rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…