- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.381
Hadi insallah :)Eminim sende daha güzel sonuç verir.benim malum 3 gebelik kolay değil toparlanması.normaldede göbekli değilim ama kasların deforme olmasından dolayı şu sabah dümdüz akşam 4 aylık olan gruptan(d)ım
İzlemem mi gıııEccik ucundan versen yeter
Callan teyzeyi seçtim.dedim teyze hadi ver coşkuyudiğerleri nasıl olsa yapılır.kimseden fayda yok ne varsa sende var dedim
Güle güle kirlet.Ben bugün kv deye çalıştım yarında kendime inşallah.
Kaç hareket saymadım ama 1 saat sürüyor.tibetle alakası yok canım yanından geçmez:)plates yoga bale karışımı bir spor.yapmak ister misinattığım videoyu izlemedin mi gıı.o kadar aradım buldum aşkolsuuun
Hadi insallah :)
Benim aykayayken karnim iyi ...kusursuz degil ama normal
Oturunca rezalet ama ...zayifliğima hakaret gibi kaliyo orda
İzlemem mi gıııı izledim helbet hep aynı sayımı artırma oluyo mu onu sordum tibet gibi mi derken
Nesi bir saat sürüyor anlamadım ki iki tane hareket var videoda
O ufak bi ayrıntı takılmamak lazımHangi video canım bu benim kafa çarşamba pazarına döndüaynı şeyden mi bahsediyooz.her hareketi 100 er defa yapıyor amaaaa
Allan razı olsunNiyetin için 100 ihlas okudum.nasıl niyetlendin bilmiyorum ama her şekilde al senin olsun:)
Maşallah sana ben totomu kaldıramadım daha yerimden.Eccik ucundan versen yeter
Callan teyzeyi seçtim.dedim teyze hadi ver coşkuyudiğerleri nasıl olsa yapılır.kimseden fayda yok ne varsa sende var dedim
Güle güle kirlet.Ben bugün kv deye çalıştım yarında kendime inşallah.
Kaç hareket saymadım ama 1 saat sürüyor.tibetle alakası yok canım yanından geçmez:)plates yoga bale karışımı bir spor.yapmak ister misinattığım videoyu izlemedin mi gıı.o kadar aradım buldum aşkolsuuun
bakma bitti dediğime görmezden geliyorum mecburen gün kalmadıGüle güle kirlet.Ben bugün kv deye çalıştım yarında kendime inşallah
9 oldummmmm hayırlı olaaaa
Cümlemizden inşallah.eğer istersen fırsat buldukça destek çıkarım sana..Allan razı olsun
Maşallah sana ben totomu kaldıramadım daha yerimden.
Başlamam lâzım spora böyle olmaz
bakma bitti dediğime görmezden geliyorum mecburen gün kalmadı
Kızlar callanetics ilk başlayınca hamlık yapıyor mu? Ona da başlıyım bugun diyorum ama bayram üzeri tutulmasın oram buram diye de korkim ne yapim a dostlar bi akıl verin
Hoşbuldummmm ben de etrafa bakınıyordum kimler var diyeHoşgeldiin aramıza :))
Nasıl geçti zorlanma filan.ben 2 de sorunluyum hala:))
Tibetle aynı zaman olmasın diye onu yatmadan önce yapayım diyorum yine de titreme olur mu ertesi gün çayları milletin üstüne dökmiyim sonraBende tutulma olmadı sadece bazı yerlerde acı vardı:))esneme hareketi çok var ondan galiba tutulmuyorsun.ama fazlaca esnediğin için yürürken bacaklar 1 saat titriyor benim:))
Yok demem valla niyetim olmadı ama yarım bırakmak ta istemiorum.Günaydın tibetçi hatunlar
Cümlemizden inşallah.eğer istersen fırsat buldukça destek çıkarım sana..
Bak tee o zaman başlasaydın şimdiye hareketlere alılmıştın.tatilde 10 saati yapardın
Ev işi biter mi canım ya.arkanı dön yine aynı.boşver olduğu kadar olmadığı kader:))
Sana linki mesaj atayım hamim linki mesaj atmıştı türkçe dublajı var . Bacaklar titriyor ter ıçinde kalıyorsun üstüne ılık bir duş ve 1 bardak süt içtin mi rahatlarsınHepiniz birden nereye kayboldunuz yahuhatırladığım kadariyla 2 hareketi yaptım 100 e kadar sayarak hani şu uzanıp bacakları tutup kafayı kaldırıp kolları uzatıp sallıyon ya onu, bir de arka bacağı sallama var ya bi yere tutunup hah işte onu yaptım ( bundan biraz tırstım ağrı yapabilir diye 50 bi yan 50 bi yan yaptım baktım ağrı yok 50 şer daha yaptim) ama bacaklarda titreme falan yok şimdilik yanlış mı yaptım acep başka da bi şey hatirlamiyom... şu video nerde ula sesime ses verin ula