- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.281
Oooo süperrrrrrr benim sırtımda tam düz değilTibet...callani sonraya biraktım biraz
Diğer meslek dansözlük mü? Hobaaaa yandan yandan hadi kızlar hep beraber
Cok bir sorunum yoktu ama dimdik de durmuyordu...Oooo süperrrrrrr benim sırtımda tam düz değiltam gaz devam öyleyse
Bırakalı çok oldu . Smmm olmak istiyordum ama olmadı geçti mi geçmedi belki yeni bir işe başladığımda tekrar girerim sınava.Birakma işte...isareti algıla
Dilek icin ritueli hic yapmadım ama bereket ritueli cok yaptim ve faydasini gordum...Bırakalı çok oldu . Smmm olmak istiyordum ama olmadı geçti mi geçmedi belki yeni bir işe başladığımda tekrar girerim sınava.
Su ritüelini biliyor musun dilek için
Nasıl oluyor yapmak isterim ben de kolaysa...haldır haldır iş arıyorum bu araSu ritüelini biliyor musun dilek için
Bereket nasıl oluyor evimde o bereket kalmadı sanki.Dilek icin ritueli hic yapmadım ama bereket ritueli cok yaptim ve faydasini gordum...
Ha bu arada aklima gelmisken
Yastigina lavanta yaği veya bizzat lavantayi koy bir avuc dolu dolu...rahatlatır
Sana atayım hemen şimdi yap .Nasıl oluyor yapmak isterim ben de kolaysa...haldır haldır iş arıyorum bu ara
Her perşembe oglen 12-14 arasi yeni bahar kaynat bir bardak suya 1 yemek kaşiği koyBereket nasıl oluyor evimde o bereket kalmadı sanki.
Lavanta ne işe yarar sakinleştirir mi ?
Rahatsız ediyor kokusu beni
Sana atayım hemen şimdi yap .
Evde olmazsam iş Yerinde yapsam aynı etki olur mu. YaparımHer perşembe oglen 12-14 arasi yeni bahar kaynat bir bardak suya 1 yemek kaşiği koy
Ve kokusunu aldiğin an işte bereket saglik afiyet dile ....kaynat bir sure evine yayilsin kokusu...1 ay yap
Is yerine etkisi olur...ev icin evde yapmalisin...Evde olmazsam iş Yerinde yapsam aynı etki olur mu. Yaparım
Üzüldüm ya şimdi evde bu hafta yapabilirim haftaya yapamamIs yerine etkisi olur...ev icin evde yapmalisin...
Ama ben kokusuna hayran kaldim...yani resmen zenginlik ve huzur kokuyor...
Farkli bir alemde hissediyorum kendimi o kokuyu alınca
Nuray sayarinin mucizeler kitabi var bende ordan bakim ne var ne yok...bu arada bu da bir nuray sayari ritueli...Üzüldüm ya şimdi evde bu hafta yapabilirim haftaya yapamamevde değilim. Başka var mı mesela iş konusunda çok sıkıntılıyım
O hatunu hiç takip etmedim edeyim bakalım.Nuray sayarinin mucizeler kitabi var bende ordan bakim ne var ne yok...bu arada bu da bir nuray sayari ritueli...
Haah marifetli baya
benimkisi inadina bozar dağıtır camasirlari
ama bulasik makinesini bosaltmaya bayiliyor ve çalıştırmayı
Camasir makinesini de o calistiriyor
Ya da en komigi yere bilerek su dökup sonra pecete alip siliyor :)
Evet bir nevi ic hesaplaşma bu yasadiklarimiz su an...ve kim bilir hangi düsünce prangasindan kurtuluruz eger bu sefer atlatırsak...şahsen bir daha olursa bu dalmalarim güzel bir konuşma yapicam gecmisimle
Beyaz tv de her pazartesi programa geliyorO hatunu hiç takip etmedim edeyim bakalım.
Sevinirim valla bugün su ritüeli yaptım bebek için sanırım dileğimi yanlış söyledim 2 kere hamile kaldım ama olmadı bazen dualar için doğru kelimeleri seçmek gerekli
temizliğe laf edersem o kadar olacağı buydu belim tutuldu terliydim ceyranda kaldım yarın nasıl kalkıcam acaba
Kızlar ben dikleştim ya...
Istesem de iki büklüm duramiyorum ayaktayken...yani sirt hattı düzgünlesti
Her perşembe oglen 12-14 arasi yeni bahar kaynat bir bardak suya 1 yemek kaşiği koy
Ve kokusunu aldiğin an işte bereket saglik afiyet dile ....kaynat bir sure evine yayilsin kokusu...1 ay yap
Gelişmelerin cok harika...bende 2 den haz etmemeye basladim :) ayaklari tamamen birakiyorsun...butun egzersizleri ard arda yapmamaya calis her sayida ve her egzersizde 1 2 saniye ara ver ...Aaa geçmiş olsun.bende yeni atlattım çok kötüysen ihmal etme hemen kas gevşetici iğne ol.ben gitmedim 1 ay ceremesini çektim.en sonunda oldumda rahatladım.yoksa tutulma geçti ağrı miras kaldıydı.Allah şifa versin tez zamanda...
Benimde sırtım güzelleşiyor nooooolmuş yaniiiivücudumda enteresan şeyler oluyor.benimde bel oyuntum belirginleşti.simitler kayboluyor.kalça toplanıyor basenler eriyor.iç bacaak toplanıyor.kollar dada sıkılaşma var .işin ilginç yanı kilo vermiyorum cm olarakta incelme yok başlardaki gibi ama şekillenme bariz ortada.evdekilerde farketti bu arada tibetin 4 .hareketiyle barıştık:)ama ikinciyle bozuştuk bu seferde.alternatifini yapsam nolur acaba ya.ayakları kaldırmak değilde indirmek zor oluyor.bide mesela siz yaparken ayakları indirince iyice bırakıyormusunuz yoksa harekete devam ederek mi yapıyırsunuz.nasıl anlatsam kızlar.anladınız mı ya.hani indirirken karnı biraz sıkıyorsun illa hiç gevşemeden deavm mı yoksa gevşeyip tekrar mı başa.eğer ikinci gibiyse onda daha zorlanırım denedimde
Dün deseydinya yapardık
Gıdin varsa o toparlaniyor...Çok mu konuşuyorum ben yaaabende uzun mesaj yazan yok
Bişey dahabazen uykuda yüzüstü yatardım uyanınca felaket belim ağrırdı.şimdi yok çok şkür.zorlanmıyor belim.yüzümdede değişim var ama anlamadım ne olduğunu
Gece bülteni sona ermiştir iyi geceler