- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.261
hmm tetikleyici gökyüzü ile açığa çıktı diyorsun .Ben bunun tibetten oldugunu dusunuyorum acikcası...cunku tibete baslayali ruhsal olarak birsey yasamamistim daha ...gokyuzu da buna müsaitse bu is iyicene uzar
Bilinc altim gezmelerde programından şimdilik bu kadar
ben her türlüsünden korkarımGözüm görse korkmam da göremediğim yere yapıyorlar .aha battı batacak hissi geriyor beni.yoksa kan filan alırlarken iyice bakarım
Sağol canım yeni bir macera beni bekliyormerkür gerilemesinin bitmesini bekliyorum.ters tepmesin diye başlamadım:)acaba dolunay da yoksa yeni ayda mı başlasam karar veremedim
Sen yenisin ondan öyle yoğunhmm tetikleyici gökyüzü ile açığa çıktı diyorsun .
ben başından beri böyleyim işte :)
ben her türlüsünden korkarımönceden kan verdiğimde fenalışırdım bayılırdım şimdi gebeliklerde vere vere alıştım
astrolojiyi takip ederim ama o kadar detaylı değil .
Hepsi geçer umarım birden bende yoluma bakarımSen yenisin ondan öyle yoğun
Kalkabilirsen buyuk basarıtemizliğe laf edersem o kadar olacağı buydu belim tutuldu terliydim ceyranda kaldım yarın nasıl kalkıcam acaba
Adın üstünde "Gıcık Başkan"Kalkabilirsen buyuk basarı
Adın üstünde "Gıcık Başkan"
Belim tutuldu diyorum kahkaha atıyorsun daha ne olsunKalkabilirsen buyuk basarı
Hayir yarin ki başarına güldümBelim tutuldu diyorum kahkaha atıyorsun daha ne olsun
Yaaa çok imrendim şimdi benim sırtım niye duzleşmiyorKızlar ben dikleştim ya...
Istesem de iki büklüm duramiyorum ayaktayken...yani sirt hattı düzgünlesti
Olur canım zamanla ve fark edersin zatenYaaa çok imrendim şimdi benim sırtım niye duzleşmiyor
TazegülOlur canım zamanla ve fark edersin zaten
Hem yeni yeni esniyorsun daha
Tazegül olsun mu senin ismin
Hadi yaTazegülpatronumun soyismi daha orjinal isimler bekliyorum
Kızlar ben dikleştim ya...
Istesem de iki büklüm duramiyorum ayaktayken...yani sirt hattı düzgünlesti[/QUOTE
Callan marifeti mi Tibet mi
O hayalimin peşini bıraktımHadi yabak bu bir isaret
Patron olacsksin
Birakma işte...isareti algılaO hayalimin peşini bıraktım
Diğer meslek dansözlük mü? Hobaaaa yandan yandan hadi kızlar hep beraberHayir yarin ki başarına güldüm