● Tibet Kızları ●

Estağfirullah canım dermiyim hiç:KK66:

Sorma bana özel izleyiciler:p

Bide sen klimalı rüzgarlı fransız camlı odada yapıyordun dimii :işsiz:
Valla şanslısın :KK70:
Yok klimasız fransız oda da eğer klima ıstersem salonda su an herşey koyun kokuyor mecburen klimalı oda ya da.sıcak oda sıfır izleyicisiz

Günaydınnnnnn :temizlik: devam, araya bi de kuaför sıkıştırdımmıydı tey tey tey lümü lümü şıkıdımı Ohh Ohhh yandan yandan halay başı burma burma diyeceksin ki niye banane :ıslık:

Evet bitmemesine bitememesine ha bi de gelmişine geçmişine Alayına kalayina balayına yeter ulan bi bit be :kızgın::KK53:
:KK70: :KK70: şu gelecekteki reglin verdiği asabiyetinin inadına höykürttün be beni :KK70:

bugün biraz ters biraz fazlaca de enerjik 9 günlük tatilin hevesi sanırım . ama çok ağlıyorum ya arınma süreci sanırım geçen başladığımda da böyle olmuştu birde iştahım çok açık bu ara .
sen nasılsın

Enerjin daim olsun gözyaşların nihayet bulsun.içim şişti sen ağlıyorum dedikçe.neyse tüm sıkıntıların dertlerin kederlerin içine attıkların gözyaşlarınla akıp gitsin gelmemecesine.ruhun detoks yapıyor diyelim öyle olsun inşallah:KK36:

Ben bugun tibeti mi yaptım
tibet mi beni yaptı belli değil ...kendimi kasmamak icin hep kontrol ediyordum

Bence karşılıklı olmuş:KK48:
Kontrollü yapıyım derken çok mu kasıyorsun acaba.daha bunun 13ü var:rapci:

Enerjin daim olsun gözyaşların nihayet bulsun.içim şişti sen ağlıyorum dedikçe.neyse tüm sıkıntıların dertlerin kederlerin içine attıkların gözyaşlarınla akıp gitsin gelmemecesine.ruhun detoks yapıyor diyelim öyle olsun inşallah:KK36:

Bence karşılıklı olmuş:KK48:
Kontrollü yapıyım derken çok mu kasıyorsun acaba.daha bunun 13ü var:rapci:
valla benimde şişti :KK70: sebeb dersen sebebte yok yani ağlamak için ama iyi geliyor :KK70: bencede detoks yapıyor ruhum :21:

X