- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.221
Valla şanslısınEstağfirullah canım dermiyim hiç
Sorma bana özel izleyiciler
Bide sen klimalı rüzgarlı fransız camlı odada yapıyordun dimii
Valla şanslısın
Yok klimasız fransız oda da eğer klima ıstersem salonda su an herşey koyun kokuyor mecburen klimalı oda ya da.sıcak oda sıfır izleyicisiz
Salonda mı besliyon koyunuValla şanslısın
Yok klimasız fransız oda da eğer klima ıstersem salonda su an herşey koyun kokuyor mecburen klimalı oda ya da.sıcak oda sıfır izleyicisiz
Salonda mı besliyon koyunu
Oyyy cekilmez o koku ya...Evimin 100 metre ilersinde boş arazi var kasap her sene koyun satışlarını orda yapıyor koku tüm eve yayılıyor pencere pek açamıyorum bu dönem de
Benimde çekemediğim bir koku tiksiniyorum da birde kesimler başlayacak iyice koku yayılacak muhtemelen o dönemde yine evde durmayacam kanda tutar beniOyyy cekilmez o koku ya...
Günaydınnnnnndevam, araya bi de kuaför sıkıştırdımmıydı tey tey tey lümü lümü şıkıdımı Ohh Ohhh yandan yandan halay başı burma burma diyeceksin ki niye banane
Evet bitmemesine bitememesine ha bi de gelmişine geçmişine Alayına kalayina balayına yeter ulan bi bit be
enerjini temizliğe mi borçluyuz
Evet bitmemesine bitememesine ha bi de gelmişine geçmişine Alayına kalayina balayına yeter ulan bi bit be
Günaydınnnnnndevam, araya bi de kuaför sıkıştırdımmıydı tey tey tey lümü lümü şıkıdımı Ohh Ohhh yandan yandan halay başı burma burma diyeceksin ki niye banane
bugün biraz ters biraz fazlaca de enerjik 9 günlük tatilin hevesi sanırım . ama çok ağlıyorum ya arınma süreci sanırım geçen başladığımda da böyle olmuştu birde iştahım çok açık bu ara .SchonerDuft bugün nasılsın
bugün biraz ters biraz fazlaca de enerjik 9 günlük tatilin hevesi sanırım . ama çok ağlıyorum ya arınma süreci sanırım geçen başladığımda da böyle olmuştu birde iştahım çok açık bu ara .
sen nasılsın
Ben bugun tibeti mi yaptım
tibet mi beni yaptı belli değil ...kendimi kasmamak icin hep kontrol ediyordum
regli olacaksın diye mi böyle olduBen bugun tibeti mi yaptım
tibet mi beni yaptı belli değil ...kendimi kasmamak icin hep kontrol ediyordum
valla benimde şiştiEnerjin daim olsun gözyaşların nihayet bulsun.içim şişti sen ağlıyorum dedikçe.neyse tüm sıkıntıların dertlerin kederlerin içine attıkların gözyaşlarınla akıp gitsin gelmemecesine.ruhun detoks yapıyor diyelim öyle olsun inşallah
Bence karşılıklı olmuş
Kontrollü yapıyım derken çok mu kasıyorsun acaba.daha bunun 13ü var
valla benimde şiştisebeb dersen sebebte yok yani ağlamak için ama iyi geliyor bencede detoks yapıyor ruhum