- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.201
DELIveCesur hoşgeldin. Hiç korkma buralar hep dutluktu. Dün pencereleri sildim, bugün dolapları. Eee sen nasılsın? Pardon tanışıyor muyuz? Sonra bir de baktım ben de burdayim. Aaa hep ben mi anlatıcam? İşte böyle..
Abooo
Allah kabul etsin .Nafile tutuyordum zilhicce diye. Ama tutamıcam galiba.
Hareketleri yaparken de karnım çekilir gibi oluyor. Adet günümü bekliyorum heyecanla
Yok biz böyle seviyoruzBen gidiyim de biraz daha guzelleseyim. Dolapları yerleştiricem, makineyi bekliyordumdönünce akıllı olucam söz
Yok biz böyle seviyoruz
Iyi böyle
Cıks...bulmuşum benden delisini değiştirtmem sana kendiniPişman olmazsınız umarım.. He he he gözlerim parladı birden
ya ben 3 te bile hafifte olsa bir ter atıyorum . sen terlemiyor musun .
valla havalardayım tibet yapıyorum diye
Evet ciplak ayak halida yapiyorum...şu 4 le sıkıntınız ne bende onu anlamadim
Ben gidiyim de biraz daha guzelleseyim. Dolapları yerleştiricem, makineyi bekliyordumdönünce akıllı olucam söz
Keşke benim olsa koca koca toto da uf bu 4.de ne uyuz bi egzersiz desemSıkıntımız koca totomuz olmasın
Biz senin gibi tüy siklet miyiz canım uça kaça yapalım.
Ama bugün iyiydim ya 4 te .rahat yaptım .bende şaşırdım:))egzersiz işe yarıyor esneklik ve güç kazandım
Olur olurha_mim de 3 tane var bide callantics da yapiyor yaa...
Amacımiz da sey...bildigin gibi degil çok pis amaçlıyiz
Ay ya cok tatlisinizevet her türlü engelleme baltalamaya rağmen ha_mim de yapıyor.ama ne yaptığını bilmeden
Kızlar benimki izne çıktıya o varken yapmak zor oluyor.sabah işi vardı 9 da çıktı evden bende dedim hemen şu callanı yapıyım.tam başlıcam benim tayfa birer birer kalktı mı ev kalk gidelim diyor mu. kızlar bana müsade ben bunu yapıcam dedim ve yaptım .ama görseniz sanki sinemada film izliyorlar .sıra sıra dizildiler:)dedim size mısırda patlatayım mıbüyük çok destek oluyır ama sağolsun ilk fırsatta anne sporunu yap diyor.yoksa gün içinde her iş bi şekilde yapılıyor.
Bakalım azmim kaç gün devam edecek
Ay ya cok tatlisiniz
Azmin de harika
Bi an üçünü hayal ettim de sen yerde kıvraniyon falan
Sen bana ayımı demek istedin yazacaktım tam yoganın yogisi olduğunu çaktım hemen...aydinlaniyor muyum nedirHamarat yogi
Olsun vallaTekrarlar arttıkça oluyor illaki yaz günü malum:))
Havan daim olsun
Sen bana ayımı demek istedin yazacaktım tam yoganın yogisi olduğunu çaktım hemen...aydinlaniyor muyum nedir
Olsun vallasenin de oluyor sanırım kaliteli izleyiciler de edinmişsin