- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
valla o kadar yaeşim başak herşeyi eleştirir kendi hariç kendi mükemmel erkik maşallah allah bağışlasın en zoru ergen olsa gerek
Tibetimi cok rahat yaptım bugün...
Böyle esnete esnete ohhhh
Benim ağrı olduğu zaman daha cok şu avuç ici kemik ağrı yapıyor,bas parmakla baglantılı olanHımm anlaşıldı
Amiin canım.doğru en kafa yoranı ergen olan:)beraber büyüyoruz işte...
Ohh ne güzel yarasın.benim boynum omuzlarım çok sert.açılamadım gitti son tutulmadan sonra.3 ve 4.harekette zorlanıyırum.fazla kasmadan yapıyorum.özellikle 4 te yukarı kalkınca kollarım acıyor daha fazla kalkamıyırum.kızım diyoki anne yapamıyorsun dedim kolaysa sen yap:)
Gun icinde esnetme haraketleri de yapabilirsin ...boyun ve omuz icinAz önce 4.hareketi nasıl yapıyorum diye video çektim.sandığımdan daha iyi yapıyormuşum:)sadece baş ve omuzlar çok esnek değil.o da zamanla olur bence.ayrıca düzenli yaparsam callaneticsinde esnekleşmeye faydası olacağına inanıyorum
Benim ağrı olduğu zaman daha cok şu avuç ici kemik ağrı yapıyor,bas parmakla baglantılı olan
Gun icinde esnetme haraketleri de yapabilirsin ...boyun ve omuz icin
Boyle narin narin zorlamadan
Ergenin kaç yaşında.Hımm anlaşıldı
Amiin canım.doğru en kafa yoranı ergen olan:)beraber büyüyoruz işte...
Ohh ne güzel yarasın.benim boynum omuzlarım çok sert.açılamadım gitti son tutulmadan sonra.3 ve 4.harekette zorlanıyırum.fazla kasmadan yapıyorum.özellikle 4 te yukarı kalkınca kollarım acıyor daha fazla kalkamıyırum.kızım diyoki anne yapamıyorsun dedim kolaysa sen yap:)
Ergenin kaç yaşında.
Naptınız kızlar dün bıraktım tibeti bugün ağrım bayağı hafifledi ya güneşten vücudum ısındı ondan ya da bıraktığımdan kitaplarım yarın elime ulaşır büyük ihtimal ile okuduktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
bence zorluyordun kendini yaparken...yoksa 1 gunde agri kaybolmazdıNaptınız kızlar dün bıraktım tibeti bugün ağrım bayağı hafifledi ya güneşten vücudum ısındı ondan ya da bıraktığımdan kitaplarım yarın elime ulaşır büyük ihtimal ile okuduktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
Maşallah sen erken evlendin sanırım yaşın 36 degilmiydi16 canım
Bi daha ki sefere daha iyi hissedersin inşallah
Olabilir aslında ısınmadan yapıyordum birde o da zorluyordur. Buralardayım zaten buradan kaybolursam unuturum tibeti :)bence zorluyordun kendini yaparken...yoksa 1 gunde agri kaybolmazdı
Neyse iyice oku gaza gel ruhen hazırlan bekliyoruz
Hayırrr ensendeyim her gün dürtücemMaşallah sen erken evlendin sanırım yaşın 36 degilmiydi
Olabilir aslında ısınmadan yapıyordum birde o da zorluyordur. Buralardayım zaten buradan kaybolursam unuturum tibeti :)
Kaçış yok deseneHayırrr ensendeyim her gün dürtücem
Olur ama sıkılırsın bence öyle...neyse bi başla da...ozellikle harekelerin yapılışını iyi oku acayip heveslendiriyorKaçış yok desene
2 haftada 1 artış yaparım diye düşünüyorum olur sanırım
Maşallah sen erken evlendin sanırım yaşın 36 degilmiydi
Olabilir aslında ısınmadan yapıyordum birde o da zorluyordur. Buralardayım zaten buradan kaybolursam unuturum tibeti :)
Okurken çok soru sorarım şimdiden deyim deOlur ama sıkılırsın bence öyle...neyse bi başla da...ozellikle harekelerin yapılışını iyi oku acayip heveslendiriyor
Yaa en güzelini yapmışsın en büyük hazine çocuklar bu hayatta ..1 ay sonra 37:) 20de evlendim 21 de anne oldum canım...
Alıştık sana bırakmayız vallaaha böyle çeker getiririz
Ooo tam teşekküllu yogaciOkurken çok soru sorarım şimdiden deyim depazartesi başlarım büyük ihtimal
Yaa en güzelini yapmışsın en büyük hazine çocuklar bu hayatta ..
Bende size alıştım uğramazsam eksikliği hissederim. Pazar günü çocuk odasını kendime göre ayarlayacam yer minderim var pamuktan matmıydı adı neydionların pamuğu gibi düşün onun üstünde yapacam bu sefer tütsü de yakacam bakalım bu sefer nasıl olacak
Okurken çok soru sorarım şimdiden deyim depazartesi başlarım büyük ihtimal
Yaa en güzelini yapmışsın en büyük hazine çocuklar bu hayatta ..
Bende size alıştım uğramazsam eksikliği hissederim. Pazar günü çocuk odasını kendime göre ayarlayacam yer minderim var pamuktan matmıydı adı neydionların pamuğu gibi düşün onun üstünde yapacam bu sefer tütsü de yakacam bakalım bu sefer nasıl olacak
Bah bah bah nasıl bulmuş bahaneyiiil kalk ve o callenticse gününü göster dosttummmFazla rahatlayıp o pambık minderin üstünde uyuyormuşsunsen anlatırken benim uykum geldi çünkü yuhum geldi galibaaa.halbuki ben callanetics yapcaktım ayy heryerlerim nasıl hamlamış.özellikle üst bacağım ve kollarım.
Bah bah bah nasıl bulmuş bahaneyiiil kalk ve o callenticse gününü göster dosttummm