● Tibet Kızları ●

valla o kadar ya eşim başak herşeyi eleştirir kendi hariç kendi mükemmel erkik maşallah allah bağışlasın en zoru ergen olsa gerek

Hımm anlaşıldı
Amiin canım.doğru en kafa yoranı ergen olan:)beraber büyüyoruz işte...

Tibetimi cok rahat yaptım bugün...
Böyle esnete esnete ohhhh

Ohh ne güzel yarasın.benim boynum omuzlarım çok sert.açılamadım gitti son tutulmadan sonra.3 ve 4.harekette zorlanıyırum.fazla kasmadan yapıyorum.özellikle 4 te yukarı kalkınca kollarım acıyor daha fazla kalkamıyırum.kızım diyoki anne yapamıyorsun dedim kolaysa sen yap:)

Benim ağrı olduğu zaman daha cok şu avuç ici kemik ağrı yapıyor,bas parmakla baglantılı olan

Az önce 4.hareketi nasıl yapıyorum diye video çektim.sandığımdan daha iyi yapıyormuşum:)sadece baş ve omuzlar çok esnek değil.o da zamanla olur bence.ayrıca düzenli yaparsam callaneticsinde esnekleşmeye faydası olacağına inanıyorum

Gun icinde esnetme haraketleri de yapabilirsin ...boyun ve omuz icin
Boyle narin narin zorlamadan

Ergenin kaç yaşında.

Naptınız kızlar dün bıraktım tibeti bugün ağrım bayağı hafifledi ya güneşten vücudum ısındı ondan ya da bıraktığımdan kitaplarım yarın elime ulaşır büyük ihtimal ile okuduktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum

bence zorluyordun kendini yaparken...yoksa 1 gunde agri kaybolmazdı
Neyse iyice oku gaza gel ruhen hazırlan bekliyoruz

16 canım

Bi daha ki sefere daha iyi hissedersin inşallah
Maşallah sen erken evlendin sanırım yaşın 36 degilmiydi
bence zorluyordun kendini yaparken...yoksa 1 gunde agri kaybolmazdı
Neyse iyice oku gaza gel ruhen hazırlan bekliyoruz
Olabilir aslında ısınmadan yapıyordum birde o da zorluyordur. Buralardayım zaten buradan kaybolursam unuturum tibeti :)

Maşallah sen erken evlendin sanırım yaşın 36 degilmiydi

Olabilir aslında ısınmadan yapıyordum birde o da zorluyordur. Buralardayım zaten buradan kaybolursam unuturum tibeti :)

1 ay sonra 37:) 20de evlendim 21 de anne oldum canım...

Alıştık sana bırakmayız valla aha böyle çeker getiririz

Olur ama sıkılırsın bence öyle...neyse bi başla da...ozellikle harekelerin yapılışını iyi oku acayip heveslendiriyor
Okurken çok soru sorarım şimdiden deyim de pazartesi başlarım büyük ihtimal
1 ay sonra 37:) 20de evlendim 21 de anne oldum canım...

Alıştık sana bırakmayız valla aha böyle çeker getiririz
Yaa en güzelini yapmışsın en büyük hazine çocuklar bu hayatta ..
Bende size alıştım uğramazsam eksikliği hissederim. Pazar günü çocuk odasını kendime göre ayarlayacam yer minderim var pamuktan matmıydı adı neydi onların pamuğu gibi düşün onun üstünde yapacam bu sefer tütsü de yakacam bakalım bu sefer nasıl olacak

Ooo tam teşekküllu yogaci

Fazla rahatlayıp o pambık minderin üstünde uyuyormuşsunsen anlatırken benim uykum geldi çünküyuhum geldi galibaaa.halbuki ben callanetics yapcaktımayy heryerlerim nasıl hamlamış.özellikle üst bacağım ve kollarım.

Bah bah bah nasıl bulmuş bahaneyiiil kalk ve o callenticse gününü göster dosttummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…