- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.541
aaa alisamadin mi daha...eskiye göre daha iyi aslinda
Yapma amma gucci mize gider sonraYENİ SÜRÜMÜ HİÇ SEVMEDİM DEĞİŞTİĞİNDEN BERİ BURAYA GİRESİM YOK GİRİP ANINDA SIKILIP ÇIKIYORUM
Yapma amma gucci mize gider sonraBu igrenc espiriyi yapmasam olmazdi sana
NoldiiiAkşam akşam sırası mıydı?
Ya bisey olsada su gucciye yazsam dedigim birseydi buBirazdan uyuyacağım, karşılaştığım espriye bak.
Valla cok geyigimdir ha
Hadi insallah.. tibet tibet tibet3'lü tekrarlarımın haftası bitti. Bir aksilik olmaz ise yarın 5'li tekrarlara başlıyorum.
Hadi insallah.. tibet tibet tibetEtkisi var mi sende?
21 deyim bi kac haftadir:) belim inceldi buraz gibi haricinde birsey yok : ( saskinliktan olecemDaha çok yeniyim ama yaptıkça huzur veriyor.
Sen epeydir yapıyorsun, sende ne gibi etkileri oldu?
Tibeti yedi oDaha çok yeniyim ama yaptıkça huzur veriyor.
Sen epeydir yapıyorsun, sende ne gibi etkileri oldu?
21 deyim bi kac haftadir:) belim inceldi buraz gibi haricinde birsey yok : ( saskinliktan olecem
Ahaha kralicam haklisin:)) keske biraz faydasi olsa ama manyak derecesinde bagimli oldumTibeti yedi oona işlemiyor
Yoo oyle arti kattigi birsey yok bence ama bi bos verme olaylari akisina birakma oldu bende.. hani belkide basja bi secenegim olmadigindan zaten boyle olacagi vardirHuzur da mı vermiyor?
O zaman ara ver kozmik bakim tarihine gore başlamayı dene ...faydalarin daha cabuk etki ettiği tarihler var...başka da tavsiyem yokAhaha kralicam haklisin:)) keske biraz faydasi olsa ama manyak derecesinde bagimli oldum
Kozmik bakim dedigin ne kiz:)O zaman ara ver kozmik bakim tarihine gore başlamayı dene ...faydalarin daha cabuk etki ettiği tarihler var...başka da tavsiyem yok
Ayin fazina gore sac boyanir kesilir agda yapilir vs vs mesela ay aslandayken aldigin kaş kusme yapmaz veya kesilen sac beyazlamaz ...takip et derimKozmik bakim dedigin ne kiz:)
Ayin fazina gore sac boyanir kesilir agda yapilir vs vs mesela ay aslandayken aldigin kaş kusme yapmaz veya kesilen sac beyazlamaz ...takip et derim
Bir sürü bilgi var