● Tibet Kızları ●

Iste arza olan yere gidiyor ilk...
Doktoruna gosterdin mi hareketleri sakinca var mi diye sorsaydin ne olur ne olmaz...
YOK GÖSTERMEDİM CANIM. GİDERSEM DEPRESANLRI VERECEK KULLAN DİCEK .
AMA OLMUYOR BÖYLE AĞRIM TAVAN YAPTI SİNİRDEN KUDURMUŞ DURUMDAYIM EŞİMLE ATIŞTIK AĞZIMA NE GELDİYSE SAYDIM SAYIŞTIRDIM .
HAFTADA 1 ARA VEREREK YAPYORUM AĞRIMDAN DOLAYI DÜN YAPAMADIM MESELA BIRAKMAYACAM BU SEFER DEVAM EDECEM.
kafam dağılır en azından bu sene fazla kar da yağmadı kar seviyesi 60 cm hep kayılmaz ki yane ona ayrı sinir oldum mecbur yaz gelcek de gezicem tozucam işte dağ tepe ve deniz
OHH VALLA HAYAT SANA GÜZEL

bekarım ama evlenip çoluk cocuk yapsam bu manyaklarla uğraşmak zorunda kalmam tabi ben de sinir hep var artık dün yaptım tibeti istemeye istemeye bu aralar hiç bişeye hevesim yok ya bilmiyorum napsam çok daraldım ay yyhhh offff

Dedi ve gitti
Bakalim ne etti gene :)

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ GUCİNİN SELAMI VAR SİZE 29 ŞUBATA KADAR BANLI .
@Kova hatunu BENDE TİBETİ BIRAKTIM . İLAÇLARIMA BAŞLADIM İLACIM BİTİNCE KONTROLE GİDERİM O ZAMAN HARKETLERİ SORARAK BAŞLARIM

İki gundur tibet yapamadim.Kucuk oglumun hastane isleri ile ugrastim.Tahliller kalp ekosu vs derken müşade altinda kontrol yapildi.Neyseki sukur problem cikmadi ama kardilogun gormesi de iyi olur dendi.Bende de dun gece sabaha kadar diş agrisi baş agrisi uyutmadi.Pazartesi den itibaren bastan baslamam lazim.En azindan hic yapmamaktan daha iyidir.

cok geçmiş olsun canim ogluna ve sana
Oglunda kalp sorunu mu var ?

Sagol canim oglan nefes almakta zorlaniyodu sirtima vuruyo deyip durdu.Birde ust uste burnu surekli kanadi bende doktora goturdum gerekli islemler yapildi.Allahtan bisey cikmadi.Biraz da kilolu yapili 1.75 boy var ama kilo 80 yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…