- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.201
YOK GÖSTERMEDİM CANIM. GİDERSEM DEPRESANLRI VERECEK KULLAN DİCEK .Iste arza olan yere gidiyor ilk...
Doktoruna gosterdin mi hareketleri sakinca var mi diye sorsaydin ne olur ne olmaz...
OHH VALLA HAYAT SANA GÜZELkafam dağılır en azından bu sene fazla kar da yağmadı kar seviyesi 60 cm hep kayılmaz ki yane ona ayrı sinir oldum mecbur yaz gelcek de gezicem tozucam işte dağ tepe ve deniz
cahil kezbanlar kim olcak başka başlıcam konularına dertlerine
bekarım ama evlenip çoluk cocuk yapsam bu manyaklarla uğraşmak zorunda kalmam tabi ben de sinir hep var artık dün yaptım tibeti istemeye istemeye bu aralar hiç bişeye hevesim yok ya bilmiyorum napsam çok daraldım ay yyhhh offffYOK GÖSTERMEDİM CANIM. GİDERSEM DEPRESANLRI VERECEK KULLAN DİCEK .
AMA OLMUYOR BÖYLE AĞRIM TAVAN YAPTI SİNİRDEN KUDURMUŞ DURUMDAYIM EŞİMLE ATIŞTIK AĞZIMA NE GELDİYSE SAYDIM SAYIŞTIRDIM .
HAFTADA 1 ARA VEREREK YAPYORUM AĞRIMDAN DOLAYI DÜN YAPAMADIM MESELA BIRAKMAYACAM BU SEFER DEVAM EDECEM.
OHH VALLA HAYAT SANA GÜZEL
Dedi ve gittibekarım ama evlenip çoluk cocuk yapsam bu manyaklarla uğraşmak zorunda kalmam tabi ben de sinir hep var artık dün yaptım tibeti istemeye istemeye bu aralar hiç bişeye hevesim yok ya bilmiyorum napsam çok daraldım ay yyhhh offff
Ah ah terk eder miyim hiç? Başıma türlü türlü işler geldi, noldu bilmiyorum böyle çok bitkin düştüm ve en kötüsü dizim feci ağrıyor mecburen ara verdim Tibete.mavimli bizi terk mi ettin :)
Cok gecmis olsun ya iyimisin simdi?Ah ah terk eder miyim hiç? Başıma türlü türlü işler geldi, noldu bilmiyorum böyle çok bitkin düştüm ve en kötüsü dizim feci ağrıyor mecburen ara verdim Tibete.
selam kızlar ne zaman tibete başlasam fibrpmiyalji atağı yaşıyorum sırtım tutuluyor kalbime vuruyor ağrısı
Şimdi daha iyiyim. Normalde böyle değilimdir bu dönem gezegenlerle mi ilgili ne çok saçma oldum.Cok gecmis olsun ya iyimisin simdi?
Günaydın canım sende selam söyleGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ GUCİNİN SELAMI VAR SİZE 29 ŞUBATA KADAR BANLI .
@Kova hatunu BENDE TİBETİ BIRAKTIM . İLAÇLARIMA BAŞLADIM İLACIM BİTİNCE KONTROLE GİDERİM O ZAMAN HARKETLERİ SORARAK BAŞLARIM
cok geçmiş olsun canim ogluna ve sanaİki gundur tibet yapamadim.Kucuk oglumun hastane isleri ile ugrastim.Tahliller kalp ekosu vs derken müşade altinda kontrol yapildi.Neyseki sukur problem cikmadi ama kardilogun gormesi de iyi olur dendi.Bende de dun gece sabaha kadar diş agrisi baş agrisi uyutmadi.Pazartesi den itibaren bastan baslamam lazim.En azindan hic yapmamaktan daha iyidir.
Masallah kac yaşındaSagol canim oglan nefes almakta zorlaniyodu sirtima vuruyo deyip durdu.Birde ust uste burnu surekli kanadi bende doktora goturdum gerekli islemler yapildi.Allahtan bisey cikmadi.Biraz da kilolu yapili 1.75 boy var ama kilo 80 yani.
13.5 yasinda masallah bana çekmis iştahı daMasallah kac yaşında
Boy var ya uzar daha kg sorun olmaz ...vallah yaşı icin boyu cok iyi ya13.5 yasinda masallah bana çekmis iştahı da
Sorma valla ben cocuk kaldim yanlarinda boynum agriyo sarilirken.Buyuk oglan 18 yasinda 1.80 onun boyda.Yani tuhafima gidiyo aslinda bu oglanlar benim mi diyorum bazenBoy var ya uzar daha kg sorun olmaz ...vallah yaşı icin boyu cok iyi ya