- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.221
Tahmin ediyorumSorma valla ben cocuk kaldim yanlarinda boynum agriyo sarilirken.Buyuk oglan 18 yasinda 1.80 onun boyda.Yani tuhafima gidiyo aslinda bu oglanlar benim mi diyorum bazenbaktikca
Sen bilirsin zorlaniyorsan ara verebilirsin tabi ...tibeti ilk defa dün yapamadım. sanırım bırakıcam. malum ev topla çalış falan
Düşe kalka devam:)
Düşe kalka devam:)
Yani asla 2 gün üstüste ara vermiyorum ama haftada 2 gün yapmadığım oluyor . Emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum 21e çıkmak da kolay değil bırakamam:))nasil yani
Ne gibi etkilerin oldu ?Yani asla 2 gün üstüste ara vermiyorum ama haftada 2 gün yapmadığım oluyor . Emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum 21e çıkmak da kolay değil bırakamam:))
Evet hoşgeldin :)Ben de tibete başlamak istiyorum. Gelişmeleri ve sayılarınızı buraya mı yazıyorsunuz? Başlayınca ben de mi yazmalıyım?
Evet kısa süreli oldu. Sonra saglık sorunları derken bırakmak zorunda kaldım. Ama ilk haftadan itibaren acaip bi dinçlik olmaya başlamıştı bende. Hazır burda siz varken kendime destek bulmuş olurum :)Evet hoşgeldin :)
Daha once yaptin mi tibet ?
Yani ne yalan söyliyim spesifik bir etki hissetmedim belki de benim algılayamadığım şeyler oluyodur:)) Ama bariz sıkılaşmayı hissediyorum.Ne gibi etkilerin oldu ?
Haydi hayirli olsun aldim listeyeAz önce ilk hareketlerimi yapmış bulunmaktayım. Ben gece 00.30 gibi sabitlemeyi planlıyorum. Bana en uygun vakit. Haydi bismillah :)
Teşekkürler hanımlarHaydi hayirli olsun aldim listeye
Su an pek kimse kalmadi yapan,yapan da yazmiyor :) daha kalabalik oldugu zaman olsaydin keske :) nesse ilerleyen zamanda gelirler yine :) olmadi biz bizeyiz surda gelismeleri paylasiriz :)Teşekkürler hanımlarÇok iyi oldu bu grup işi ya. Bana daha ilk günden enerji mi geldi yoksa çok mu gaza geldim de kendimi enerjik hissediyorum bilemedim
Bende de var bir kac bisey 9 tekrara bi geleyim emin olayım yazarim bende :)Az önce 2. Günüme ait hareketleri de yaptımevet kalabalık olsa daha güzel olurmuş ama olsun bir kişiyle de olsa bana en büyük destektir. Kendimde fark ettigim degişiklikleri hemen yazcam inşallah . Sabırsızlıkla bekliyorum