- 1 Ocak 2019
- 739
- 2.609
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.141
o kadar moralim bozuk ki verdiğim dilekçeye olumsuz yanıt geldi. öyle olmasaydı herşey çok farklı olacaktı. çokda atla deve bi olay değil ama olmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gebelik imkansız yaf... SchonerDuft de ayni şeyi soyluyor fallarda,demeyin oyleacaba gebelik falan var mı ki? @kovahatunu. bende tam tersi zombi gibi oldum uyumaya zorluyommm.
neyse bıgün daha iyiyim. kurum içi yer değişikliği yüksek lisans diplomama istinaden fakat yalakalık vasfım olmadığı için ve dayım ilk fırsatta yalanıyla cevaplandı. neyse bazen herşey ters gider öyle bi dönemdeyim sanırımYok gebelik imkansız yaf... SchonerDuft de ayni şeyi soyluyor fallarda,demeyin oyle
Ben az uyuyordum zaten,oyle alistirmistin kendimi ama demek ki vücut memnun degilmis
Sen iyimisin? Ne dilekcesi olmadi?
Bende kız çocuğu görmüştümDün oglumu uyutmadan once sacima bakim yağimi sürdüm bonemi taktim,dedim ki oğlanı yatirayim vın duşa...
Gözümü bir actim sabah olmuş 08.00 sızıp kalmışım çocuğun yanında
Bu tibet nasil uyku yapiyor boyle ya
Benki 4 5 saat uykuyla gayet yetiniyordum
Evet yağ hala kafamda öğlen çocuğu uyutup gircem artik duşa
Ben türkçe anlamiyorBende kız çocuğu görmüştüm
Nasipte varsa yapacak birşey yok ki hatun
daha yapmadım şöyle 10 gibi yaparımBen türkçe anlamiyor
Naptin arttirdin mi tekrarlari :)
Nasıl ya eski halim bu benim yeni degilDevam kuzu devam:) 15:))
Taniyamadim seni kilik degisince:)
Oylede poudrenin kova hatunu oldugunu bilmiyodum:)) aramiz iyimiydi acaba bu halinle:))Nasıl ya eski halim bu benim yeni degil
Bildiğim kadariyla bir konusmamiz olmadi :)))Oylede poudrenin kova hatunu oldugunu bilmiyodum:)) aramiz iyimiydi acaba bu halinle:))
Hatrlamiyorum ben:)) gicik olan cok dedim simdi toslamayim:)Bildiğim kadariyla bir konusmamiz olmadi :)))
Evet senle çoğu görüşümüz uyumsuz aslinda,ama bir kavgamiz olmadiHatrlamiyorum ben:)) gicik olan cok dedim simdi toslamayim:)
Asil beceride bu degil mi bu tarz platformlarda. Farkli fikirler farkli gorusler o kadar renk demek.. herkes ayni olsa anlamsiz olurdu zaten..Evet senle çoğu görüşümüz uyumsuz aslinda,ama bir kavgamiz olmadi
Kaldi ki bu topik baska diger topikler baska...buraya herkes gelebilir