● Tibet Kızları ●

Günaydın dün akşam haberlere çıkmadıysam daha da çıkmam heralde benim x le görüştük yemeğe gittik ah benim akılsız kafam çok fena kavga ettik çok kötüydü çok taksiye bindim eve gittim tabi gidene kadar bir dünya olay oda ayrı bi mevzu neyse şuandan itibaren erkeklerle hiç birşekilde ilişkim kalmadı olmayacakda artık bitti

Canim benim cok benziyoruz birbirimize.Simdi nasil anlatsam bende de ayni uysal sabirli fedakar hosgorulu iyi niyetli sevdimmi cok seven sadik biriyim.Disardan benimle tanisanlar bi erkegin isteyebilecegi herseye sahipsin diyolar coguda bide taniyanlar vazgecemiyo.Ben akilli ve zekiyim mesela ama saf gorunuyorum kadirmaya calissalarda hislerim cok kuvvetli.Yani herseyim gayet iyi, guzel cekicisin de diyolar.Sorun bende kolay isinamiyorum zor seviyorum ozgurlugumu kazanana kadar zaten ugrastim.Kontrol edilmek hesap sorulmasi hakimiyet altina alinmak istemiyorum.Sagim solum belli olmaz benim engellenmek istemiyorum hicbi sekildeAsla kotu yanlis seyler yapmama ragmen ki maneviyatima daha cok onem veririm dunya islerinde hic merakimda yok ilgim de yok sanki yoldan cikacam da yanlis yola sapacam hep yanlis algilaniyorum engelleniyorum.Bi beni rahat biraksalar cok sessiz kendi halimdeyim cildiriyorum dikkafali asi oluyorum oyle yaptiklarinda.Ondan sonra sen inatcisin dikkafalisin oluyo.Halbuki yanlis bildigim seyleri niye yapiyim. Mesela fazla ilgi alakadan cok ustume dusulmesinden de sıkılıyorum herseyde sıkılganim ama dozunda napiyim. Dengelenmek istiyorum beni dengelemesi lazim karsimdaki adamin her yonden.Yada ne biliyim iste asik olmaktan korkuyorum.Karsimdaki insanin da benim gibi guclu cesur bilgili saygili efendi manevi ahlaki insani degerleri olan sadik biri olsun ay ne cok sey istiyorum yahu ben benden sıkılıyorum adam ne yapsin:işsiz:iste kendi degerimin farkindayim ondan heralde bu hazinenin heba olmasini istemem yaban ellerde:KK70::KK61:acaba bende mi anormallik var
canım kusura bakma banlıydım çok sinirim bozuk bugün

Günaydın dün akşam haberlere çıkmadıysam daha da çıkmam heralde benim x le görüştük yemeğe gittik ah benim akılsız kafam çok fena kavga ettik çok kötüydü çok taksiye bindim eve gittim tabi gidene kadar bir dünya olay oda ayrı bi mevzu neyse şuandan itibaren erkeklerle hiç birşekilde ilişkim kalmadı olmayacakda artık bitti
kimdi su? sana takilan biri vardi o mu? yanlis hatirlayip gene olaylari corba mi yaptim yoksa?

kimdi su? sana takilan biri vardi o mu? yanlis hatirlayip gene olaylari corba mi yaptim yoksa?
yok cnm eski sevgilim yani 3 aydır ayrıydık işte dün akşam aptallık edip görüştüm herşey aynı tas aynı hamam mükemmel piskopatlığını teyit ettirdi işte ama hata onda değil huyunu bile bile giden bende hata yani

yok cnm eski sevgilim yani 3 aydır ayrıydık işte dün akşam aptallık edip görüştüm herşey aynı tas aynı hamam mükemmel piskopatlığını teyit ettirdi işte ama hata onda değil huyunu bile bile giden bende hata yani
exten next olmaz diyorlar ya dogru demekki..neden ayrilmistiniz kuzu?

hadi ya o kadar kotuydu diyosun yani : (

bacim onune bak, elin hastalarini biz mi iyilestircez. karsina daha iyileri seni hak edecek birileri eminim cikar
ya bu kesin bitti artık hattımı değiştiriyorum kartı kırdım o derece gözüm karardı ama biri de çıkmıyor çıkmasın da zaten artık kimseyi istemiyorum

ya bu kesin bitti artık hattımı değiştiriyorum kartı kırdım o derece gözüm karardı ama biri de çıkmıyor çıkmasın da zaten artık kimseyi istemiyorum

bos ver su durumda zaten cikmasin karsina, saglikli karar alamayabilirsin bence. bi sure dinle kafani duruma gore cikarsa eyvallah dersin...bir iliskiden cikip acele acele baska bir iliskiye kosmak cok saglikli sonuclar dogurmuyor cunku

bos ver su durumda zaten cikmasin karsina, saglikli karar alamayabilirsin bence. bi sure dinle kafani duruma gore cikarsa eyvallah dersin...bir iliskiden cikip acele acele baska bir iliskiye kosmak cok saglikli sonuclar dogurmuyor cunku
yok yok uzun süre hatta ömür boyu kafamı dinlicem ben böle daha iyi

NİYE BU KADAR SESSİZSİN BURASI HİÇ YAKIŞMIYOR .
BENİM YİNE SIRT AĞRILARIM BAŞLADI TİBETE NE ZAMAN BAŞLASAM ARTTIYOR. 7 TEKRARDAYIM HAREKETLER ZORLAMIYOR . RUHUM ÇOK ÖFKELİ

NİYE BU KADAR SESSİZSİN BURASI HİÇ YAKIŞMIYOR .
BENİM YİNE SIRT AĞRILARIM BAŞLADI TİBETE NE ZAMAN BAŞLASAM ARTTIYOR. 7 TEKRARDAYIM HAREKETLER ZORLAMIYOR . RUHUM ÇOK ÖFKELİ
Aynen dün bende de basladi bu gerginlik ama regl olcam bir kac gune ona yordum :)
Aslında tibet yaparken regl semptomlarini cok nadir yasarim hayirlisi
Bugun kuafore gitcem,avm vs takilcam iyi gelir belki :KK66:

Aynen dün bende de basladi bu gerginlik ama regl olcam bir kac gune ona yordum :)
Aslında tibet yaparken regl semptomlarini cok nadir yasarim hayirlisi
Bugun kuafore gitcem,avm vs takilcam iyi gelir belki :KK66:
yaaa imrendim şmdi sana dışarda mis gibi güneş var bende büroya tıkılım kaldım ...
kuaför iyi gelir bence bende fön çektrsem mi diyorum kıvırcığım ya genelde çektirmem fön değişik takılayım az .
bende de enerji artışı oldu tembellik yok oldu valla tibeti bu yüzden seviyorum

yaaa imrendim şmdi sana dışarda mis gibi güneş var bende büroya tıkılım kaldım ...
kuaför iyi gelir bence bende fön çektrsem mi diyorum kıvırcığım ya genelde çektirmem fön değişik takılayım az .
bende de enerji artışı oldu tembellik yok oldu valla tibeti bu yüzden seviyorum
Cektir kiz fönünü değişiklik candır arada :)
Bende kesim yapcam iyice uzadı modelsiz kaldi belki uçları boyatirim kuaföre belki kendim yaparim o konuda biraz kararsizim ...
Dune kadar bende o kadar iyidim ki anlatamam enerjili ve dengede
Bu sabah kanim çekilmiş gibi uyandim
Bir tarafim hala uyuyor uyanmadi :)

X