Canim benim cok benziyoruz birbirimize.Simdi nasil anlatsam bende de ayni uysal sabirli fedakar hosgorulu iyi niyetli sevdimmi cok seven sadik biriyim.Disardan benimle tanisanlar bi erkegin isteyebilecegi herseye sahipsin diyolar coguda bide taniyanlar vazgecemiyo.Ben akilli ve zekiyim mesela ama saf gorunuyorum kadirmaya calissalarda hislerim cok kuvvetli.Yani herseyim gayet iyi, guzel cekicisin de diyolar.Sorun bende kolay isinamiyorum zor seviyorum ozgurlugumu kazanana kadar zaten ugrastim.Kontrol edilmek hesap sorulmasi hakimiyet altina alinmak istemiyorum.Sagim solum belli olmaz benim engellenmek istemiyorum hicbi sekildeAsla kotu yanlis seyler yapmama ragmen ki maneviyatima daha cok onem veririm dunya islerinde hic merakimda yok ilgim de yok sanki yoldan cikacam da yanlis yola sapacam hep yanlis algilaniyorum engelleniyorum.Bi beni rahat biraksalar cok sessiz kendi halimdeyim cildiriyorum dikkafali asi oluyorum oyle yaptiklarinda.Ondan sonra sen inatcisin dikkafalisin oluyo.Halbuki yanlis bildigim seyleri niye yapiyim. Mesela fazla ilgi alakadan cok ustume dusulmesinden de sıkılıyorum herseyde sıkılganim ama dozunda napiyim. Dengelenmek istiyorum beni dengelemesi lazim karsimdaki adamin her yonden.Yada ne biliyim iste asik olmaktan korkuyorum.Karsimdaki insanin da benim gibi guclu cesur bilgili saygili efendi manevi ahlaki insani degerleri olan sadik biri olsun ay ne cok sey istiyorum yahu ben benden sıkılıyorum adam ne yapsin
iste kendi degerimin farkindayim ondan heralde bu hazinenin heba olmasini istemem yaban ellerde
acaba bende mi anormallik var