● Tibet Kızları ●

Canim benim cok benziyoruz birbirimize.Simdi nasil anlatsam bende de ayni uysal sabirli fedakar hosgorulu iyi niyetli sevdimmi cok seven sadik biriyim.Disardan benimle tanisanlar bi erkegin isteyebilecegi herseye sahipsin diyolar coguda bide taniyanlar vazgecemiyo.Ben akilli ve zekiyim mesela ama saf gorunuyorum kadirmaya calissalarda hislerim cok kuvvetli.Yani herseyim gayet iyi, guzel cekicisin de diyolar.Sorun bende kolay isinamiyorum zor seviyorum ozgurlugumu kazanana kadar zaten ugrastim.Kontrol edilmek hesap sorulmasi hakimiyet altina alinmak istemiyorum.Sagim solum belli olmaz benim engellenmek istemiyorum hicbi sekildeAsla kotu yanlis seyler yapmama ragmen ki maneviyatima daha cok onem veririm dunya islerinde hic merakimda yok ilgim de yok sanki yoldan cikacam da yanlis yola sapacam hep yanlis algilaniyorum engelleniyorum.Bi beni rahat biraksalar cok sessiz kendi halimdeyim cildiriyorum dikkafali asi oluyorum oyle yaptiklarinda.Ondan sonra sen inatcisin dikkafalisin oluyo.Halbuki yanlis bildigim seyleri niye yapiyim. Mesela fazla ilgi alakadan cok ustume dusulmesinden de sıkılıyorum herseyde sıkılganim ama dozunda napiyim. Dengelenmek istiyorum beni dengelemesi lazim karsimdaki adamin her yonden.Yada ne biliyim iste asik olmaktan korkuyorum.Karsimdaki insanin da benim gibi guclu cesur bilgili saygili efendi manevi ahlaki insani degerleri olan sadik biri olsun ay ne cok sey istiyorum yahu ben benden sıkılıyorum adam ne yapsiniste kendi degerimin farkindayim ondan heralde bu hazinenin heba olmasini istemem yaban ellerdeacaba bende mi anormallik var

50 bin ne için tüp bebek için mi istiorlar ?
Yok canım şimdiye kadar harcadığım para miktarı birde hesaba katmadiklarim var.
şu an zamanı değil demek ki. olmuyorsa senin ve onun hayrınadır. zamana ve akışa bırakkkk. tibet nasıl gidiyor?
Hayırlısı diyorum ama hayatı beklenti içinde yaşamamak gerekli olduğun gibi mutlu olmaya çalışacaksın sanırım tibet beni olgunlaştırıyor.
5 tekrar ile başladım ama ne zaman başlamıştım unuttum şuan iyi gidiyor.
Hayirlisi olsun canim uzme kendini belli olmaz Allahin mucizeleri ansizin olur ummadigin beklemedigin anda.Sen elinden geleni yaptin elinden gelmeyeni Allaha birak o neylerse guzel eyler elbet
Aynen öyle hayırlı olanı istiyorum

bu başlamam da birşey hissedemiyorum niyeyse Kova hatunu sen birşeyler hissedebiliyor musun
Daha cok erken hafta dolmadi bile :) ama bende tek tuk biseyler var...
Acayip aç geziyorum ya yiyorum ama hemen tikaniyorum yani,acim ama daha fazla girmiyor mideye

Cok uykum var 2 gündür ve uyuyorum da erkenden
Hatta ilk karisik ruyami da gordum cok ilgincti gecmis ile bugun karisimi bir ruya acayipti yani
Oyle yani

Aksama kadar yatipda son dk yaparsam oyle surunurum tabi aman sonra yaparimcilardanim erteleme atalet hastaligim var doktor bunu kendi haline birakin dedi zaten
hahha

Iste tibeti yağ gibi akarak yapacaksin yoksa pek fayda etmiyor,bu bedenin tibeti red etmesi oluyor
Ben niye yillardir hep ayni yerdeyim saniyorsun :)

bende tam tersi orası kırılma noktası gibi geliyor. hani en iyi yağmurlar en karanlık bulutlardan yağar misali. iki tık daha zorlasan açılacak her şey misalı. nacizane fikircazım sadece.

Nasi yani vucudum tepiyo mu tibeti sayi yukseldikce niye zorlaniyom diyodum bende
Yeni sayiya gectiginde Bir iki kere yaptiginda zorlamasi normal
Ama sen surekli bir zorluk icinde yapiyorsan beden sana dur diyor ben hazir değilim...cunku biliyorsun tibet enerji odakli bir egzersiz kas yapma odakli değil
E haliyle ruh haline göre zorlanmalar basliyor ve o zaman faydasi olmuyor yani
Bastan baslaman gerek
Ben 3 tekrarda bile zorlandigim gunleri bilirim,yani bi 3 tekrar ne kadar zor olabilir dimi...
4-5gunden fazla olan zorlamalarda ben daha fazla zorlamiyorum acikcasi

Anladim canim ama etki olarak saclarda ozellikle saglik ve nefes konusunda iyi geldi.Her sene sinuzit agrisi ile agir grip gecirirdim kolay gecmezdi 1 ayi gecerdi iyilesmek.Bu sene tibet o yonde iyi geldi.Daha farkinda ve dikkat ederek yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…