- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.101
Valla bayağı çarptı normalde sarhoş falan da olmam pek.
uzun süre ara verdim 2 hafta kadar
şu evde spor hırsı bende olsa keşke illa salona gidip zaman ayırmam lazım benim yoksa olmuyor
mutlaka öyledir 2016 2017 yılında muhteşem sporlarım vardı jillian yapıyordum araya soğukluk girdi şimdi yapamıyorum istikrarlı şekildecnm 1 ay kadar istikrarla yaparsan sonra alışkanlık oluyor
yaparsın cnm da senin dikkat bu aralar başka birşeyin üzerin de ondan kendini birşeye adapte edemiyorsun bi bebiş olsun da sana zayıflama programı yaparız yane :)mutlaka öyledir 2016 2017 yılında muhteşem sporlarım vardı jillian yapıyordum araya soğukluk girdi şimdi yapamıyorum istikrarlı şekilde
iyiyiz cnm sen ?Selam güzeller napiyonus :)
Cay koydum onu bekliyorum :)iyiyiz cnm sen ?
yeni mi kalktın oyyy ana 6 dan beri ayaktayım ya benCay koydum onu bekliyorum :)
Yok kiz ne yenisi keske :)) 9 da stand up :)yeni mi kalktın oyyy ana 6 dan beri ayaktayım ya ben
9 dan beri bişe yemedin mi yaYok kiz ne yenisi keske :)) 9 da stand up :)
6 da fenaymış ama he
Ben çayı yemekle birlikte kullanmiyorum9 dan beri bişe yemedin mi ya
içme sigara yaBen çayı yemekle birlikte kullanmiyorum
Sigara ile severim kendisini
YEMEK SAATİM GELDİ YEMEK YİCEM İŞLER YOĞUN BİR SİGARAYI YENİ SÖNDÜRDÜM BİRAZDAN 2. İÇERİMSelam güzeller napiyonus :)
BEBEK SAYFASI KAPANDI CANIM DÜN KAPATTIM. PROGRAMA HER ZAMAN HAZIRIM YANEyaparsın cnm da senin dikkat bu aralar başka birşeyin üzerin de ondan kendini birşeye adapte edemiyorsun bi bebiş olsun da sana zayıflama programı yaparız yane :)
Noldu yaYEMEK SAATİM GELDİ YEMEK YİCEM İŞLER YOĞUN BİR SİGARAYI YENİ SÖNDÜRDÜM BİRAZDAN 2. İÇERİM
BEBEK SAYFASI KAPANDI CANIM DÜN KAPATTIM. PROGRAMA HER ZAMAN HAZIRIM YANE
Sonuçlar iyi çıksada olan sorunlardan yine kapaılar yüzüme kapandı yapılacak herşey yapılmış denemekten başka birşey yok diyor dr ee ben bir 50 bin daha bayılamam ki birde o süreç beni yıprattı .Noldu ya
Hayirlisi olsun canim yaSonuçlar iyi çıksada olan sorunlardan yine kapaılar yüzüme kapandı yapılacak herşey yapılmış denemekten başka birşey yok diyor dr ee ben bir 50 bin daha bayılamam ki birde o süreç beni yıprattı .
bende kendi hayatımı yaşıcam yine bitklerimi ilaçlarımı kullanırım olur olur allahın takdiri artık bittim tükendim artık
bilmiyorum ya artık ne düşünecem ne yapacam çaresiz olmak zorHayirlisi olsun canim ya
Oluruna bırak bir sure,ruhunu bedenini dinlenmeye bırak allahtan umit kesilmez...
Hayirlisi olsun canim ya
Oluruna bırak bir sure,ruhunu bedenini dinlenmeye bırak allahtan umit kesilmez...
Sonuçlar iyi çıksada olan sorunlardan yine kapaılar yüzüme kapandı yapılacak herşey yapılmış denemekten başka birşey yok diyor dr ee ben bir 50 bin daha bayılamam ki birde o süreç beni yıprattı .
bende kendi hayatımı yaşıcam yine bitklerimi ilaçlarımı kullanırım olur olur allahın takdiri artık bittim tükendim artık
3 tüp bebek 1 aşılama geçmişim var canım olmadıAlla Alla hiç anlamam bu olaylardan ama tüp bebek filandamı olmuyor
50 bin ne için tüp bebek için mi istiorlar ?3 tüp bebek 1 aşılama geçmişim var canım olmadı