- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.081
Ictin mi gineEVET banlı o geçen bende baktım uzun süreli gitti sanırım
ya ben ne zaman tibet yapsam alkolik oluyorum
dün 1 duble rakı içtim tibetten sonraIctin mi gine
Tibet cancagzim derinlerde ki alkol askini yuzeye cikariyor demek
1 duble cok değil yadün 1 duble rakı içtim tibetten sonra
valla bende anlamıyorum niye böyle oluyor
allah allah hayırlısıDun tibet bittikten sonra 5. Cakrada yine bi haller oldu hissettim ama bu sefer acilma gibi değilde kapanma gibi mi desem bir taş oturmuş gibi bir his...ondan sonra konusmak bile istemedim kimseyle
Hani konuşmaktan erinirsin ya...oyle birsey
Son zamanlarda tibet yaparken bogaz cakrasinda hep bir seyler oluyor...allah allah hayırlısı
sadece wc de değil ki cnm bi ara tik gibi olmuştu ben de sürekli yapıyordum salondan odama gidip bişey alırken mesela odadan odaya geçince ofiste kendi odam var zaten böle camla çevrili bir köşem var ayrı oda gibi orda kimse görmüyor odama girseler bilesende mivalla bizim 14. takımda arkadaş demişti bizede yapalım diye bende ordan ben dedim yapıyor musun peki her wc de ben üşeniyorum
Ben de hiç olmuyor o istek normal de sevmediğim için herhalde o yüzden arada 1 gün atlama dışında en başa dönmek zorunda kalmadım hiç benim libidom öldü yalnız bi tek o fark var yane en ufak istek yok rüya bile görmüorum o derece yaneIctin mi gine
Tibet cancagzim derinlerde ki alkol askini yuzeye cikariyor demek
Dönemseldir ya...birde o kadar komsularla uğraştın,annene de üzüldün dogal olarak ruhun biraz yıpranmış olabilir...geçicidirBen de hiç olmuyor o istek normal de sevmediğim için herhalde o yüzden arada 1 gün atlama dışında en başa dönmek zorunda kalmadım hiç benim libidom öldü yalnız bi tek o fark var yane en ufak istek yok rüya bile görmüorum o derece yane
Belki de olmıcak adamlara bakıyorum bide yane bu aralar kendimi sabote ediyorum sanırım :)Dönemseldir ya...birde o kadar komsularla uğraştın,annene de üzüldün dogal olarak ruhun biraz yıpranmış olabilir...geçicidir
Yaf omur boyu libidosuz kalacak halin yok yaBelki de olmıcak adamlara bakıyorum bide yane bu aralar kendimi sabote ediyorum sanırım :)
libidom gelse nolcak sevgilim yok ki bölesi daha iyi bence :)Yaf omur boyu libidosuz kalacak halin yok yagelir geri elbet
O da olur...niye olmasin kilibidom gelse nolcak sevgilim yok ki bölesi daha iyi bence :)
O da olur...niye olmasin ki
ay adam kaldımı ki ya olsada vurulsam yanigucci bi gün öleee birine vurulacan ki görecenn haaa. sen adamına denk gelmemişsin. en yakında sana kocaman bir aşk diliyorummm en hızlısından en kalbindekindennn
Bi ben kendimi öle saniyodumBen öle kolay beğenip ısınan biri değilim işte zor yane baya
Alıcı gözle bak belki belli mi olurBi ben kendimi öle saniyodumbulunmaz hint kumasiyim sanirsam. Adama acirim valla benim gibi zor biriyle nasil ugrasacak diye.Var mi acaba beni şööyle elektrik carpmasiyla degil elektrik şokuyla etkilecek adam anca şok lazım da
Bi ben kendimi öle saniyodumbulunmaz hint kumasiyim sanirsam. Adama acirim valla benim gibi zor biriyle nasil ugrasacak diye.Var mi acaba beni şööyle elektrik carpmasiyla degil elektrik şokuyla etkilecek adam anca şok lazım da
Valla bayağı çarptı normalde sarhoş falan da olmam pek.1 duble cok değil ya
Ama yinede sık sık yapma :)
şu evde spor hırsı bende olsa keşke illa salona gidip zaman ayırmam lazım benim yoksa olmuyorsadece wc de değil ki cnm bi ara tik gibi olmuştu ben de sürekli yapıyordum salondan odama gidip bişey alırken mesela odadan odaya geçince ofiste kendi odam var zaten böle camla çevrili bir köşem var ayrı oda gibi orda kimse görmüyor odama girseler bileyapıyorum yane ama ben mekik çekmeyi daha çok seviorum malesef yere de yatamadığımdan onu sadece spor salonunda ve evde yapıyorum