● Tibet Kızları ●

Tibet hareketleriyle ilgili seneler önce çok eski bir kitap geçmişti elime fotokopi almıştım, sonradan kitap basılmış sanırım popüler olmuş konu, ilk okuduğumda birkaç gün yapıp devamını getirememiştim, inşallah bu sefer başlayıp devam edebilirim.

Hadi bakalim inşallah :)

Ayi aslanda benimkinin ondan tam bir lider gibi takiliyor herhalde su 2 3 yas sendromlari bi gecsin normale doner insallah...biraz da bana benziyor olabilir zira 6 yasima kadar isterik isterik gezermisim ortalikta
Aslan burcu zor ya kadınlarını seviyorum anlaşırım çok espirili insanlar oluyorlar genel de ama erkeklerini işte benim eski sevgiliden dolayı yane biliyosun işte :) ben çok kudurukmuşum gerçi hala öleyim ya ama eğlenceli bi çocukmuşum annem öle der hep acayip sorularımdan herkese gına gelmiş tabi çok meraklıyım ya

şanslıyım a çocuk olmuyor keşke olaydı da kimse bakmayaydı o da kolay olurdu .
3 yaş ergenliği var dilini ısır
dua etcem senin için benim başkasına ettiğim dualar kabul olur arkadaş çevremde öle bir inanış var ama oluyor hakketen bişey olsa hemen gucci dua et derler test edildi yane her akşam senin niyetine de okurum zaten okuduğum için sürekli

Ben öyle bir şey demedim yanlış hatırlıyorsun canım, ama ben de senin gibi sormuştum onu hatırlıyorsun sanırım
onu ben dediydim ama lavobayla bi alakası yok her lavaboya gidişte en az 10 kere squat yaparak başlarsan gittikçe arttırabilrsin daha rahat olur alışma süreci

evet cnm var ücretsiz izin kullanıp uzatabiliyorsun sonra süt izinleri var filan devlet bankaları bu açılardan kadınlar için çok iyi öğretmenlik gibi işte
valla çok iyiymiş . hiç bankacı olmak istememiştim şimdi az pişman oldum gibi
ALLAH razı olsun kuzum ..
onu ben dediydim ama lavobayla bi alakası yok her lavaboya gidişte en az 10 kere squat yaparak başlarsan gittikçe arttırabilrsin daha rahat olur alışma süreci
onu ben demiştim

valla çok iyiymiş . hiç bankacı olmak istememiştim şimdi az pişman oldum gibi

ALLAH razı olsun kuzum ..

onu ben demiştim
valla ben her lavaboya gitiğim de en az 20 kere yapıyorum demiştim burda squat için ama kime dedim niye dedim hatırlamıyorum ama lavabonun kendisiyle bir hareket yapmıyrum yane o nasıl oluyosa artık zaten

valla ben her lavaboya gitiğim de en az 20 kere yapıyorum demiştim burda squat için ama kime dedim niye dedim hatırlamıyorum ama lavabonun kendisiyle bir hareket yapmıyrum yane o nasıl oluyosa artık zaten
sende mi valla bizim 14. takımda arkadaş demişti bizede yapalım diye bende ordan ben dedim yapıyor musun peki her wc de ben üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…