● Tibet Kızları ●

Valla seninle aynı şehir de olsak çocuğun var mı yok mu anlaşılmaz o kadar diyim ben çok güzel bakarım uzmanım diyebilirim :) o kadar çocuk büyüdü ki bizim evde gece bile koynum da yattılar hep hatta birinin portatif salıncağı yıllarca benim odam da kaldı evine gitse gece anıra bağıra geri geliyordu sıpa :KK70:
Emzirme donemleri cok zor yaf gece 5000 defa uyaniyorlar...anlatilmaz yaşanır
Tuvalet egitimini hayal bile edemiyorum bu yaz yandim :KK53:
Ve bu sadece isin bir kismi:KK48: neyse dogur da gör su an zaten anlatamam :KK48:

Emzirme donemleri cok zor yaf gece 5000 defa uyaniyorlar...anlatilmaz yaşanır
Tuvalet egitimini hayal bile edemiyorum bu yaz yandim :KK53:
Ve bu sadece isin bir kismi:KK48: neyse dogur da gör su an zaten anlatamam :KK48:
Emzirmedim ama yan komşumun bebeği hiç emmek istemedi anneyi hep biberon verdik bi gece eşi kapımızı çaldı kucağın da benim cadoloz annesi içerde ağlıyor bunu alın diyebildi adam sadece :) 1 aylık bişeydi daha sonra da hep koynum da yattı valla o arkadaşımın 2 çocuğu daha oldu hepsi bizde büyüdü ama en büyük sanki benim çocuğum gibi ayrı seviyorum annesi bile der bi doğurmadın sadece :) 10 yaşın da şimdi

Emzirmedim ama yan komşumun bebeği hiç emmek istemedi anneyi hep biberon verdik bi gece eşi kapımızı çaldı kucağın da benim cadoloz annesi içerde ağlıyor bunu alın diyebildi adam sadece :) 1 aylık bişeydi daha sonra da hep koynum da yattı valla o arkadaşımın 2 çocuğu daha oldu hepsi bizde büyüdü ama en büyük sanki benim çocuğum gibi ayrı seviyorum annesi bile der bi doğurmadın sadece :) 10 yaşın da şimdi
Anlasilan sen dedigim dedik isterik cocuga denk gelmedin :) insallah da gelmezsin
Istegi olmayinca ...yeminle kulak zarim zarar gormus olabilir :KK70:
Tam bir kova:110:

başkasının çocuğuna bakabildiysen kendi çocuğuna çok kolay bakarsın

kızın gözünü korkutma bence :KK70:
ya biliyorum çok zor ama ben annelik konusun da kendime güveniyorum sadece iş hayatın da zor olur benim için banka da 2 yaşına kadar 1 sene ücretli 1 sene ücretsiz izin alıp yanlarında kalma imkanımız var o yüzden 2 yaşa kadar yanında olacağım için sabaha kadar otursun isterse sorun değil :)

başkasının çocuğuna bakabildiysen kendi çocuğuna çok kolay bakarsın
bakarım kolik bebekle de uğraştıydım 7 aylık doğmuştu bir göz kapağında tembellik var 3 aylık olana kadar nöbetleşe kucakta dolandık öle uyuordu oturursan basıyodu yaygarayı daha 2 haftalık bebek başını kaldırıp tv ye bakmaya çalışıyordu ya ne inattı gerçi hala da öle apartmanı tepemize yıkacak bir gün :)

kızın gözünü korkutma bence :KK70:
Ok sustum :KK53:
Bunlari bana kimse anlatmamisti biliyon mu :KK70: gorumcenin oglu vardi o zaman 3 yaslarindaydi ben hamileyken bizde 2 gun kaldilar
Cocugu gordukten sonra eaime dedim ki bizimki de mi boyle olucak o_O:KK57: bebe fena çünkü durduramiyoruz:KK70: durdurulamaz filmindeki tren gibi...cocuk durmuyor :KK48:
Esim diyor ki yok canim o kadar da olmaz :KK53: saf ya :KK70:
Bizimki ondan beter cikti:KK53:
Kp giderken kolaylik diledi ya :KK48: x en azindan kizdin mi anliyordu seninki inadina dikleniyor diyor:KK48:

bakarım kolik bebekle de uğraştıydım 7 aylık doğmuştu bir göz kapağında tembellik var 3 aylık olana kadar nöbetleşe kucakta dolandık öle uyuordu oturursan basıyodu yaygarayı daha 2 haftalık bebek başını kaldırıp tv ye bakmaya çalışıyordu ya ne inattı gerçi hala da öle apartmanı tepemize yıkacak bir gün :)
kolik bebek ile uğraşmakta çok zor sabır ister valla helal olsun
Bunlari bana kimse anlatmamisti biliyon mu :KK70: gorumcenin oglu vardi o zaman 3 yaslarindaydi ben hamileyken bizde 2 gun kaldilar
Cocugu gordukten sonra eaime dedim ki bizimki de mi boyle olucak o_O:KK57: bebe fena çünkü durduramiyoruz:KK70: durdurulamaz filmindeki tren gibi...cocuk durmuyor :KK48:
Kp giderken kolaylik diledi ya :KK48: x en azindan kizdin mi anliyordu seninki inadina dikleniyor diyor:KK48:
:KK70: :KK70:
ayy çok zor ya çocuk bakmak hele inat ise daha zor .tek başına zorlanmıyor musun

kolik bebek ile uğraşmakta çok zor sabır ister valla helal olsun

:KK70: :KK70:
ayy çok zor ya çocuk bakmak hele inat ise daha zor .tek başına zorlanmıyor musun
Tek basina cok zor :) yani tabi insan kimseye guvenerek dogurmuyor ama gelen yardim da altin degerindedir :) biz ikimizken bir nebze sakin istedikleri olunca :KK70: istedigi gibi evi dagitmali istedigi yemegi yiycek istedigi seylerle oynayacak vs yoksa fena birde babasi evdeyken veya kalabalikta herkesin tepesinde geziniyor
Asla rahat vermez eve gelene :KK70:

Tek basina cok zor :) yani tabi insan kimseye guvenerek dogurmuyor ama gelen yardim da altin degerindedir :) biz ikimizken bir nebze sakin istedikleri olunca :KK70: istedigi gibi evi dagitmali istedigi yemegi yiycek istedigi seylerle oynayacak vs yoksa fena birde babasi evdeyken veya kalabalikta herkesin tepesinde geziniyor
Asla rahat vermez eve gelene :KK70:
vlla ben anama kv güveniyorum nasıl büyütecem yoksa hoş bir doğsunda gerisi kolay :KK70:
kaç yaşında hatun

ya senin de kolay anlaşıyo olman lazım kova burçları çocuklarla arkadaş gibidir ben uyurken bile dayanamıyorum uyansın seveyim istiyorum ya kolik bebe de baktım evinde kıyameti koparan çocuk benim kucağıma gelince susuyor hiç tanımadığım bir bebek bile bana gelir yabancılamaz bugüne kadar hep böyle oldu lisedeken anaokulu öğretmeni olmak istemiştim bi ara ama hayat şartlar işte

ya senin de kolay anlaşıyo olman lazım kova burçları çocuklarla arkadaş gibidir ben uyurken bile dayanamıyorum uyansın seveyim istiyorum ya kolik bebe de baktım evinde kıyameti koparan çocuk benim kucağıma gelince susuyor hiç tanımadığım bir bebek bile bana gelir yabancılamaz bugüne kadar hep böyle oldu lisedeken anaokulu öğretmeni olmak istemiştim bi ara ama hayat şartlar işte
Ayi aslanda benimkinin ondan tam bir lider gibi takiliyor herhalde :KK70: su 2 3 yas sendromlari bi gecsin normale doner insallah...biraz da bana benziyor olabilir zira 6 yasima kadar isterik isterik gezermisim ortalikta :KK70:

ya biliyorum çok zor ama ben annelik konusun da kendime güveniyorum sadece iş hayatın da zor olur benim için banka da 2 yaşına kadar 1 sene ücretli 1 sene ücretsiz izin alıp yanlarında kalma imkanımız var o yüzden 2 yaşa kadar yanında olacağım için sabaha kadar otursun isterse sorun değil :)
banka da öyle şansın var mı çok iyiymiş valla

yaa ben squat da ekleyeyim diyorum ama bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın. çünkü zayıfım popişi toparlamak gerek ve bu sene ilk defa minimal selülit gördüm bu hiççç hoşuma gitmiyor. :KK12:napsam acaba. squatı daha önce yapmıştım ama doğruluğundan emin değilim. alt bacaklarım sanki yere 90 duramıyor gibi geliyor. bi ara Kulis tiyatro Kulis tiyatro diye biri vardı her wc de en az 10 tane yapsanız kardır diyodu. orada klozetimi kullanıcaz acaba. o_O
Ben öyle bir şey demedim yanlış hatırlıyorsun canım, ama ben de senin gibi sormuştum onu hatırlıyorsun sanırım

X