● Tibet Kızları ●

Aa ben nedense pek aramiyorum.. arasamda sabahlari icmiyorum bile cocuklar sicak dojerler yanarlwr diye:)) zatrn pek aramda yoktur:)) ama battaniye altina girip cay kahve icmeyi bende seviyorum kis mevsiminde:)
He o battaniye altinda olani bende özledim :) anca mutfakta sandalye tepesinde iciyorum oraya da el atiyor gerci bazen :KK70:

He o battaniye altinda olani bende özledim :) anca mutfakta sandalye tepesinde iciyorum oraya da el atiyor gerci bazen :KK70:
Haha olsun ya gene iciyon:)) biraz daha buyusun sana eslik edecek hatta cay keyfi yapalim dicek:)) benimkiler istiyolar bazen cay kahve ysnina cikolata abur cubur:) her sksam yapmiyorum ama arada simartiyorun:)

Bizle yeniden başla,icinde kalmisti takvime gore yapmamak :)
yok 21.30 gibi vakit bulup yaptım. ben takvim dediğiniz hangisi bilmiyorum ama ay takvimine göre 7 ocakta başladıydım.
yaaa canım sıkıldı be ya. sanırım hatta sanırım değil kesin ev taşıyacağızzzz. hade bakalım. zaten bi türlü aurasıyla barışamdıydım bu evin ama alıştıydım da be. taşınma telaşında belki ara veebilirim belki de vermem bilemicem.

yok 21.30 gibi vakit bulup yaptım. ben takvim dediğiniz hangisi bilmiyorum ama ay takvimine göre 7 ocakta başladıydım.
yaaa canım sıkıldı be ya. sanırım hatta sanırım değil kesin ev taşıyacağızzzz. hade bakalım. zaten bi türlü aurasıyla barışamdıydım bu evin ama alıştıydım da be. taşınma telaşında belki ara veebilirim belki de vermem bilemicem.
Taşınmak of zor ya...kolay gelsin valla

evet ya neyse yeni hayat yeni başlangıç. ama daha ortada bulunmuş bi ev yokk. olduğum ev site. yine aynı tarz bi site bu civarda aynı fiyata yada yaklaşığına zor. bakalım vardır bi hayır elbet bunda da. herkes iyi mi?

evet ya neyse yeni hayat yeni başlangıç. ama daha ortada bulunmuş bi ev yokk. olduğum ev site. yine aynı tarz bi site bu civarda aynı fiyata yada yaklaşığına zor. bakalım vardır bi hayır elbet bunda da. herkes iyi mi?
Hayirlisi olsun artik...bende de ayni sekilde oldu ayni sitenin baska bir evinde taşındım 200 tale fazla kira :)

Gunaydin bu arada kizlar

Hayirlisi olsun artik...bende de ayni sekilde oldu ayni sitenin baska bir evinde taşındım 200 tale fazla kira :)

Gunaydin bu arada kizlar
işte burada ki sitede hep satılık var. belki şansıma biri alır kiraya verir. du bi çekim yasası yapayim ben. ya burada ya da uncalı da bakacaz gariii

oohhh

ohhh uzakmış hoş antalyayı çok sa bilmiyorum egeliyim aslında.
Evet senle uç ucayız :) aslinda ben hep merkezdeydim evlendikten sonra burasi oldu...merkezi cok ozledim ama
Insallah bir kac seneye oraya taşınırım
Merkeze her gittiğimde eve dönmüş gibi hissediyorum

Evet senle uç ucayız :) aslinda ben hep merkezdeydim evlendikten sonra burasi oldu...merkezi cok ozledim ama
Insallah bir kac seneye oraya taşınırım
Merkeze her gittiğimde eve dönmüş gibi hissediyorum
gerçekten mi aynen hayat bi süre sonra eş daha sonra çocuk bazlı gidiyor değil mi?belki bi kaç yıl sonra ortada buluşuruz semaverde alırız hemidee

X