● Tibet Kızları ●

valla ev hanımlığı bana göre değil 1 hafta yetti de arttı yorulduğumdan filan değil ben istemem öle sürekli birileri elsin ben gideyim misafirliğe sevmiyorum akadaşlarımla da hava çok kötü değilse dışarda takılırım ama evde istediğim gibi takılmam lazım bri olunca diken üstünde oluyrum ve o hissi hiç sevmiyorum
Ben senin bildigin ev hanimlarindan degilim :KK70:

Ya valla salağım ben offfffffffff çiçek göndercektim bi arkadaşa terfi tebriği için siteden uzun zamandır bişe göndermiyordum eski gönderdiğim çiçeklere baktım benim eski sevgiliye işe girince göndermişim telefon numarası yazıyor ben silmiştim heryerden ve aklımda da tutmamıştım ekledim rehberime bakıyım napıyo bu hıyar diye sonra görüntülü aradım bu yeni telefonda anında arıyor ya nasıl oldu anlamadım telefonu kapatım korku içinde oturuyorum rezil oldum rezill ay napcam ben
Kötü olmuş ya...
Geri dönmez umarim....yada dönsün mu :KK53:

gucci gucci amanınnn tam skandal :skandal:yapacak bişi yok. senin numaran aynımı hala. evet çok kötü olmuş bide çok sinir oluyodun. neyse akışa bırak.

gucci gucci amanınnn tam skandal :skandal:yapacak bişi yok. senin numaran aynımı hala. evet çok kötü olmuş bide çok sinir oluyodun. neyse akışa bırak.
Sorma en son baya atar gider yaptıydım bide ya numaram aynı ama aynı olmasa bile bulur o bilgisayar mühendisi fenadır heryere girer çıkar yane işinde sayılı adamlardan biridir tanımıştır tabi ki ama ben hemen engelledim yine de numaram çıkacak tabi :KK43:(((((((((

Ben senin bildigin ev hanimlarindan degilim :KK70:

ya ben evim de özgür olmak istiyorum tembel değilimdir ama benim kendi zamanlarım kurallarım var daha önce anlatmıştım herşeyim saatli benim spora giderim gelir duşumu alırım her 2 gün de bir cilt bakımlarım var belli bir saat odama çekilip zikirleirm var onları okurum meditasyon yaparım hani dedim ya bazen düşününce kendimden yoruluyorum bütün düzenim bozulunca deliriyorum ben yksa temizlik yemek filan sorun değil yaparım yane benim ki farklı bişey ya gelgitli biriyim ben bazen tüm gün kouşmada oturup kitap okurum bazen dizi izlerim netten kulaklık kulağımda bu dünyadan koptuğum anlarım oluyor ve yanım da benden bişey bekleyen birileri olunca huzurum kaçıyor işte en iyisi kendi başıma eve çıkmak olmayacak bu böyle

ya ben evim de özgür olmak istiyorum tembel değilimdir ama benim kendi zamanlarım kurallarım var daha önce anlatmıştım herşeyim saatli benim spora giderim gelir duşumu alırım her 2 gün de bir cilt bakımlarım var belli bir saat odama çekilip zikirleirm var onları okurum meditasyon yaparım hani dedim ya bazen düşününce kendimden yoruluyorum bütün düzenim bozulunca deliriyorum ben yksa temizlik yemek filan sorun değil yaparım yane benim ki farklı bişey ya gelgitli biriyim ben bazen tüm gün kouşmada oturup kitap okurum bazen dizi izlerim netten kulaklık kulağımda bu dünyadan koptuğum anlarım oluyor ve yanım da benden bişey bekleyen birileri olunca huzurum kaçıyor işte en iyisi kendi başıma eve çıkmak olmayacak bu böyle
Anliyorum ben seni :)
Tek tavsiyem cocuk yapma :))

Anliyorum ben seni :)
Tek tavsiyem cocuk yapma :))

Aynen diorum işte evlilik filan bana göre deil benim eski çatlakla yaşayabiliyordum ama oda benim kafada biri çünkü karışmazdı evde bana kendi halindeydi beklentisi olmazdı ben özleyince gidip sarılırdım hoşgeldin derdi gülerek :) ki günlerdir aynı evdeyiz yane :) ama anlardı oda beni o konuda

Aynen diorum işte evlilik filan bana göre deil benim eski çatlakla yaşayabiliyordum ama oda benim kafada biri çünkü karışmazdı evde bana kendi halindeydi beklentisi olmazdı ben özleyince gidip sarılırdım hoşgeldin derdi gülerek :) ki günlerdir aynı evdeyiz yane :) ama anlardı oda beni o konuda
Guccim tek basina bi ada tsm sana gore ankattigina gore:)

X