- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.961
Kova hatunu dogum gunun kutlu olsun nice saglikli huzurlu mutlu yaslarin olsun butun guzellikler seni bulsun coookkk yasa emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu profil resmin daha iyi olmuşKova hatunu dogum gunun kutlu olsun nice saglikli huzurlu mutlu yaslarin olsun butun guzellikler seni bulsun coookkk yasa emi
canım iyi ki doğdun yoğunluktan yazamadım dün musmutlu yıllar sevdiklerinle Kova hatunu
Kova hatunu dogum gunun kutlu olsun nice saglikli huzurlu mutlu yaslarin olsun butun guzellikler seni bulsun coookkk yasa emi
Eskiden kullaniyordum ben bunu...bu profil resmin daha iyi olmuş
Bencede sıkıldım oncekinden kendi resmimi koyacaktım aslında karar veremedimbu profil resmin daha iyi olmuş
Aaa pişti mi olduk yaniEskiden kullaniyordum ben bunu...
Nasilsin...bütün azmini kuşattın mi
Aaa sen de degistirdin ...guzel olmuş :)Aaa pişti mi olduk yani
Seninkide guzel olmus canim sagolAaa sen de degistirdin ...guzel olmuş :)
Bu sıkılgan ve tembel haliniz mi masallah herkes yol almis gitmişSeninkide guzel olmus canim sagol
13 ile devam sayi yukseldikce zor oluyo malum tembel usengec sıkılgan bi hatun olarak bari bunu sonuna kadar devam ettiriyim
Bende kendime şaşıyom valla hayret bazen aman bosver dedigim anda kırışıklıklarım kaz ayaklarim beyazlayan saclarim aklima geliyo genclik meraki iste napcanBu sıkılgan ve tembel haliniz mi masallah herkes yol almis gitmiş
ne güzel meraktır o ...Bende kendime şaşıyom valla hayret bazen aman bosver dedigim anda kırışıklıklarım kaz ayaklarim beyazlayan saclarim aklima geliyo genclik meraki iste napcan
Teyzelerin hırsıDün akşam nihayet beni çıldırttılar komşular takmışlar kaç haftadır bana merdiven sildircekler illa merdiven silen kadın ayrıldı bulaqmadılar yenisini bizimkiler sırayla siliyormuş herkes kendi katını annem tabi kaç aydır yatıyor silemiyor haliyle geçen hafta su istediler bu arada 3 kişi ayı anda iş yapıyorlar kahkahalar geyikler eşliğinde neyse benden su istiyorlar bide kinyeli laflar laf sokma çabaları hiç biri de cesaret edemiyor huyumu çok iyi biliyorlar geçen akşam kapı çaldı üst komşu kovalarla gelmiş sıra sizde diyor bana annem yatıyor silemez ben de silmem dedim e nolcak kalsın yani banane dedim kapattım suratına kapıyı hepsi ev hanımı ben çalışıyorum üstelik ben kadın tutulsun parası neyse veryim kafasındayım ki niye sileyim hayatta silmem dün akşam geldim kovalar kapımda duruyor hala inadına almamışlar hepsine tekmeleri savuırup fırlattım bi kovayı kırdım duvara çarpıp çıtları çıkmadı korkudan ne oluyor diye bile kapıyı açamadılar ama anneme telefon geldi gelemiyor ama arıyor komşu :) annem de kızımın huyunu bilmiyormusunuz neyin inadı bu die baya kızdı ne sonunda dayak yiceksiniz ben de elinden almam çünkü hakettiniz artık dedi uğraşmayın benim kızımla diye kapattı teli şok oldum annem hayaımda ilk defa beni savundu ben bu merdiven meselesin de oda komşularla birlik olur diye düşünmüştüm valla bu sinirim sonucunda birinin canını fena yakıcam onda korkuyorum kendime hakim olamıyorum çünkü
çok yoğunum ya sabahta yağmurdan sırılsıklam oldum kafamın içi halen kurumadı enerjim dikkatim sıfır .Eskiden kullaniyordum ben bunu...
Nasilsin...bütün azmini kuşattın mi
doğru karar benceBencede sıkıldım oncekinden kendi resmimi koyacaktım aslında karar veremedim
derin derin nefes alıyoruz canım .annende birşey demiyor ne güzel onlar artık temkinli davranılarDün akşam nihayet beni çıldırttılar komşular takmışlar kaç haftadır bana merdiven sildircekler illa merdiven silen kadın ayrıldı bulaqmadılar yenisini bizimkiler sırayla siliyormuş herkes kendi katını annem tabi kaç aydır yatıyor silemiyor haliyle geçen hafta su istediler bu arada 3 kişi ayı anda iş yapıyorlar kahkahalar geyikler eşliğinde neyse benden su istiyorlar bide kinyeli laflar laf sokma çabaları hiç biri de cesaret edemiyor huyumu çok iyi biliyorlar geçen akşam kapı çaldı üst komşu kovalarla gelmiş sıra sizde diyor bana annem yatıyor silemez ben de silmem dedim e nolcak kalsın yani banane dedim kapattım suratına kapıyı hepsi ev hanımı ben çalışıyorum üstelik ben kadın tutulsun parası neyse veryim kafasındayım ki niye sileyim hayatta silmem dün akşam geldim kovalar kapımda duruyor hala inadına almamışlar hepsine tekmeleri savuırup fırlattım bi kovayı kırdım duvara çarpıp çıtları çıkmadı korkudan ne oluyor diye bile kapıyı açamadılar ama anneme telefon geldi gelemiyor ama arıyor komşu :) annem de kızımın huyunu bilmiyormusunuz neyin inadı bu die baya kızdı ne sonunda dayak yiceksiniz ben de elinden almam çünkü hakettiniz artık dedi uğraşmayın benim kızımla diye kapattı teli şok oldum annem hayaımda ilk defa beni savundu ben bu merdiven meselesin de oda komşularla birlik olur diye düşünmüştüm valla bu sinirim sonucunda birinin canını fena yakıcam onda korkuyorum kendime hakim olamıyorum çünkü
3 tekrarla basliycam ben yaçok yoğunum ya sabahta yağmurdan sırılsıklam oldum kafamın içi halen kurumadı enerjim dikkatim sıfır .
kuşattım akşam gider gitmez 5 ile başlıyorum
peki ya sen
doğru karar bence
Teyze değiller canım çoğu benimle yaşıtTeyzelerin hırsı
Hahaha ne uğraşıyorsun antin kuntin kafalarla yil olmus 2019 ne merdiveni silmesi yahu boşver...
Zorla sildiremiyceklerine göre...
Kaba kuvvet kullanma ama ha ! Elleme teyzeleri birak yaziktir :)
görcez bakalımderin derin nefes alıyoruz canım .annende birşey demiyor ne güzel onlar artık temkinli davranılar
yolbilirisn o zaman büyüktür diye demeyeyim demiştim birini kestir gözüne dikkat et hamile falanda olmasın ama sonra yol saç baş klmasın bir daha sataşmaz hiçbiriTeyze değiller canım çoğu benimle yaşıt