- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.941
teşekkürlerKova hatunu doğum günün kutlu olsunnnnn....
şu diğerlerin hic aklinda mi nerdeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürlerKova hatunu doğum günün kutlu olsunnnnn....
Gormedim oyle dediginizi:)) niye 8-9u?Siz bu imama uymayin haha
Schonerla dedik ya 8-9 da basliycaz diye ay takvimine göre :) umudum ordan artik
Aaa dogum gunun mu baciiii:)) dogum gunun kutlu olsunnn:))) ne ismarliyon bize:))teşekkürler
Sigara var içen miAaa dogum gunun mu baciiii:)) dogum gunun kutlu olsunnn:))) ne ismarliyon bize:))
Sozde o tarihte baslayinca etkileri daha cabuk görünüyormuş...görücezGormedim oyle dediginizi:)) niye 8-9u?
Yoh anam almayim.. saglikli biseler varsa olur:)Sigara var içen mi
Ben ne zaman basladim acaba:)) neyse hadi bise kalmamis baslarsiniz bugun yarin:)Sozde o tarihte baslayinca etkileri daha cabuk görünüyormuş...görücez
Nice yıllara kaç oldun hatun .Sigara var içen mi
Sağol cansNice yıllara kaç oldun hatun .
Bende kalkıp yakayım bir tane .
Bugün nette çok sıkıntı var kk ya girmekte zorladı
28 aralikta basladin senBen ne zaman basladim acaba:)) neyse hadi bise kalmamis baslarsiniz bugun yarin:)
Hmm bende diyom niye bi ise yaramiyo:))28 aralikta basladin sen
evet unutmadım ki sabahtan beri yazacağım başka konulara daldık. umarım süper bir yaş yaşarsınteşekkürler
Amin :)evet unutmadım ki sabahtan beri yazacağım başka konulara daldık. umarım süper bir yaş yaşarsın
Hic bi etkisi yok mu ya? Cok ilgincHmm bende diyom niye bi ise yaramiyo:))
Olduysada farketmiyorum : (Hic bi etkisi yok mu ya? Cok ilginc
Biz yarın akşam mı başlıyoruz hatunHic bi etkisi yok mu ya? Cok ilginc
Bilmiyorum ki...aksam mi baslasam sabah mi? O an karar veririm bisey demiyim simdi:)Biz yarın akşam mı başlıyoruz hatun
Başladın mı selam çakBilmiyorum ki...aksam mi baslasam sabah mi? O an karar veririm bisey demiyim simdi:)