- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.901
Guccim tek basina bi ada tsm sana gore ankattigina gore:)
Cay keyfisiNapyonuz tızlar
bende ne ettiğimi anlamadımCay keyfisi(bunu çay farzet)
Sen ne ediyosun :)
bende ne ettiğimi anlamadımyağmur yağıyor dışarda işim vardı yağmur altında yürüyerek gidip geldim kahve içtim çalışmaya çalışıyorum. şimdide kuşu serbest bıraktım biraz uçsun diye saçımın arasında dolanıp duruyor
Bizle yeniden başla,icinde kalmisti takvime gore yapmamak :)tibetimi yapmadım ellammm
Ayten adıay ne tatlıdır o ya...
He ya 1 gunden bisey olmazIyi aksamlar kizlar:))
KizKova hatunu dun yatip kaldim iyu mi:))) dedim kiz tontis bi gunde sen zibar yat, dunyayi sen mi kurtarcan:))
He dunta isi biter mi kuzuuuu:)) ama simdide kalkmam lazim:)) haha isler bitmiyor:)) siz napiyosunuz bakemmHe ya 1 gunden bisey olmaz
Sefan olsun:))
Börek cay keyfisiHe dunta isi biter mi kuzuuuu:)) ama simdide kalkmam lazim:)) haha isler bitmiyor:)) siz napiyosunuz bakemm
Anam ha bire cay mi iciyon sen:))) afiyet olsunBörek cay keyfisi
Ben de sil baştan başlayacağım. Bebekler hasta oldu sonra ben. Bir haftadır süründük. Şimdi regliyim bitsin başlayacağım tekrardan.Bizle yeniden başla,icinde kalmisti takvime gore yapmamak :)
Afiyet olsun. Ben de çay içiyorum sade ama. Akşam yemeyi bıraktım. Acil kilo vermem lazım artık.Börek cay keyfisi
Evet ya :/ sabah kendimAnam ha bire cay mi iciyon sen:))) afiyet olsun
Aa ben nedense pek aramiyorum.. arasamda sabahlari icmiyorum bile cocuklar sicak dojerler yanarlwr diye:)) zatrn pek aramda yoktur:)) ama battaniye altina girip cay kahve icmeyi bende seviyorum kis mevsiminde:)Evet ya :/ sabah kendim
Aksam eşimle,yürüyen çay olcam yakindaşaka bi tarafa kışın tam bir caykoliğim
Yazin yuzune bakmam
Ya gecmis olsun...bende ondan biraktimBen de sil baştan başlayacağım. Bebekler hasta oldu sonra ben. Bir haftadır süründük. Şimdi regliyim bitsin başlayacağım tekrardan.