- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.861
Bana bakti ki
Bu isin bekari evlisi mi var deli
sporcu disiplini ben onun sayesinde valla karate kid gibin eğitim aldım çocukken :) kardeşimin de dediği gibi komando gibiyim herşeye uyum sağlıyorumSchonerDuft bu sefer kozmikbakim tarihine göre baslayalim senle ya işi sağlama alalim :))) tirsiyorum artik senle olan iradesizlikten
En sevdiğim şey tembellik,otur otur pinekle ohhhhsporcu disiplini ben onun sayesinde valla karate kid gibin eğitim aldım çocukken :) kardeşimin de dediği gibi komando gibiyim herşeye uyum sağlıyorum
En sevdiğim şey tembellik,otur otur pinekle ohhhhhic sıkılmam tembellikten
SchonerDuft bu sefer kozmikbakim tarihine göre baslayalim senle ya işi sağlama alalim :))) tirsiyorum artik senle olan iradesizlikten
Benim yukselen balik ama haritam oglaklardan daha oğlakmiş...oglak enerjili haritaliymisim :) simdi calismayinca paslaniyorsun :) cok hamarat bir ev hanimi olmadigimdan evin kizi gibi takiliyorumValla kova kadının da bir ilksin bu konuda o zaman banka da 2 den fazla kova hatunu arkadaşım var hepsi de sporla kafayı kırmış yane yükselen etkiliyor olabilir ama benim oğlak yükselen disiplin manyağı oğlaklar malesef o özelliği ben de fazlasıyla mevcut
Sabahtan beri bakiyorum bulamadim
bu sefer olur çünkü spor yok altıncı gerekli devam ederim gibi benceseni bilemem ama
ne zaman başlıyor peki ?
Insg bakayımSabahtan beri bakiyorum bulamadim
31 aralikti pik günü ...facebooku olan msj atip sorsun ya :)
Bnde baktim simdi :) 2 saat once yayınlamış bile :)) sen hangi gunu seciyorsun?Insg bakayım
8 şubat iyi diyorum 11 şubat benim için kötü bir günBnde baktim simdi :) 2 saat once yayınlamış bile :)) sen hangi gunu seciyorsun?
9 şubatta basliycam ben,fark ettiysen 8 subat icin gun batimi sorasi baslaniyor ve 24 saat suruyor baslama etkisi...8 şubat iyi diyorum 11 şubat benim için kötü bir güno gün depresyona bağlarım sanırım sen
Hahaa11.tekrarımı yaptım. ve yine reglim 4 gün önce geldiben ilk mensimi 20 ağustosta olmuştum. acaba böyle böyle 20 sine mi denk getirmeye çalışiii. Kova hatunu bana diyordunuz bide 6 sımı 7 simi acep dediğimde çokta şeyetmeee diye. size baksana saat bile hesaplıyorsunuz şaka bi yana hevesten bunlar aslında bırakmamal için ne güzel....başlayın da hep beraber gidelim yaaa.
biliyorum bilmem mi. ama sizin samimiyetiniz ve hala devam etmediğini sandığınız (kabul biraz sıradışı) istikrarınız bizi biraraya getirdi.Hahaaschonerla ikimiz olunca artik 3 5 kere hesapliyorum zira ikimiz birbirimizden beteriz bu konuda :)
biliyorum bilmem mi. ama sizin samimiyetiniz ve hala devam etmediğini sandığınız (kabul biraz sıradışı) istikrarınız bizi biraraya getirdi.
Evet 24 saat demişti akşam yaptığımdan bana uyuyor 8 şubat akşam yapamazsam eğer 9 şubat sabahı yaparım.9 şubatta basliycam ben,fark ettiysen 8 subat icin gun batimi sorasi baslaniyor ve 24 saat suruyor baslama etkisi...
11 bende dusundum de etkisi yavas olursa şevkim kırılır...11 subat senin icin bir anlami mi var?
valla ev hanımlığı bana göre değil 1 hafta yetti de arttı yorulduğumdan filan değil ben istemem öle sürekli birileri elsin ben gideyim misafirliğe sevmiyorum akadaşlarımla da hava çok kötü değilse dışarda takılırım ama evde istediğim gibi takılmam lazım bri olunca diken üstünde oluyrum ve o hissi hiç sevmiyorumBenim yukselen balik ama haritam oglaklardan daha oğlakmiş...oglak enerjili haritaliymisim :) simdi calismayinca paslaniyorsun :) cok hamarat bir ev hanimi olmadigimdan evin kizi gibi takiliyorum
başın sağolsun canımEvet 24 saat demişti akşam yaptığımdan bana uyuyor 8 şubat akşam yapamazsam eğer 9 şubat sabahı yaparım.
Kardeşimin ölüm senesi ....