● Tibet Kızları ●

En sevdiğim şey tembellik,otur otur pinekle ohhhh hic sıkılmam tembellikten

Valla kova kadının da bir ilksin bu konuda o zaman banka da 2 den fazla kova hatunu arkadaşım var hepsi de sporla kafayı kırmış yane yükselen etkiliyor olabilir ama benim oğlak yükselen disiplin manyağı oğlaklar malesef o özelliği ben de fazlasıyla mevcut

Benim yukselen balik ama haritam oglaklardan daha oğlakmiş...oglak enerjili haritaliymisim :) simdi calismayinca paslaniyorsun :) cok hamarat bir ev hanimi olmadigimdan evin kizi gibi takiliyorum

8 şubat iyi diyorum 11 şubat benim için kötü bir gün o gün depresyona bağlarım sanırım sen
9 şubatta basliycam ben,fark ettiysen 8 subat icin gun batimi sorasi baslaniyor ve 24 saat suruyor baslama etkisi...
11 bende dusundum de etkisi yavas olursa şevkim kırılır...11 subat senin icin bir anlami mi var?

11.tekrarımı yaptım. ve yine reglim 4 gün önce geldi ben ilk mensimi 20 ağustosta olmuştum. acaba böyle böyle 20 sine mi denk getirmeye çalışiii. Kova hatunu bana diyordunuz bide 6 sımı 7 simi acep dediğimde çokta şeyetmeee diye. size baksana saat bile hesaplıyorsunuz şaka bi yana hevesten bunlar aslında bırakmamal için ne güzel....başlayın da hep beraber gidelim yaaa.

Hahaa schonerla ikimiz olunca artik 3 5 kere hesapliyorum zira ikimiz birbirimizden beteriz bu konuda :)

biliyorum bilmem mi. ama sizin samimiyetiniz ve hala devam etmediğini sandığınız (kabul biraz sıradışı) istikrarınız bizi biraraya getirdi.
dogru diyorsun aslinda da iste nolur soyle 21 lerde devam etse bu istikrar :)
Açıkçası ben bir kac kez kozmik tarihe gore yaptim ama tutmadi bende :) yani farklilik yoktu :) bu sefer bu tarih meselesine daha fazla inanasim var,inanmazsam yapamam cunku

9 şubatta basliycam ben,fark ettiysen 8 subat icin gun batimi sorasi baslaniyor ve 24 saat suruyor baslama etkisi...
11 bende dusundum de etkisi yavas olursa şevkim kırılır...11 subat senin icin bir anlami mi var?
Evet 24 saat demişti akşam yaptığımdan bana uyuyor 8 şubat akşam yapamazsam eğer 9 şubat sabahı yaparım.
Kardeşimin ölüm senesi ....

Benim yukselen balik ama haritam oglaklardan daha oğlakmiş...oglak enerjili haritaliymisim :) simdi calismayinca paslaniyorsun :) cok hamarat bir ev hanimi olmadigimdan evin kizi gibi takiliyorum
valla ev hanımlığı bana göre değil 1 hafta yetti de arttı yorulduğumdan filan değil ben istemem öle sürekli birileri elsin ben gideyim misafirliğe sevmiyorum akadaşlarımla da hava çok kötü değilse dışarda takılırım ama evde istediğim gibi takılmam lazım bri olunca diken üstünde oluyrum ve o hissi hiç sevmiyorum

Ya valla salağım ben offfffffffff çiçek göndercektim bi arkadaşa terfi tebriği için siteden uzun zamandır bişe göndermiyordum eski gönderdiğim çiçeklere baktım benim eski sevgiliye işe girince göndermişim telefon numarası yazıyor ben silmiştim heryerden ve aklımda da tutmamıştım ekledim rehberime bakıyım napıyo bu hıyar diye sonra görüntülü aradım bu yeni telefonda anında arıyor ya nasıl oldu anlamadım telefonu kapatım korku içinde oturuyorum rezil oldum rezill ay napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…