- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.841
doğmadım daha ama sağolun doğmuş kadar oldum valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğmadım daha ama sağolun doğmuş kadar oldum valla :)
10 şubatta cnm ama çok sağol iyi ki doğdum inşallah :)İyi ki doğdun gucciciimmmm:))
çılgınsınnnn sen biliyon de miiiBİDE AŞIK OLDUM BENNNN AMERİKAYA YERLEŞCEM KARAR VERDİM 1.93 BOYU VAR ADAMIN GRİMM DİZİSİNİ 1 HAFTADA 5 SEZONA GELDİM BU ADAMI İZLİYCEM DİYE BAYILIYORUM YERİM HATTA BEN BUNU [/QUOTE
Ya adam rüyalarıma giriyor valla yazıcam ben buna bananeçılgınsınnnn sen biliyon de miii
2 degilmiydi ya10 şubat daha olmadı doğum günüm senin kaçtı cnm ?
yok kız 10 şubat :) daha var yane benden önceymiş senin pazar gününe denk geliyo bu yıl benim ki2 degilmiydi ya
Nesse topikce erkenden kutladik bir daha kutlarız nolcak :))
7 benimki :)
dur basim dondu su anBİDE AŞIK OLDUM BENNNN AMERİKAYA YERLEŞCEM KARAR VERDİM 1.93 BOYU VAR ADAMIN GRİMM DİZİSİNİ 1 HAFTADA 5 SEZONA GELDİM BU ADAMI İZLİYCEM DİYE BAYILIYORUM YERİM HATTA BEN BUNU
Hosgeldin:))geldim geldim :)
dur basim dondu su an
Amerikaya bu adam icin mi karar verdin :)
Anlamadim orayi...
Kiz amerikaya yerlesmek zor biliyorsun :) nasil olcak :)) yolunu anlat heleyurtdışına yerleşmek istiorum ya ben amerika diorum bu adam da orda daha ne olsun diorum DDDDDDDDDDDD
orda da arkadaşlarım varKiz amerikaya yerlesmek zor biliyorsun :) nasil olcak :)) yolunu anlat hele
bana bak çok ihtiyacım var bi arkadaşım söyler bunu hep ya bi insanın fala nasıl ihtiyacı olur te Allam neyse ben bekarım o yüzden bana bak plsssssssssssssssssssKahve bakıyorum ama herkese bakamıyorum gönder bakabilirsem bakarım
BOŞLUK BULURSAM BAKARIM ÇOK YOĞUN BU ARALARbana bak çok ihtiyacım var bi arkadaşım söyler bunu hep ya bi insanın fala nasıl ihtiyacı olur te Allam neyse ben bekarım o yüzden bana bak plsssssssssssssssssss
Bana bakti kibana bak çok ihtiyacım var bi arkadaşım söyler bunu hep ya bi insanın fala nasıl ihtiyacı olur te Allam neyse ben bekarım o yüzden bana bak plsssssssssssssssssss
Haftaya baslarimiş yoğunluğundan beynim yandıııı ....
tibete başlama zamanım geldi sanırım .... reglim bitsinde başlayayımmm . hatun sen ne zaman başlıyorsun
tarihi tekerrür ettirelim
BENİM DE ORTALAMA HAFTAYA BULUR BAŞLAMAMHaftaya baslarim
Ok,haftaya ortada buluşalımBENİM DE ORTALAMA HAFTAYA BULUR BAŞLAMAM