- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.801
Haha biraz atesler basiyo ok sms en zorlsndigim hareket ilk hareket.. done done kafa kalmiyoYaaa demistiydim ben
Oyle basit deell :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha biraz atesler basiyo ok sms en zorlsndigim hareket ilk hareket.. done done kafa kalmiyoYaaa demistiydim ben
Oyle basit deell :)
Iste denge o harakette onemli ve gelistiriyorsun...gozlerin hep sabit kalmasi puf noktasi,ayni yere zamk gibi yapistir bakislariniHaha biraz atesler basiyo ok sms en zorlsndigim hareket ilk hareket.. done done kafa kalmiyo
Ben gozumu kapatiyorum ama, sayilmiyo mu:)Iste denge o harakette onemli ve gelistiriyorsun...gozlerin hep sabit kalmasi puf noktasi,ayni yere zamk gibi yapistir bakislarini
Olur da ,basini dondurur o isteBen gozumu kapatiyorum ama, sayilmiyo mu:)
Bah hele ben bilincsiz yapiomusum demekki.. hic ayak ucuna filan baktigim yok. Ilk hareket cok sarsiyo gecince seviniyom.. 11 de ucuyorum 21 i dusunemiyorumOlur da ,basini dondurur o iste
Birde cok basin dondugunde,hareket sonrasi ayak parmak uclarina baK hemen gecirir
Evet yani 21 cok zorlar beni:))aynen tontriko nereye bakarsam bakayım her yöntemde gemiden inmiş gibi oluyorum ben.
Benim bacaklar dumduz oluyor ilk sayfaya poudre zaten koymus video oyle yanibende de nefes anca oturdu. tam olmasa da. nefesi entegre edince daha bi yaşanıyor sanki hareket. bişey soracam 4. harekette nasıl anlatcam onuda bilmiyom hoş da. şimdi baş önde önce nefesle beraber başı ve vücudu geriye atıp köprü olduk ya. sonra geri dönerken başı öne aldık nefes veriyoruz ya hani bacakları soracam işte ben. bacakları tekrar düz hale mi getircez yoksa kıvrık mı kalıyor sizin. anlatabildim mi ayol.
Hosgeldin canim sana kolay gelsinSelam kizlar kusura bakmayin yazamadim evdeyim bir haftadir sehir disindan halamlar geldi kalmali misafir çok oldu evde hatta simdi birini almaya gidecem bi bitmediler ise donmek için sabırsızlanıyorum 21 tekrar devam bende eskisi oldumu bilmiyorum ama baya bir dinginlestim bide libido yerlerde en ufak istek neyin yok o yüzden benim x e direnebiliyorum galiba hehe he merak eden herkese selam hepinizi çok özledim
günaydın kızlar nsılsınız ..
dün uzun zamandan sonra 2 tarot açılımı yaptım o yoğun enerjiyi uzun zamandır hissetmiyordum
Merhabalar benm çok ama çok ijtiyacım var rica etsem bana bakarmısnızz ? lütfen
Bize seni merak ediyorduk arada gir daaa:))Selam kizlar kusura bakmayin yazamadim evdeyim bir haftadir sehir disindan halamlar geldi kalmali misafir çok oldu evde hatta simdi birini almaya gidecem bi bitmediler ise donmek için sabırsızlanıyorum 21 tekrar devam bende eskisi oldumu bilmiyorum ama baya bir dinginlestim bide libido yerlerde en ufak istek neyin yok o yüzden benim x e direnebiliyorum galiba hehe he merak eden herkese selam hepinizi çok özledim
Aleykum selam:)Guccinin selamı var kızlar sizlere
Guccican doğum günün kutlu olsun simdiden :) seviliyorsun :)Selam kizlar kusura bakmayin yazamadim evdeyim bir haftadir sehir disindan halamlar geldi kalmali misafir çok oldu evde hatta simdi birini almaya gidecem bi bitmediler ise donmek için sabırsızlanıyorum 21 tekrar devam bende eskisi oldumu bilmiyorum ama baya bir dinginlestim bide libido yerlerde en ufak istek neyin yok o yüzden benim x e direnebiliyorum galiba hehe he merak eden herkese selam hepinizi çok özledim