● Tibet Kızları ●

Canlarım devam ediyorum amaaa yani yazılan yorumlarda insanlar saçlarının artık yağlanmadığından bahsetmişlerdi bende hiç öyle bir şey yok.. Bazı insanlardaki etkilerini görmememi garipsiyorum cidden. İnşallah yanlış bir şey yapmıyorumdur:))
Benim de hala dipleri yağlı :) ben daha cok uzama konusunda etki gördüm sac konusunda...birde kirpiklerin rengi koyulasiyordu bende,bu sefer olmadi ama
Sonra durusum duzelirdi benim bu tekrarlarda o da olmadi bu sefer

gucci gucci musmustlu süperrr bi yeni yaş yaşaaa.
C cranial bende devam ediyorum. hafif bi sıkılaşma var oda bacaklarda ama olsun yani o kadar 9. tekrardayım. onun dışında çook ta bi şey yok daha belirgin. sanırım direniyor beden ruh. yad umuyorum 21 tekrarda başlayacak olumlu gelişmeler

Benim de hala dipleri yağlı :) ben daha cok uzama konusunda etki gördüm sac konusunda...birde kirpiklerin rengi koyulasiyordu bende,bu sefer olmadi ama
Sonra durusum duzelirdi benim bu tekrarlarda o da olmadi bu sefer
Bizim saçlar da az kurusaydı iyiydi ya:)) Ben en iyisi yağlandırmayı geciktiren güzel bi şampuan bulayım bıktım yağlı saçlardan. Haftaya kesicem saçlarımı ay kesim takvimine göre kesim yaptırıyorum.
Bence sayılar arttıkça o etkileri yine görürsün canım

gucci gucci musmustlu süperrr bi yeni yaş yaşaaa.
C cranial bende devam ediyorum. hafif bi sıkılaşma var oda bacaklarda ama olsun yani o kadar 9. tekrardayım. onun dışında çook ta bi şey yok daha belirgin. sanırım direniyor beden ruh. yad umuyorum 21 tekrarda başlayacak olumlu gelişmeler
Sabırla devam edelim belki de farketmediğimiz içten içe mis gibi etkileri vardır öyle düşünelim iyi geliyor:))

Gecmis olsun canim yapma birakma en azindan az sayiyla devam et.
Gripliyken tibetin pek bir yarari yok ama :KK43:
Yani faydaları etkisiz,ben anlamiyorum bu kış noldu boyle,bu 3. Grip oluşum
Ben ki nezle hapsirmayla atlatirdim hep,grip yüzü görmezdim
Squatla beraber basliycam ama su dogum gunum falan gecsin alkol da alcam cunku...gecsin aradan

tamamen senin vereceğin bi karar ama bende kolay kolay hasta olmam ama değişik bi grio nezle arası bişeyler yaşıyorum yada yaşatılıyorum. bizim boğaz çakramız mo açılıyo acaba anca. bak bırakırsan kapanmasın gerii. hadi kalk da üç tekrar bari yappp.

tamamen senin vereceğin bi karar ama bende kolay kolay hasta olmam ama değişik bi grio nezle arası bişeyler yaşıyorum yada yaşatılıyorum. bizim boğaz çakramız mo açılıyo acaba anca. bak bırakırsan kapanmasın gerii. hadi kalk da üç tekrar bari yappp.
Vallah benzin yok :KK53: yeni bitti :KK48:
Sen alinti niye yapmıyorsun?

Gripliyken tibetin pek bir yarari yok ama :KK43:
Yani faydaları etkisiz,ben anlamiyorum bu kış noldu boyle,bu 3. Grip oluşum
Ben ki nezle hapsirmayla atlatirdim hep,grip yüzü görmezdim
Squatla beraber basliycam ama su dogum gunum falan gecsin alkol da alcam cunku...gecsin aradan
Mevsimsel degisim olabilir vucut direnc gosteriyo olabilir.Herkeste oyle sanirim annem kardesimde agir atlattilar.Dinlen iyice kendine iyi bak canim.

şaka bi yana illa alıntı mı yapılacak ben yeniyim ya rajonları bilmiyomm ki. bundan sonra dikkat ederim. bu arada hayatımda ki herşey tersine tersine gidiyor canım sıkkın. tibetimi bile yapamadım. kahve yaptım. düşün düşün modundayım. bazı şeyler içim kritik nokta yada dçnüm noktası gibi bi yerlerdeyim sanırım

şaka bi yana illa alıntı mı yapılacak ben yeniyim ya rajonları bilmiyomm ki. bundan sonra dikkat ederim. bu arada hayatımda ki herşey tersine tersine gidiyor canım sıkkın. tibetimi bile yapamadım. kahve yaptım. düşün düşün modundayım. bazı şeyler içim kritik nokta yada dçnüm noktası gibi bi yerlerdeyim sanırım
alinti yapmayinca,yazdığın kişi topige bakmazsa gormuyor yazdığını

Benim de turk kahvesi icesim var
Fal da baktirasim var :)) SchonerDuft SchonerDuft kahveden anlarmisin ki :)

Ne gibi sorunlarin var? Anlat istersen fikir soyleriz

X