- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.781
Daha 37 evet .. genc ama ruhum yasli:)29 olcam haftaya :)
Yasim geckin deyince 50 55 sandim 37 daha ya :)
Aaa niye...Daha 37 evet .. genc ama ruhum yasli:)
Büyük oglum 2000 li 18 e girdi, küçüğüm 2005 li 13 yasinda ama gel gor anam yeni nesil hormonlu buyuyo heralde.İkisi de boyumu aştılar.Buyuk 1.80 boy, kucuk te 1.77 ye yakin yapili buyuyo iri bisey oldu ya insan nasil gururlaniyoSagolasin evet 81 liyimsenin cocuklarin yaslari kac?
Deme oyle gerci senden asagi kalir yanim yok benimde.Bilmiyorum ama hayat bombos geliyo artik.Hicbisey eskisi gibi olmuyo hersey degisiyo anlami yok sanki.Daha 37 evet .. genc ama ruhum yasli:)
Masallah bende o gunleri iple cekiyorum:) hersey omurden gidiyor tabii. Bilmiyorum bu sira dedigin gibiyim sanki yasayacagimi yasadim gibi geliyor icim gecmis gibi. Depresyon mu acaba yoksa orta yas sendromu mu:)Büyük oglum 2000 li 18 e girdi, küçüğüm 2005 li 13 yasinda ama gel gor anam yeni nesil hormonlu buyuyo heralde.İkisi de boyumu aştılar.Buyuk 1.80 boy, kucuk te 1.77 ye yakin yapili buyuyo iri bisey oldu ya insan nasil gururlaniyo
Valla bugunlerin her anin kiymetini bilmek lazim.Sonra bi bakiyosun ne cabuk buyuduler diyosun.Tabi sıkıntıları da buyuyo.Sen yine yasadigimi yasadim diyorsun bense hicbisey yasayamadigim icin cok uzgunum.Hicbisey yapasim yok hevesim kalmadi.Bunu bende anlamis degilim canim depresyon mu orta yas mi.Yas aldigima zamanin bu kadar hizlanmasina yuzumdeki cikan kirisiklara saclarimin beyazlamasina inanamiyorum kabullenmek zor geliyo.Simdi daha bilincliyim olgun bilgili farkinda ama is isten gecmis herseye gec kalmis gibiyim ayni zamanda.Eski heyecan yok keyfim yok amacsiz insan bi hic gibi sanki.Hayallerim gerceklesmedi hicbisey gerceklesmedi o zaman niye mucadele ediyorum ki diyorum kendime.Monotonluk bana gore degil ama bi o kadar da yorgunum simdi.Masallah bende o gunleri iple cekiyorum:) hersey omurden gidiyor tabii. Bilmiyorum bu sira dedigin gibiyim sanki yasayacagimi yasadim gibi geliyor icim gecmis gibi. Depresyon mu acaba yoksa orta yas sendromu mu:)
haklisin ama daha cok gencsin be canim. birde cocuklarinin sana ihtiyaci kalmamiski artik. silkelen bi kendine gel derim, neler yapmak istedin yapamadin mesela?Valla bugunlerin her anin kiymetini bilmek lazim.Sonra bi bakiyosun ne cabuk buyuduler diyosun.Tabi sıkıntıları da buyuyo.Sen yine yasadigimi yasadim diyorsun bense hicbisey yasayamadigim icin cok uzgunum.Hicbisey yapasim yok hevesim kalmadi.Bunu bende anlamis degilim canim depresyon mu orta yas mi.Yas aldigima zamanin bu kadar hizlanmasina yuzumdeki cikan kirisiklara saclarimin beyazlamasina inanamiyorum kabullenmek zor geliyo.Simdi daha bilincliyim olgun bilgili farkinda ama is isten gecmis herseye gec kalmis gibiyim ayni zamanda.Eski heyecan yok keyfim yok amacsiz insan bi hic gibi sanki.Hayallerim gerceklesmedi hicbisey gerceklesmedi o zaman niye mucadele ediyorum ki diyorum kendime.Monotonluk bana gore degil ama bi o kadar da yorgunum simdi.
evet çoğu gerçek ama sadece kabul kısmına geçemiyoruz sanırım. aslında hayatı ve kendimizi seviyoruz yoksa kim niye tibet yapsın. kim niye kk da bilgi araştırsın. şöyle düşün bundan 20 sene sonra dönüp şu an ki halinle ve yaşında neler yapabilirsen neler içinde kalmasın istiyorsan 20 sene sonra. şimdi yap yani yapmalıyız. biraz devrik oldu cümleler ama anlamışsındır umarım.
Canım merak etme daha oncede cok diblere daldim hep ayaga kalktim eskisinden daha gucluyum.Belki yorgunluktan bilemiyorum.Ben 3.5 yil once esimden bosandim.Yaptigim en dogru karardi gec kaldigima pismanim mesela.Gencligimi iyilik yapmak adina baskalarina feda ettim yardim ettim kazik yedim.Engellerle bogustum hayatimi degistirmek icin hep okumaya arastirmaya ogrenmeye kesfetmeye verdim kendimi universiteye gidemesemde.Sonra aydinlandim ve hayatimin kontrolunu kazanmak kendimi kazanmak icin aileme ve ese karsi geldim.Ozgurlugum icin cabaladim neyseki eşten kurtuldumhaklisin ama daha cok gencsin be canim. birde cocuklarinin sana ihtiyaci kalmamiski artik. silkelen bi kendine gel derim, neler yapmak istedin yapamadin mesela?
benim cocuklarim 18 yasinda olsa bu kadar bitkin olmazdim belkide..yani bi kismi ruhen yorgunlugumun ama fiziksel yorgunlugumda cok tabii..ne bilim tatile cikin esinle birlikte..yada tek..maddi imkanlarin varsa tabii alternatifler cok aslinda
Canım merak etme daha oncede cok diblere daldim hep ayaga kalktim eskisinden daha gucluyum.Belki yorgunluktan bilemiyorum.Ben 3.5 yil once esimden bosandim.Yaptigim en dogru karardi gec kaldigima pismanim mesela.Gencligimi iyilik yapmak adina baskalarina feda ettim yardim ettim kazik yedim.Engellerle bogustum hayatimi degistirmek icin hep okumaya arastirmaya ogrenmeye kesfetmeye verdim kendimi universiteye gidemesemde.Sonra aydinlandim ve hayatimin kontrolunu kazanmak kendimi kazanmak icin aileme ve ese karsi geldim.Ozgurlugum icin cabaladim neyseki eşten kurtuldum
ama simdi ise ailem onumde engel.Yoksa basaramayacagim bisey yoktu.Kendimi buldum kazandim ama epey zorlugunu yasadim yorgunum.Kisisel gelisim uzerine hep okudum hayati gizemi kesfetmek zevkti kesfettim bu seferde dış dunyam etrafim negatif insanla cevrili.Cogu insani hayatimdan cikardim da ne yazikki aileyi atamiyosun iste. Hicbiseyi yapamazmisim gibi dar gorusluler anlamiyolar. Aşk acisini da yasadim en guvendiklerimden darbeyi yiyince kimseye guvenim inancim da kalmadi.Hayal kurmayi biraktim gercekler cok farkli.Tuğçe Işınsu'dan 4 seans ve Güneş Tan ARTT seansi aldim.Kendim bilincalti calismalari yaptim.Hocalara gittim sahtekarlar hepsi bos cikti daha kotu oldum.Bilincalti travmalarla dolu ruhsal calismalar da yaptim yani hayatim icin kendim icin elimden geleni yaptim.Elde var sifir gucluyum bilgiliyim deneyimliyim olgunlastim farkindaligim artti ust yukseldim manen ama dis dunyam da gorunen bisey yok.Sabrim tasti beklentilerim tamamen bitti hayal kirikliklarindan yani.Manevi yonden ilerledim o bana huzur veriyo.Simdi bazen basimi yaslayabilecegim hepsi geride kaldi ben yanindayim diyebilecek sevgisiyle iyilestirecek ruh esim olsa yanimda diyorum ama oda yok ki.Karsima cikanlari reddettim hislerim sezgilerim kuvvetli hayirli bana uygun degillerdi.Simdi yanliz kendimle basbasa akışa biraktim bakalim ne olacak umursamiyorum eskisi gibi.
Zayiflamak en buyuk hayalimdi ergenlikten bu yana.Duygusal acligimi yemeklerden cikarirdim annemin mutfagi kilitledigini biliyorum.İstedigim kiyafetleri giyebilmekti hep.Cabaladim kendimden intikam alircasina zayiflama ugruna agir spor yaptim zayiflama ilaclari icerek oluyodum az kalsin.Eski eş neler diyodu alay ediyolar kucumsuyolar asagiliyolardi hep.Disarda ise cogu erkegin dikkati uzerimdeydi simdiye kadar simdi de oyle.Alimli cekici guzel diyen senin ayri bi havan var farkli bi kadinsin diyen nice pesimde kosanlar var.Doktor polis veya kadin asker olmak isterdim.Yetenegim heba olup gitti potansiyelim yuksekti hepsinede.Belkide hayata kirginligimdan bu haldeyim.İc dunyam huzurlu ama disarda bisey yapasim hevesim kalmadi sanirim.haklisin ama daha cok gencsin be canim. birde cocuklarinin sana ihtiyaci kalmamiski artik. silkelen bi kendine gel derim, neler yapmak istedin yapamadin mesela?
benim cocuklarim 18 yasinda olsa bu kadar bitkin olmazdim belkide..yani bi kismi ruhen yorgunlugumun ama fiziksel yorgunlugumda cok tabii..ne bilim tatile cikin esinle birlikte..yada tek..maddi imkanlarin varsa tabii alternatifler cok aslinda
Gecer insallah tatlim ya hepimiz bir yerden sinaniyoruz iste. Meslegin yok ise yapabilecegin birseyi okuyabilirsin yani cidden gec kalmis sayilmazsin bence sen. Kocandan bu sebeplerden mi bosandin?Zayiflamak en buyuk hayalimdi ergenlikten bu yana.Duygusal acligimi yemeklerden cikarirdim annemin mutfagi kilitledigini biliyorum.İstedigim kiyafetleri giyebilmekti hep.Cabaladim kendimden intikam alircasina zayiflama ugruna agir spor yaptim zayiflama ilaclari icerek oluyodum az kalsin.Eski eş neler diyodu alay ediyolar kucumsuyolar asagiliyolardi hep.Disarda ise cogu erkegin dikkati uzerimdeydi simdiye kadar simdi de oyle.Alimli cekici guzel diyen senin ayri bi havan var farkli bi kadinsin diyen nice pesimde kosanlar var.Doktor polis veya kadin asker olmak isterdim.Yetenegim heba olup gitti potansiyelim yuksekti hepsinede.Belkide hayata kirginligimdan bu haldeyim.İc dunyam huzurlu ama disarda bisey yapasim hevesim kalmadi sanirim.
Eşimle zittim annemin zoruyla oldu zaten. Ne kadar ilerlemek gelismek icin cabalayan ben cesur olan ben karsimda korkak benden daha zit karakter geriydi hep ezdi.Baskalarina kendimi feda edemeyecegimi feda etsemde degmeyecek insanlarin nankorluklerini gordum.Bi gelecek yoktu evlilikte.Ben yukari yukari cikmaya calistikca o hep asagi cekti kendime iyilik yaptim bu sefer bitirdim.Gecer insallah tatlim ya hepimiz bir yerden sinaniyoruz iste. Meslegin yok ise yapabilecegin birseyi okuyabilirsin yani cidden gec kalmis sayilmazsin bence sen. Kocandan bu sebeplerden mi bosandin?
Gunumuzde butun erkekler sapitmus durumda .. karisi guzel cirkin zayif kilolu farketmiyor fazla geliyor onlara
Buarada konularina baktim vajina estetigi ve meme estetigi olmussun, tamda benim olmak istediklerim.
Bu erkekler valla cozutuyo. Ne haddine kadinin orasina burasina laf atmak.. kendi tiplerine bakmiyolar birde:)) bu iki ameliyati bende olmak istiyorum insallah yenilenmeye ihtiyacim var :)Eşimle zittim annemin zoruyla oldu zaten. Ne kadar ilerlemek gelismek icin cabalayan ben cesur olan ben karsimda korkak benden daha zit karakter geriydi hep ezdi.Baskalarina kendimi feda edemeyecegimi feda etsemde degmeyecek insanlarin nankorluklerini gordum.Bi gelecek yoktu evlilikte.Ben yukari yukari cikmaya calistikca o hep asagi cekti kendime iyilik yaptim bu sefer bitirdim.
Evet canim ayrilmadan once yaptirmistim vajina estetigi zor iki normal dogum yaptim hasar gordu.İkinci dogumda ise esimin ve ailesinin cahilliklerinden dikislerim patladi.Dogumda zaten canli dikildi patlayinca yine canli dikildi oda patladi ucuncuye riskli dendi oyle kapatildi iyilesmeyince yillar sonra estetik oldum.Goguslerime uyuz ebeminkileri seninkinden diri dedi kendi basima parasini ayarlamaya calisarak meme estetigi oldum.Bosandiktan sonra 2016 da yine memeler kucuk geldi istedigim gibi buyutmek icin hemde bacaklarimdan liposaction ameliyati oldum kimsenin ruhu duymadi habersiz kendi basimin caresine bakarak ameliyatimi yaptirdim.4 ameliyat gecirdim sinuzit ile.
Evet canim dun basladim 11 e:)tontriko 11 oldun mu canim?
Bende pazartesi falan gecmeyi dusunuyorum ya ...bakalimEvet canim dun basladim 11 e:)
Geri 3 lere dusmede:) sayi arttikca zorluyo cidden birden aksatmadan yapmak.Bende pazartesi falan gecmeyi dusunuyorum ya ...bakalim
Yaaa demistiydim benGeri 3 lere dusmede:) sayi arttikca zorluyo cidden birden aksatmadan yapmak.