● Tibet Kızları ●

ay nefret ederim isiyle ozel hayatini karistirani. hadi oldu basina geldi ama bildigin bu isini kotuye kullaniyor bacim. bana guvenebilirsinmis. foto atmak ne yaa..kilo aldiysan almissindir gormesi sart mi? bence guvenme bu adama..en azindan sende niyeti bozmadiysan :)

Ciddi misin bende de bel agrisi var tibet yaparken mi bilmiyorum son harekette oluyo benim normal zamanda da agriyo.Tibet vucut seklini degistiriyo mesela kalcam kalktı belime bel bosluguna baski yapiyo zaman zaman acaba tibetten mi yoksa hareketi yanlis mi yapiyorum merak ediyodum.

Ben hareketleri dogru yaptigimdan eminim,ama bedenim istemsiz cok kasılıyor bitirdikten sonra fark ediyorum hep
Karşı koymaya calisiyor sanki,muhtemelen enerji alanimizin frekansi değişiyor,ve bu bazen zorlanarak olur...

Haha evet asiri kas bende sevemedim nedense.. cok yapay duruyor.. olculusu guzel ama dedigin gibi patlayacak gibinolmasi cok cirkin.. sen uzak dur cidden bu adamdan bi cacik olmaz itici

3 cocukla bel mi kalir :)))
Hakkaten ya 3 cocuklu olmak nasil kiz ben 1 taneyle yikiliyorum
O drgil de...aklima dogumum geldi...o nasil bir bel agrisiydi arkadas bildiğin kopuyordu ya ben omrumde boyle bisey gormedim
3 cocuktan oncede vardi beni bel agrim maalesef. bilmem sanki ezelden beri 3 cocuklu gibiyim:))) aslinda soyle soyleyim kabul evet daha cok yoruluyorsun ilgi bekliyorlar vs. ama ha 1 tane ha 3 tane diyorum bazen. normaldede yemek yapiyosun normaldede camasir yikiyosun.hani 1 taneyede ayni hassiyet oluyor 3 tede.. tabiiki maddi manevi cok sey goturuyor insandan..fiziksel olarak zorluyor birde benim yas geckin, sizler gencsiniz :))) valla yas gectikce sanirim uykusuzluk vs daha bi agir geliyor sanki.

normal dogum yaptin sende galiba. erkek cocukta bel agrisi yogun olurmus kizda karin agrisi. benim gercekten oglanlarda belim cok agriyordu kiz suni sanciyla dogdu ama kendi sancilarimda vardi zaten, evet karnim daha cok agriyordu bel agrisi ilk ikiye gore daha azdi sanki. Allah saglicakla buyutsunde..bir sekilde yaslancaz yani. ha oyle ha boyle :)

Yaşın kac ki? En fazla 30 diye tahmin ettim ben...

yaa ben squat da ekleyeyim diyorum ama bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın. çünkü zayıfım popişi toparlamak gerek ve bu sene ilk defa minimal selülit gördüm bu hiççç hoşuma gitmiyor. napsam acaba. squatı daha önce yapmıştım ama doğruluğundan emin değilim. alt bacaklarım sanki yere 90 duramıyor gibi geliyor. bi ara Kulis tiyatro diye biri vardı her wc de en az 10 tane yapsanız kardır diyodu. orada klozetimi kullanıcaz acaba.

hahaha wc de niye yapiyonuz:)) koltukta yapin :)) ayaklar duz aralikli ve bukuldugunde dizler parmaklari gecmeyecek sekilde olacak..ve popo koltuga ya da sandalye neyse degip kalkacaksin tekrar. bu klasik squat ama farkli squatlar mevcut. ben klasik olani 4 aydir yapiyorum aha 5 ay oldu sayilir. 3 carpi 15 ve popomda baya toparlanma oldu gibi..

yok wc olan üşenenler için her wc ye girişte 10 kez yapsan bile kimden kötü demişti. ben yapmıştım 5 hafta kadar ama şimdi tembelim. selülitlerin var mıydı peki. bu yaşıma kaa böle şey görmedim arkadaşım. selülitim hiç olmadı şaşkınım. çok az ama sıkıntı işte

Koltuga degmicek kiz teğet geçecek :) ben oyle biliyorum en azindan,ben squati yaparken dizlerden cok popodan haraket ediyorum yni nasil anlatsam ki simdi popo disarda indir kaldir falan

Koltuga degmicek kiz teğet geçecek :) ben oyle biliyorum en azindan,ben squati yaparken dizlerden cok popodan haraket ediyorum yni nasil anlatsam ki simdi popo disarda indir kaldir falan
Ben hafif degdiriyorum hafifce.. dogru yapiyorumdur insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…