● Tibet Kızları ●

hafta sonu gündüz bakarım o zaman ya da yarın akşam illa denk geliriz

Slm kizlar 11 e geldim.Çok usensemde surune surune yapiyorum mecburenonceki yaptigimda da 11 lerde ve sonrasinda mide bulantisi olduydu simdi yine ayni reaksiyon.
Birde bisey danisacam sizlere benim antrenorum vardi daha once program hazirlamisti bana.Erkek tabi sporu biraktim sonradan hic arayip sormadim merak etmis aradi napiyosun spor yapiyomusun diye.Ama bende hic motivasyon heves kalmadi.Sana tekrar program hazirlayim kontrol edicem seni dedi disiplin edicek.Kilo aldim dedim 72 ye ciktim.Gormem lazim vucudunu programi olustururum nereler den aldin bakmam lazim dedi.Resim istedi tangali dedim olmaz bana ters saygisiz biri degil oyle asinti erkek degil yani.İlk zaman beni begendigini soylemisti ben ilgilenmedim niyetimi belli ettim.napsam

Tangali ne diye düşündüm bir süre sonra dank etti . Oha adama bak manyak mı ne

tibetgirl lerr çok hastayım bugün. ses trodan hallice. halim yok. sabah yapacağım tibeti yapamadımm. şimdi kalktım yapacam ama zorla

Şort,tayt falan olsa neyse de tangali ne ya...
Spor salonuna giderken tangana kadar soymuyorlar neticede niyeti bozmuş bu
Ben bu durumdan rahatsiz oldugumu soyledim bana guvenebilirsin dedi.Sonucta sadece bacak kalinligin ve diger bolgeler icin yaglar en cok nerede daha net gorebilmem icin dedi.Bencede demekki canım sort taytta olabilir yani

Son birkac gundur tibet yaparken belim cok agriyor ya...ama normalde gun icinde sıkıntım yok
Ve bugun fark ettim ki benim icimle dışım arasında bir dengesizlik var tibet sirasinda
Icim hadi hadi cabuk diye acele ediyor ama ben tibeti normal hizda yapiyorum sanirim o arada beden kasiliyor,napsam bilemedim

Ben bu durumdan rahatsiz oldugumu soyledim bana guvenebilirsin dedi.Sonucta sadece bacak kalinligin ve diger bolgeler icin yaglar en cok nerede daha net gorebilmem icin dedi.Bencede demekki canım sort taytta olabilir yani
Aman,kendini akilli sananlardan diger herkes salak çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…