- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.741
hafta sonu gündüz bakarım o zaman ya da yarın akşam illa denk gelirizburdayım yaa napayım herkes elini eteğini anca çekti benim evdeee. derle topla zart zurt derken anca. sen tabii uyumysundur ee alarmda kuracan. neyse kısmet. senin çalıştığını bilmiyordum. ben de bi dilekçe verdim ona dair yorum istemiştim senden
Günaydınnn:) bugün o özel günlerden biriydi değil mi? Napmamız gerek dileklerimiz içinGunaydin kizlarrr :)
Ben bi güzel uyudum mu,uyudum :)))
Neyse 16:50 ye kadar sürüyor tabi etkisi sabah kadar olmasa da :)) zaten niyetim belli :)))
Aksam saatlerine kadar gelecege dair hep pozitif ve firsatin varsa isteklerini konus yaz ciz falan...sabah saatleri daha güçlüydu bu enerji aslinda da aksi gibi uyuya kalmışım :)Günaydınnn:) bugün o özel günlerden biriydi değil mi? Napmamız gerek dileklerimiz için
Benim de icim rahat degildi zaten haklisinbence gönderme. düşünsene bi ilişkin başlasa bile ilerde başına kalkabilir. niyeti belli zaten yol yapıyor.
Şort,tayt falan olsa neyse de tangali ne ya...Benim de icim rahat degildi zaten haklisin
Bende bugün hiç niyet kuramadım ki.Gunaydin kizlarrr :)
Ben bi güzel uyudum mu,uyudum :)))
Neyse 16:50 ye kadar sürüyor tabi etkisi sabah kadar olmasa da :)) zaten niyetim belli :)))
Tangali ne diye düşündüm bir süre sonra dank etti . Oha adama bak manyak mı neSlm kizlar 11 e geldim.Çok usensemde surune surune yapiyorum mecburenonceki yaptigimda da 11 lerde ve sonrasinda mide bulantisi olduydu simdi yine ayni reaksiyon .
Birde bisey danisacam sizlere benim antrenorum vardi daha once program hazirlamisti bana.Erkek tabisporu biraktim sonradan hic arayip sormadim merak etmis aradi napiyosun spor yapiyomusun diye.Ama bende hic motivasyon heves kalmadi.Sana tekrar program hazirlayim kontrol edicem seni dedi disiplin edicek.Kilo aldim dedim 72 ye ciktim.Gormem lazim vucudunu programi olustururum nereler den aldin bakmam lazim dedi.Resim istedi tangali dedim olmaz bana ters saygisiz biri degil oyle asinti erkek degil yani.İlk zaman beni begendigini soylemisti ben ilgilenmedim niyetimi belli ettim. napsam
KısmetBende bugün hiç niyet kuramadım ki.
Isler yoğundu ya
Evet bende öyle düşünüyorum demek ki zamanı varmışKısmetbende istediğim gibi yapamadim...hayirlisi yaf bosver onumuzdeki tarihlere bakicaz :)
Ay geçmiş olsun tibetdaşım...benim boğazlar da şaha kalktitibetgirl lerr çok hastayım bugün. ses trodan hallice. halim yok. sabah yapacağım tibeti yapamadımm. şimdi kalktım yapacam ama zorla
Ben bu durumdan rahatsiz oldugumu soyledim bana guvenebilirsin dedi.Sonucta sadece bacak kalinligin ve diger bolgeler icin yaglar en cok nerede daha net gorebilmem icin dedi.Bencede demekki canım sort taytta olabilirŞort,tayt falan olsa neyse de tangali ne ya...
Spor salonuna giderken tangana kadar soymuyorlar neticedeniyeti bozmuş bu
Sorma sinir oluyorum erkek milleti degil mi sonuctaTangali ne diye düşündüm bir süre sonra dank etti . Oha adama bak manyak mı ne
Gecmis olsun aman kendine cok iyi baktibetgirl lerr çok hastayım bugün. ses trodan hallice. halim yok. sabah yapacağım tibeti yapamadımm. şimdi kalktım yapacam ama zorla
Aman,kendini akilli sananlardan diger herkes salak çünkü...Ben bu durumdan rahatsiz oldugumu soyledim bana guvenebilirsin dedi.Sonucta sadece bacak kalinligin ve diger bolgeler icin yaglar en cok nerede daha net gorebilmem icin dedi.Bencede demekki canım sort taytta olabiliryani