- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.721
Duzenli kullan canim ya aksatma...demir depolar bile cortingen olmuşş
Ben vitamin kullanmaya bayilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzenli kullan canim ya aksatma...demir depolar bile cortingen olmuşş
Ne bilim ya en son senin perdelerde kaldydik :))Ah sormaaaa midem bayram ediyor resmen
Keske gitmese şura bi yere taşınsa
Bende ona sarmalar icli köfteler yaptirsam hahaa neyinden bahsediyim kiz bildigin kv
Bilmiyodum ben ha bire tibet ha bire:)Canim haftada 1 yapmama hakkin var :))) ama yapcam irellaya soz verdim,şevk enerjisi verdi bi an
He evet cok guzel yikandilar,ekstra kurutmaya gerek kalmadan nerdeyse kupkuru cikti,kırışığın k si bile yoktuNe bilim ya en son senin perdelerde kaldydik :))
Dedigim sekilde mi yikadin? Ya perdenin kumasi iyiymis demekkiHe evet cok guzel yikandilar,ekstra kurutmaya gerek kalmadan nerdeyse kupkuru cikti,kırışığın k si bile yoktu
okumamis varsay orayiBilmiyodum ben ha bire tibet ha bire:)
Haga senin gibi gelinde zor bulunur.. kv yanima tasinsin diyen:)Ah sormaaaa midem bayram ediyor resmen
Keske gitmese şura bi yere taşınsa
Bende ona sarmalar icli köfteler yaptirsam hahaa neyinden bahsediyim kiz bildigin kv
Evet 30 derecedeDedigim sekilde mi yikadin? Ya perdenin kumasi iyiymis demekki
Bi dahakine denemis oluyosun..Evet 30 derecede
Ama hergun gorusmeyelim canimHaga senin gibi gelinde zor bulunur.. kv yanima tasinsin diyen:)
Gelin degil misin iste:))Ama hergun gorusmeyelim canim
Sarmadan sarmaya icli kofteden icli kofteye falan
saka kiz ...severim kaynişimiGelin degil misin iste:))
Hmmm oyledir:))saka kiz ...severim kaynişimi
Hadi sende anlat kaynana sevginiHmmm oyledir:))
Anlatayim bacim:) simdikkk aslinda ben kv mi severdim hala oyle cok kin tutmamda.. bi arada yasayinca gercek yuzunu gorebiliyosun insanlarin. 2. Dogumumda yanimiza geldi bi kac ay ondan sonra sogudum cunku hic bana benzemiyor:)) yaw ilk dogumda yanimda olmadi uzuldugu icin 2. Olursa gelip kalirsin istersen demis bulundum. Dilimi esek arisi sokaydi:)) valla dogum lohusa dikisler emzirme surekli evde bi misafir havasi.. ben sevmedim bu isi. Insallsh hic bi gelin kv ile yasamaya mahkum olmaz.Hadi sende anlat kaynana sevgini
Orasi oyle...lohusayken ben de kadini bi kasik suda bogasim vardi ama 40 gun niye benle ayni odada yatiyorsun dimi?Anlatayim bacim:) simdikkk aslinda ben kv mi severdim hala oyle cok kin tutmamda.. bi arada yasayinca gercek yuzunu gorebiliyosun insanlarin. 2. Dogumumda yanimiza geldi bi kac ay ondan sonra sogudum cunku hic bana benzemiyor:)) yaw ilk dogumda yanimda olmadi uzuldugu icin 2. Olursa gelip kalirsin istersen demis bulundum. Dilimi esek arisi sokaydi:)) valla dogum lohusa dikisler emzirme surekli evde bi misafir havasi.. ben sevmedim bu isi. Insallsh hic bi gelin kv ile yasamaya mahkum olmaz.
Hahaha o kadar cok mu kaldi odanda:) az kalsin kari koca oluyomussunuzda neyseki lohusaymissin:)) hahahaOrasi oyle...lohusayken ben de kadini bi kasik suda bogasim vardi ama 40 gun niye benle ayni odada yatiyorsun dimi?
Ama bence cok iyi durdum ben ödül falan almaliydim o sene :)
Hahha:) eski toprak insani boyle galiba,kadin kotu niyetli degildi belki ama iste bu cağda insan zorlaniyor yani,zaten lohusaydim beynimin yarisi gidiktiHahaha o kadar cok mu kaldi odanda:) az kalsin kari koca oluyomussunuzda neyseki lohusaymissin:)) hahaha
Msallah o zmn kv ye:) niye yatdim etmiyodun:)Hahha:) eski toprak insani boyle galiba,kadin kotu niyetli degildi belki ama iste bu cağda insan zorlaniyor yani,zaten lohusaydim beynimin yarisi gidikti
Neyse gecti bitti :)
Aslında hoşgörülü biri belki de o yüzden biraz da dayandim...
Aylarca evinde kalmistik ilk zamanlar ben yan gelip yatiyordum hic yardim neyim yok kadin hic bozmadi kendini :))
Kiz ilk gelinlik hallerim onlarMsallah o zmn kv ye:) niye yatdim etmiyodun:)