- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.621
Bekliyorum napacam baskaBence bekle:) yanlis hesap bagdattan doner:)
Butun o yemekleri isterim yoksa yuzumu bile goremen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum napacam baskaBence bekle:) yanlis hesap bagdattan doner:)
Sarma kolay zaten salata fasulyede ole:)) biraz icli kofte ugrastirir ama olsun:))Bekliyorum napacam baska
Butun o yemekleri isterim yoksa yuzumu bile goremen
Sarma kolay mi ben senin eve taşınıyorumSarma kolay zaten salata fasulyede ole:)) biraz icli kofte ugrastirir ama olsun:))
Kiz ben posetle sariyorum. 1 saate bissuru sariliyo:)Sarma kolay mi ben senin eve taşınıyorum
bende başlayacam bir ara inşallah yani başlarımBen çalışmaya başladım o yüzden giremiyorum pek. Ama Tibet süper 3 tekrarla devam ediyorum şimdilik. Sen nasılsın?
poşetle nasıl olyor kiKiz ben posetle sariyorum. 1 saate bissuru sariliyo:)
poşetle nasıl olyor ki
ne gerek var ki anlamadım poşete hiç duymadım biz eski sistem sarıyoruz :)hayır öyle değil sarılacak yaprak uygun kesilmiş bir poşetin üzerine konuyor. youtube da videoları vardır. yani ben öyle anladım
doğrusu hangisi acabaYani poşet dolacak kadar çok sarıyorum anlamın da bizde komşularla koca koca tencerelere sarıyoruz içini filan ben de güzel yaparım da tabe annemin ki gibi olmaz o içini hazırlar ben sararım güzel sarıyorum ama ince ince :)
ŞU POŞET OLAYINI Bİ AÇIKLA tontriko hayal gücümüz devre de yane