● Tibet Kızları ●

Sıkılganım ben :KK70: kova hatunu nickini begenmistim de yillarca oyle kaldim yoksa mumkun degil kalmazdim oyle :))
Aynı ben sıkılganlıkta bir numara kova hatunları hep mi boyleyiz anam :KK70:

Tibet 9 a geldim Allahtan bundan sıkılmıyorum heralde.Akşam yataga girdim tam uyuyacam anam dedim ben tibeti unuttum kalktım yaptım kızlara bari mahcup olmayım didimHoppa:KK66:

Son düzenleme:
Aynı ben sıkılganlıkta bir numara kova hatunları hep mi boyleyiz anam :KK70:

Tibet 9 a geldim Allahtan bundan sıkılmıyorum heralde.Akşam yataga girdim tam uyuyacam anam dedim ben tibeti unuttum kalktım yaptım kızlara bari mahcup olmayım didimHoppa:KK66:
Tibet bize hitap ediyor da ondan yoksa olmazdi:KK73: allah biliyor ya bu yuzden olsa gerek ozellikle 8 yildir imthanim monotonluk :KK70: :-)

içme cnm ya hele de bebiş çalışmalarının yapıldığı şu günler de :anne:
tamam da senin vücudun bebeğe hazır olmalı yane kendine iyi bakman lazım işlenmiş gıdalardan alkolden zararlı herşeyden uzak durmalısın bence her an olabilir yane çünkü

e geçen anlatıyordun şu olsa içerim filan diye ondan şeyettiydim seviyosun ama içmiyosun anladım içmeyin zaten ya yazın için ya da tatilde filan ona izin veriyom :63:
Yok kiz bi sarap severim o kadar :) onu da yilda 2 kere icerim :))) hatta bu yilbasinda icemedim sarapcazimibile.. geriye kaldi dogum gunum :)

X