● Tibet Kızları ●

Bulasik yikamak en berbat sey olabilir su dunyada...cekilir sey degil
Makina kullanmiyormusun? Acayip rahatlik
heh yazacağımı da unuttum geliyorşar türk kahvesi içmeye ya da yiyip içmeye bide onları ağırlıyoruz biri almış anahtarı ben yokken kahvaltısını ilaçlarını veriyor peşinde 3 çocukla eve gidiyorum koltuğa oturuyorum kıçıma oyuncak araba giriyor zaten geçen gün torbasını boşaltmamış kadın annem de söleyememiş kalkmış kendi boşaltmış ki ayağa kalkması kesinlikle yasak hayır mecbur değiller ama mbiz yaparız deyip başka çare bulmamıza engel oluyorlar bi bok yaptıkları da yok

GİTCEM ZATEN BANA YETTİ BU KADAR KÖLELİK

Kizlar ya keten tül perde ve boyle kadifemsi fon perde icin yikandiktan sonra sıkma islemi yapiliyor mu makinede ...yapilirsa cok mu utu ister
Ön su sekilde
Bu da arka

tontriko sen bilirsin

Canim ben perde ve tullerimi 30 derecelik bi program var ona atiyorum.. narin yikama.. skma yapiyor ama normal 30 derecedeki gibi degil.. daha islak cikiyor. Benim makinada sag taraftski 30 derece degil sol tarafta sadece yarim saat suruyor. Eger sende yoksa o skma ayarini kendin yap. Mesrla 600 ya da 800 de sıktırma yap. En yuksek sıkma bende 1200 mesela

Benim de oyle 30 800 yapiyor ama epey islak cikiyor ..30 da yikadiklarimi hep ekstradan sıktırırım cunku makinam bi tuhaf 40 da yiksam biseyi anonda bolariyor....o zaman hic ekstra sıktırma yapmiyim....ay of cok kirismaz umarim utu mutu ugrasamam

KOMŞULAR NE ÖYLE YA YENİ OKUDUM . BU KADAR TEPKİYE HALEN GELİYORLAR MI ?

Geliyolar benim sinirli hallerim onlara komik geliyor aslında iyi insanlar ama ben yapamıyorum komşuculuk filan çalışan insanım cumartesi evde olduğumu biliyorlar öğlene kadar uyuduğumuda geçen gün kapı çaldı akşam öle yatmışım ki göz makyajımı çıkarmadan tabi rimellerim akmış saç baş elektiriklenmiş bunlar abartmıyorum yeminle 10 kadın ardarda girdiler ayy uyandırdık mı ehi ehi modunda gelin koynuma girin yaw çekinmeyin diyorum yine ehi ehi valla fıttırcam o olcak

haha asla asla deme genede:) ama evet cocuk sevmek baska buyutmek baya baska seyler:)

Daha once yikamadin mi? Bazi kumaslara utu sart oluyo kacta yikarsan yika. Benimkileri sktrsam bile bisey olmaz aslinda bilerek utu istemeyen aldim. Yere kadar tuller perdeler birde onla ugrasamam: ( saril surul olmasinda genede normalden nemli kalsin bence

Yok yikamadim...bu eve yeni tasindigimizda aldık,eskileri oglum hic etti direkt cope atttim evden ciktigim gibi...dedim evin tum temizligi bitsin yerleselim perdeleri en son yikarim diye...alirken satici utu istemez gibi seyler demisti sanki ama gorcez,ekstra sıktırma yapasim geliyor o yuzden ikilemde kaldim

Hmm anladim: ) ben olsam sktrmam fazladan ama bak bakalim: )

tebrik ederim. peki şimdiye kaa ne gibi rtki ve yan etki yaşadın acaba? beklersen birlikte yapalım 3 değil 6 ayyyy
Ben bekliyorum hadi gelinn ama sözz isterimm yoksa hevesim kaçaarr :))

Yan etki pek yaşamadım aslında belki de farketmedim sadece bazen ani çıkışlarım çarpıntılar filan oluyordu. Etkisi ise sanırım 6. Hissim baya kuvvetlendi:) saçlarım uzadı baya şimdilik bunlar bakalım daha neler olacak asıl etkiler 21 tekrardan sonra diyolar. Sen ne gibi etkiler gördün?

yazdığım gibi ani parlamalar. ve vücudumun bazı yerlerinde aniden iğne batması gibi bişeyler. daha çok başındayım bakalım. evet sözzz diyorumm yapabildiğim sürece buradayım inş.

Ben 21 tekrarina 3 hafta devam edebildim.Saclarim benim de bayagi uzadi.Saglik acisindan da bence asil buna deger.Birde goguslere de dolgunluk veriyo.6.hissim zaten kuvvetliydi simdi daha farkli oldu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…