- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.241
Hadi canım isimler degistiyse tanyamadm belki de :)Ifadeler seni sevdigimden :)
Yooo kimse birakmadi ilk sayfada ki herkes yapiyor...sade hafta sonu diye herhalde kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım isimler degistiyse tanyamadm belki de :)Ifadeler seni sevdigimden :)
Yooo kimse birakmadi ilk sayfada ki herkes yapiyor...sade hafta sonu diye herhalde kimse yok
Niye cekip gittin sen soyle bakim :)Hadi canım isimler degistiyse tanyamadm belki de :)
Kalici biraz riskli degil mi ya ...bilgim yok ama ilerde dusunuyorum bendeSelamlar günaydın kızlar dün 21.tekrara geçsem mi geçmesem mi derken yaptım bakalım zorlanırsam 19. geri dönerim diyorum değişiklik varmı derseniz böle bi sakinleştim akışa kapıldım gidiyorum cilt bakımı yaptırıorum kışın dermapen 2 hafta da bir ilk yaptırdığım çok kısa sürede iyileşti tibetten olabilir normalde tüp patlamış gibi suratla 1 hafta gezmem lazımdı :) şimdi dudaklarıma taktım kalıcı dolgunlaştırmak istiyorum bilgisi olan varmı bu konular da ?
kendi vücud yağından yapılıyormuş ömürlük değil ama 3 yada 4 yıl kalıyormuş geçici dolgular 4 ,5 aya gidiyor okudum araştırdım baya onu da 1 sene gitse sene de 1 takviye yapılır da dayanmıyormuş o kadarKalici biraz riskli degil mi ya ...bilgim yok ama ilerde dusunuyorum bende
Kendi yagindan olan 3 4 yil gidiyorsa super ama şahsen sanmiyorum, benim denk geldigim hep cabuk eridiklerikendi vücud yağından yapılıyormuş ömürlük değil ama 3 yada 4 yıl kalıyormuş geçici dolgular 4 ,5 aya gidiyor okudum araştırdım baya onu da 1 sene gitse sene de 1 takviye yapılır da dayanmıyormuş o kadar
en son bende direk 21 den başlayacamSelamlar günaydın kızlar dün 21.tekrara geçsem mi geçmesem mi derken yaptım bakalım zorlanırsam 19. geri dönerim diyorum değişiklik varmı derseniz böle bi sakinleştim akışa kapıldım gidiyorum cilt bakımı yaptırıorum kışın dermapen 2 hafta da bir ilk yaptırdığım çok kısa sürede iyileşti tibetten olabilir normalde tüp patlamış gibi suratla 1 hafta gezmem lazımdı :) şimdi dudaklarıma taktım kalıcı dolgunlaştırmak istiyorum bilgisi olan varmı bu konular da ?
en son bende direk 21 den başlayacam
sakinleşmen için 21 e ulaşman gerekliymiş demek ki
hafta sonu yoğundu bu haftada görümcem eşi ve kızı ile geliyorlar manavgattan biraz evi toparladım . alışveriş yapalım dedik ama birşey beğenemedik eşimle
Nereye kayboldun sen :) hadi tibet yap bak herkesler yol aldi bile :)
Ooo enisteyi tuttum :)hafta sonu yoğundu bu haftada görümcem eşi ve kızı ile geliyorlar manavgattan biraz evi toparladım . alışveriş yapalım dedik ama birşey beğenemedik eşimle
başlayayım bakalım enişte de yapıyormuş eskiden onunlada biraz sohbet ederim etkileri görmüş mü bakalım
birkaç sene yapıp bırakmış tekrar başladı mı bilmiyorum gelince teşvik ederimOoo enisteyi tuttum :)
Ne zamandir yapiyor? Uzun zaman mi oldu?
Tesvik amacli onu da listeye alalim dermisimbirkaç sene yapıp bırakmış tekrar başladı mı bilmiyorum gelince teşvik ederim
enişte kafa dengi ya 40 lı yaşlarda
AHAHATesvik amacli onu da listeye alalim dermisim
Baslarsan sinyal çak :)
Ben devamAHAHA
OK BAŞLARSAM ÇAKARIM .
SEN NE DURUMDASIN
ya estetik olayına ilk defa gircem ben dudaklarım da öle çok ince değil aşırı bişey yaptırmıycam hafif dolgınlaştırıcam doğal bişe istiyorum ama geçici dolgular 4 ay da sönebiliyormuş bile ve pahalı yani sene de bir takviye edilebilcek gibi olsa onu yaptırırım cumartesi bilinen bir hastanede randevu aldım bakalım nolcakKendi yagindan olan 3 4 yil gidiyorsa super ama şahsen sanmiyorum, benim denk geldigim hep cabuk eridikleri
arzum77 estetiğin her türlüsüne bilgili :)
Sakinim ama mutsuzum içimde bi hüzün var sürekli kendimi spora cilt bakımına verdim annem yatıyor bi yandan işte ona da ayrı üzülüyorumen son bende direk 21 den başlayacam
sakinleşmen için 21 e ulaşman gerekliymiş demek ki
hastamız da vefat etti cuma günü cumartesi cenaze , mezarlık sonra da tavuklu ve yağmurlu bir gün olarak geçtiSakinim ama mutsuzum içimde bi hüzün var sürekli kendimi spora cilt bakımına verdim annem yatıyor bi yandan işte ona da ayrı üzülüyorum
Başınız sağolsun canim yahastamız da vefat etti cuma günü cumartesi cenaze , mezarlık sonra da tavuklu ve yağmurlu bir gün olarak geçti