● Tibet Kızları ●

Selamlar günaydın kızlar dün 21.tekrara geçsem mi geçmesem mi derken yaptım bakalım zorlanırsam 19. geri dönerim diyorum değişiklik varmı derseniz böle bi sakinleştim akışa kapıldım gidiyorum cilt bakımı yaptırıorum kışın dermapen 2 hafta da bir ilk yaptırdığım çok kısa sürede iyileşti tibetten olabilir normalde tüp patlamış gibi suratla 1 hafta gezmem lazımdı :) şimdi dudaklarıma taktım kalıcı dolgunlaştırmak istiyorum bilgisi olan varmı bu konular da ?

Selamlar günaydın kızlar dün 21.tekrara geçsem mi geçmesem mi derken yaptım bakalım zorlanırsam 19. geri dönerim diyorum değişiklik varmı derseniz böle bi sakinleştim akışa kapıldım gidiyorum cilt bakımı yaptırıorum kışın dermapen 2 hafta da bir ilk yaptırdığım çok kısa sürede iyileşti tibetten olabilir normalde tüp patlamış gibi suratla 1 hafta gezmem lazımdı :) şimdi dudaklarıma taktım kalıcı dolgunlaştırmak istiyorum bilgisi olan varmı bu konular da ?
Kalici biraz riskli degil mi ya ...bilgim yok ama ilerde dusunuyorum bende

Kalici biraz riskli degil mi ya ...bilgim yok ama ilerde dusunuyorum bende
kendi vücud yağından yapılıyormuş ömürlük değil ama 3 yada 4 yıl kalıyormuş geçici dolgular 4 ,5 aya gidiyor okudum araştırdım baya onu da 1 sene gitse sene de 1 takviye yapılır da dayanmıyormuş o kadar

kendi vücud yağından yapılıyormuş ömürlük değil ama 3 yada 4 yıl kalıyormuş geçici dolgular 4 ,5 aya gidiyor okudum araştırdım baya onu da 1 sene gitse sene de 1 takviye yapılır da dayanmıyormuş o kadar
Kendi yagindan olan 3 4 yil gidiyorsa super ama şahsen sanmiyorum, benim denk geldigim hep cabuk eridikleri
arzum77 arzum77 estetiğin her türlüsüne bilgili :)

en son bende direk 21 den başlayacam :KK70: :KK70:
sakinleşmen için 21 e ulaşman gerekliymiş demek ki

Son düzenleme:
:KK70: :KK70:

Nereye kayboldun sen :) hadi tibet yap bak herkesler yol aldi bile :)
hafta sonu yoğundu bu haftada görümcem eşi ve kızı ile geliyorlar manavgattan biraz evi toparladım . alışveriş yapalım dedik ama birşey beğenemedik eşimle :KK70:
başlayayım bakalım enişte de yapıyormuş eskiden onunlada biraz sohbet ederim etkileri görmüş mü bakalım

hafta sonu yoğundu bu haftada görümcem eşi ve kızı ile geliyorlar manavgattan biraz evi toparladım . alışveriş yapalım dedik ama birşey beğenemedik eşimle :KK70:
başlayayım bakalım enişte de yapıyormuş eskiden onunlada biraz sohbet ederim etkileri görmüş mü bakalım
Ooo enisteyi tuttum :)
Ne zamandir yapiyor? Uzun zaman mi oldu?

Kendi yagindan olan 3 4 yil gidiyorsa super ama şahsen sanmiyorum, benim denk geldigim hep cabuk eridikleri
arzum77 arzum77 estetiğin her türlüsüne bilgili :)
ya estetik olayına ilk defa gircem ben dudaklarım da öle çok ince değil aşırı bişey yaptırmıycam hafif dolgınlaştırıcam doğal bişe istiyorum ama geçici dolgular 4 ay da sönebiliyormuş bile ve pahalı yani sene de bir takviye edilebilcek gibi olsa onu yaptırırım cumartesi bilinen bir hastanede randevu aldım bakalım nolcak

Sakinim ama mutsuzum içimde bi hüzün var sürekli kendimi spora cilt bakımına verdim annem yatıyor bi yandan işte ona da ayrı üzülüyorum :KK43:
hastamız da vefat etti cuma günü cumartesi cenaze , mezarlık sonra da tavuklu ve yağmurlu bir gün olarak geçti

X