- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.221
oda olur g.t bakımından kapışırlar yane bana farketmez DDDDDDDDDDDCiks,shakiraydi o :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda olur g.t bakımından kapışırlar yane bana farketmez DDDDDDDDDDDCiks,shakiraydi o :)
Benim o kadar olmaz cnm ya genişleme alanım belli yane yerim dar biliyon mu ?Şakir ağa gibim olacaz
Ortalığı buz edeyim dedim
Riri demisti ki shakirani g.tu hic saka yapmiyor dusun yanioda olur g.t bakımından kapışırlar yane bana farketmez DDDDDDDDDDD
artik genetiğimiz el verdigi kadar yetisiriz napak :)Benim o kadar olmaz cnm ya genişleme alanım belli yane yerim dar biliyon mu ?
artık o şaka eksiğini bizimkiler kapatır hayırlısıylan DDDDDDDDD inşallah o günleri görelim deRiri demisti ki shakirani g.tu hic saka yapmiyor dusun yani
Aa gayet hos mossun masallah:)) gobegim boyle oldu benimde ama sabah ac karnina bi cizgi daha oluyo ortada.. bazen six pack baya cikiyo ortaya.. ama o distaki tenim nasil daha sert olurki? Gobegimi acip gezsem kimse sert olmadigini anlamak goruntu ok ama daş gibi olsun amacim buişte bele
akciğerde kurtuluş zor hasta da çok çeker allah yardımcısı olsun halan akciğer kanserinden ölmüğştüyapıyoruz cnm kemik paça filan hasta genç dğil 75 yaşlarında cnm 1 ay bile olmadı kanser teşhisi konulalı adam hemen çöktü akciğer kanseri zaten 2 haftadır hep oturarak uyuyordu nefes almakta zorluk çekiyordu işte birden yığılıp kalmış bilinç yok zaten ambulansla giderken kalbi durdu makineye bağlı şuan bakalım bekliyoruz iyi ya da kötü
deri de sarkma mı var doğum filan mı yaptın ?Aa gayet hos mossun masallah:)) gobegim boyle oldu benimde ama sabah ac karnina bi cizgi daha oluyo ortada.. bazen six pack baya cikiyo ortaya.. ama o distaki tenim nasil daha sert olurki? Gobegimi acip gezsem kimse sert olmadigini anlamak goruntu ok ama daş gibi olsun amacim bu
3 adet vajinal dogumum var.. deride sarkma degil cunku sarkacak birsey yok.. karsidan bakildiginda dedigim gibi bisey belli degil ama ben biliyorumderi de sarkma mı var doğum filan mı yaptın ?
başınız sağolsun cnm evet pek umut yokakciğerde kurtuluş zor hasta da çok çeker allah yardımcısı olsun halan akciğer kanserinden ölmüğştü
ya benim kuzen 2 tane doğurdu şuan 45 kilo doğumdan dolayı bir deforme oluyor yine de ondan mı bahsediyorsun hiç doğum yapmadığım için görmem lazım anlayamadım tam kuzenden bildiğim bir yumuşaklık var karın kısmında ama dümdüz tahta gibi3 adet vajinal dogumum var.. deride sarkma degil cunku sarkacak birsey yok.. karsidan bakildiginda dedigim gibi bisey belli degil ama ben biliyorum
Ben diyorumki 2 cocuktan sonrasi deforme oluyosun: ) benim ikisinde eskisinden gram fark yoktu vucutta, son numara yapti yapacagini.. : ) dedigin yumusaklik olabilir.. sekil olarak iyi ama elleyince yumos biraz: ) bosa mi kurek cekiyorum acaba diyorum.. kesinlikle 3 ay oncesine gore bariz bi fark var ondan eminim.. dedigim gibi cizgilerin belli olmasi nasil hosuma gidiyor: )ya benim kuzen 2 tane doğurdu şuan 45 kilo doğumdan dolayı bir deforme oluyor yine de ondan mı bahsediyorsun hiç doğum yapmadığım için görmem lazım anlayamadım tam kuzenden bildiğim bir yumuşaklık var karın kısmında ama dümdüz tahta gibi
Senin deriden kaynaklı bir sorun bu şeklde devam edersen illaki düzelir sertleşir mutlaka ama ek olarak krem gibi sıkılaştırıcı bişeyler mi kullansan pek anlamıyorum o işlerden ama o geldi aklımaBen diyorumki 2 cocuktan sonrasi deforme oluyosun: ) benim ikisinde eskisinden gram fark yoktu vucutta, son numara yapti yapacagini.. : ) dedigin yumusaklik olabilir.. sekil olarak iyi ama elleyince yumos biraz: ) bosa mi kurek cekiyorum acaba diyorum.. kesinlikle 3 ay oncesine gore bariz bi fark var ondan eminim.. dedigim gibi cizgilerin belli olmasi nasil hosuma gidiyor: )
Bilmem patates maskesi varmis onu mu yapsam: )Senin deriden kaynaklı bir sorun bu şeklde devam edersen illaki düzelir sertleşir mutlaka ama ek olarak krem gibi sıkılaştırıcı bişeyler mi kullansan pek anlamıyorum o işlerden ama o geldi aklıma
Bilmem patates maskesi varmis onu mu yapsam: )
Cildi sıkılaştırıyomuş.. bi kac haftada toparliyo diye duydum.. ama yapmadim henuz: )O nasil ki?ne yapiyor?
Yaa sen nerdesin bisey demeden gittinnnBuralar eskiden dutluktu selam kızlar
Hhahah ay su ifadeler çok tatlı :) burdayım ya huu geldim iste napyon hani herkes bırakmıs tibeti ben de baslym dyodum iyi mYaa sen nerdesin bisey demeden gittinnn
Ifadeler seni sevdigimden :)Hhahah ay su ifadeler çok tatlı :) burdayım ya huu geldim iste napyon hani herkes bırakmıs tibeti ben de baslym dyodum iyi m