- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.941
Bende basliycam yeniden ...ah guzel gidiyordum oysaTesekkur ederim... 5 yada 6 ocak baslarim diye dusunuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende basliycam yeniden ...ah guzel gidiyordum oysaTesekkur ederim... 5 yada 6 ocak baslarim diye dusunuyorum.
Eeee o zaman herkesi bi durtelimm silkeleyelimm ve tibet kizlari kardesligini filizlendirelim miiiBende basliycam yeniden ...ah guzel gidiyordum oysa
Sadece 2 kisi ortada yok diger herkes okEeee o zaman herkesi bi durtelimm silkeleyelimm ve tibet kizlari kardesligini filizlendirelim miii
Tebrikler ne guzel. Aklimda nerden kaldiysa 6 ocak kalmis baslama tarihi. Icimede o tarih sindi. Hayirlisii. Bi tarafim beklenti yukleme diyor bi tarafim sihirli degnek misali bakiyor olaya. Akisa birakicam ne cikarsa bahtimaSadece 2 kisi ortada yok diger herkes ok
Bende aksam yaparim yuksek ihtimalle...gunduz squat yapiyorum cunku
Inanç herseydir aslinda...Tebrikler ne guzel. Aklimda nerden kaldiysa 6 ocak kalmis baslama tarihi. Icimede o tarih sindi. Hayirlisii. Bi tarafim beklenti yukleme diyor bi tarafim sihirli degnek misali bakiyor olaya. Akisa birakicam ne cikarsa bahtima
squata ben de ara verdiydim g.tüm söndü sanki ya zati squatla yapmıştım onu ben de başlıyım ufaktan onaSadece 2 kisi ortada yok diger herkes ok
Bende aksam yaparim yuksek ihtimalle...gunduz squat yapiyorum cunku
Olmaz tabiki yalnız muhabbet çok eski ama şimdi gördüm
Ben de 6 ocakta başlayacağım. Daha önce yapıyor mudunuz? Ben ilk kez yapacağım takip edebileceğim güzel bir link önerebilir misiniz?Tebrikler ne guzel. Aklimda nerden kaldiysa 6 ocak kalmis baslama tarihi. Icimede o tarih sindi. Hayirlisii. Bi tarafim beklenti yukleme diyor bi tarafim sihirli degnek misali bakiyor olaya. Akisa birakicam ne cikarsa bahtima
Olsun sonuçta sende bendensinOlmaz tabiki yalnız muhabbet çok eski ama şimdi gördüm
Ilk sayfalarda detayli anlatimlari var. Merak ettigin ne varsa sen sor hemen yardimci oluruz. Kovahatunu daha deneyimli ona da danisiriz. Ilk tavsiyem yavas sakin ve hareketlerde nefes odakli olmalisin.Ben de 6 ocakta başlayacağım. Daha önce yapıyor mudunuz? Ben ilk kez yapacağım takip edebileceğim güzel bir link önerebilir misiniz?
Başla kiz durduğun kabahat....cok zevkli meretsquata ben de ara verdiydim g.tüm söndü sanki ya zati squatla yapmıştım onu ben de başlıyım ufaktan ona
Emin adimlarla ilerliyordu :)17 tekrardayım:)
Olsun sonuçta sende bendensin
Daha önce bakmıştım evet bir daha okuyayım.Ilk sayfalarda detayli anlatimlari var. Merak ettigin ne varsa sen sor hemen yardimci oluruz. Kovahatunu daha deneyimli ona da danisiriz. Ilk tavsiyem yavas sakin ve hareketlerde nefes odakli olmalisin.