● Tibet Kızları ●

Bu arada kizlar yeni yiliniz size kutlu olsun şimdiden...iyi düşündüğünüz hersey hayatınıza ışınlansın:KK73:
Benim yerime de dağıtın aksam zira ben tv karsisinda cay icicem:olamaz: hem regl hem antibiyotikliyim:KK45: haftaya gecikmeli olarak giricem artik yeni yila:KK45:
images (1).jpeg
images.jpeg

Herkeseeee merhabalarrrr... kk'nın çok uzun zamandır takipçisiyim. ve tibetinde. sadece tibeti iki üç aydır izliyorum okuyorum. önceki tibet konusunu sanırım 340 küsür ve şimdiki tibet kızlarını neredeyse 400 sayfa hepsini okudum nasıl bir deliysem artık. buna ek nettede baya araştırsdım. birinci kitabı okudum. sadece 5 yada 7. tekrara kadar denemişliğim var geçen sene. ama o zaman bu kadar içselleştirmemiştim sanırım. fakat şimdi ruh beden hazır diye düşünüyorum. 5 yada 6 ocak gibi başlamayı planlıyorum. fakat öncelikle kovahatunu sana birşey sormak istiyorum. kozmik boyutta. ocak ayı başlangıç gününü söyleyebilirmisin? başlamak ve devam ettirmek için çok heyecanlıyım. bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun yenilikler tazelikler ve tüm dilekleri hemen getirsinnnn.....

bugün aşırı bir pür neşeyim müdürlerden birisinin babası vefat etti ben de bir mutluluk bir neşe kırmızı oje kırmızı ruj sürdüm ki normalde sürmem yane bide gidip kendime kırmızı don aldım çok neşeliyim gülmemem lazım ama duramıyorum tibetten midir ki ? :rolleyes:
Yeni yıl heyecanı dicektim bende ileriyi okudum tibettendir o tibetten :KK70: neşe devam ediyor mu.
ay aman akşam annemle portakal soyup yiycez işte hatta şimdi onun planını yaptık cuma pazar vardı portakal almayı unuttuk şimdi nar alcam dedim portakal almayı unutma diyor :KK70: çok heycanlı gerçekten :KK48:
Ahhaha sulu olaydı portakal :KK70: :KK70:
Bende annemler de yedim içtim 12 den önce evdeydik tabi
Kırdınız mı narları :)
Ben yine unutmuşum saat 03.00 de kırdım:KK53:
Ya ben unuttum dün aklıma geldi evde de yoktu almayı da unuttum kaldı

Kırdım ben kırmızı donumu da giydim 2019 da kimse tutamaz beni artık :KK70:DDDDDDDDDD
Yeni yıl heyecanı dicektim bende ileriyi okudum tibettendir o tibetten :KK70: neşe devam ediyor mu.

Ahhaha sulu olaydı portakal :KK70: :KK70:
Bende annemler de yedim içtim 12 den önce evdeydik tabi

Ya ben unuttum dün aklıma geldi evde de yoktu almayı da unuttum kaldı
Portakal güzeldi cnm annem bi oturuşta 3 tane yedi iyi ki almışım :) narımı da kırdım onu da yedik kardeşceğizlerim şehirdışındaydı annemle birlikte Ankara havası eşliğinde girdik annem ayağa kalkalım oturarak girmeyelim deyince ben de kalkmışkene oynayalım bari diye Ankarada kaldığım da iyice aşina olduğum oyun havasını oynayarak yeni yıla girdim Allah sonumuzu hayır etsin :KK70:DDDDDDD

Herkeseeee merhabalarrrr... kk'nın çok uzun zamandır takipçisiyim. ve tibetinde. sadece tibeti iki üç aydır izliyorum okuyorum. önceki tibet konusunu sanırım 340 küsür ve şimdiki tibet kızlarını neredeyse 400 sayfa hepsini okudum nasıl bir deliysem artık. buna ek nettede baya araştırsdım. birinci kitabı okudum. sadece 5 yada 7. tekrara kadar denemişliğim var geçen sene. ama o zaman bu kadar içselleştirmemiştim sanırım. fakat şimdi ruh beden hazır diye düşünüyorum. 5 yada 6 ocak gibi başlamayı planlıyorum. fakat öncelikle kovahatunu sana birşey sormak istiyorum. kozmik boyutta. ocak ayı başlangıç gününü söyleyebilirmisin? başlamak ve devam ettirmek için çok heyecanlıyım. bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun yenilikler tazelikler ve tüm dilekleri hemen getirsinnnn.....
hoşgeldin :)

Portakal güzeldi cnm annem bi oturuşta 3 tane yedi iyi ki almışım :) narımı da kırdım onu da yedik kardeşceğizlerim şehirdışındaydı annemle birlikte Ankara havası eşliğinde girdik annem ayağa kalkalım oturarak girmeyelim deyince ben de kalkmışkene oynayalım bari diye Ankarada kaldığım da iyice aşina olduğum oyun havasını oynayarak yeni yıla girdim Allah sonumuzu hayır etsin :KK70:DDDDDDD
:KK70: :KK70: :KK70:
bütün sene şen şakrak geçer umarım :KK70:
çok güldüm ya :KK70:

Merhaba hosgeldin
Astrolojik olarak 14 ocaga kadar belli bir spora egzersize baslamak icin her zamankinden daha uygun olduğunu biliyorum...

X