- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.781
Sürekli hapse düşüyorum ne farkedicek ki yaMesaj sayin ve begenilerin artikca level atliyon :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli hapse düşüyorum ne farkedicek ki yaMesaj sayin ve begenilerin artikca level atliyon :)
Günaydın cnm nerelerdesin ?günaydın kızlar nasılsınız
buralrdayım canım tibet yalan olunca uğramadım pekGünaydın cnm nerelerdesin ?
Aşk olsun tibet olmasa bizle sohbet için yaz yane tibet yapmıyosun diye sohbette mi etmiycez ?buralrdayım canım tibet yalan olunca uğramadım pek
yazarım kuzum arada bakıyorum kimse yazmayınca yazmıyorum. devam ediyor musun tibeteAşk olsun tibet olmasa bizle sohbet için yaz yane tibet yapmıyosun diye sohbette mi etmiycez ?
16 da gidiyorum yine hasta oldum 1 gün ara verdim sonra yaptım işte bu büyük gribin sebebini valla tibete bağlıyorum yıllardır grip neyin olmamıştım çünküyazarım kuzum arada bakıyorum kimse yazmayınca yazmıyorum. devam ediyor musun tibete
vücudunun ihtiyacı varmış demekki ..16 da gidiyorum yine hasta oldum 1 gün ara verdim sonra yaptım işte bu büyük gribin sebebini valla tibete bağlıyorum yıllardır grip neyin olmamıştım çünkü
Yok zorlamıyor hiç ben vakitsizlikten 21 e ulaşamıyorum yoksa zorlanmıyorum hiç eğer 21 olsam savsaklarım biliyorum o yüzden istikrarlı gidiyorum :) bakalım kısmetvücudunun ihtiyacı varmış demekki ..
16 zorlamıyor mu bedenen sanki uzun zamandır 16 dasın
hedefe ulaştım mantığı ile miYok zorlamıyor hiç ben vakitsizlikten 21 e ulaşamıyorum yoksa zorlanmıyorum hiç eğer 21 olsam savsaklarım biliyorum o yüzden istikrarlı gidiyorum :) bakalım kısmet
Yarın gece derken cumartesi gece 1 gibi dimiKizlar yarin gece bir posete nar koyup kirin kapinin onune
Cuma gecesiYarın gece derken cumartesi gece 1 gibi dimi
http://twitburc.com.tr/yazi/2018-nar.htmlYarın gece derken cumartesi gece 1 gibi dimi
onu ben de okudum da o narı nasıl kırıcam valla annem de benim kafamı kırar
yoga benim uykumu getirior ya recep ivedik gibiyim benhedefe ulaştım mantığı ile mi
bende hazır hissettiğimde tekrar başlarım ama bu sefer tibet yerine hatha yoga yapmayı düşünüyorum temel seviye ile başlaycam
şimdi okuyorum akşşam kırarım evde nar yok umarım almayı da unutmam
yoga benim uykumu getirior ya recep ivedik gibiyim ben
valla biz gittik iki arkadaş yeminle filmdeki gibi zorla götürüldüğüm belli bi şekilde oturup hocanın uyuz olmasını sağladım esneyerek bi ara uzanayım uyuyayım bitsin bu eziyet dedim ama arkadaşımdan korktum zaten elit bi semtmiş de onu rezil etmişim de vır vır vır bi daha da gitmem
beni de hamur gibi yapıyor
Posetin icine koyup kır :)onu ben de okudum da o narı nasıl kırıcam valla annem de benim kafamı kırar
oluomu öle ? poşetin içinde mi kalcak sonra öle kapının önün de ?Posetin icine koyup kır :)