● Tibet Kızları ●

Rahat edermisin ki bilmem...belden dolayi rahatsiz eder 2.egzersiz ben ilk yaptiğimda o bel kısmı yara olmustu benim sonra alistim....bel boşluğuna ince bir battaniye ser ama boslugu cok da kapamasin....alışana kadar oyle yap
Bugün popo altına ellerimi koyarak yaptım bacakları kaldırırken sıkıntı olmadı da indirirken zorluk çektim napcaz şu sorunu bilmem ama alışırım belki ya hareketin etkisi azalmasın da

Bugün popo altına ellerimi koyarak yaptım bacakları kaldırırken sıkıntı olmadı da indirirken zorluk çektim napcaz şu sorunu bilmem ama alışırım belki ya hareketin etkisi azalmasın da
karın kasları güçlendikçe rahat yaparsın. ben şöyle yapıyordum ayaklarımı indirmeye başlayıp sonra başımı indiriyordum daha kolay oluyordu

Gecmis olsun neyin var:110:

Geçmiş olsun acil şifa diliyorum canım
Salgına yakalandım ağır atlattım ateş mide bulantısı hastanede açtım gözlerimi şimdi iyiyim çok şükür tekrar başlayacağım Venüs retrosunun bitmesini bekliyorum 8 aralıktı sanırım ondan sonraki uygun tarihte başlarım
Geldim ben de gelmez olaydım dün akşam o öfkemi nihayet patlattım birine akşam 9 gibi eve dönüyordum arkamda bi el hissedince ani şekilde dönüp kafayı geçirdim sonuç kaşım patladı sırtımda boydan boya bir kesik burnum şişti ama kırılmamış kafa atınca olmuş muhtemelen ama siz bide karşıdakinin halini görün :))))))))
Geçmiş olsun güzel bir ders vermişsin daha da kimseye yaklaşamaz

Salgına yakalandım ağır atlattım ateş mide bulantısı hastanede açtım gözlerimi şimdi iyiyim çok şükür tekrar başlayacağım Venüs retrosunun bitmesini bekliyorum 8 aralıktı sanırım ondan sonraki uygun tarihte başlarım

Of buyuk gecmiş olsun tam da hedefe az kalmisti...neyse sen iyi ol da...tibet yapılır :KK69:

Kafam zonkk zonk tibet forever yapiyor yapcagini ilkinden:rapci:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
tibet e başladım dün cumartesi de platese başlıyorum :sampiyon::sampiyon:

çok geçmiş olsun cnım şimdi nasılsın

Saçımı şu renge boyatmamak icin kendimle boğuşuyorum haftalardir:63:
images.jpeg

Yorucu bir renk ama benim tarzım sarı tonlarından sıkılınca düşündüğüm renk arasında
Benzer bir ton olmustum yıllar once ve makyajsız cok soluktum...ama makyajlı tam bir tanrıça...uff iste bu yuzden boğusuyorum kendimlen...birde kendi rengimi cok severim aslında uffg :KK43:
Ama diyorum ki icimde kalacagina kafamda kalsin :KK70: neyse ben daha dusuneyim :KK66:

Benzer bir ton olmustum yıllar once ve makyajsız cok soluktum...ama makyajlı tam bir tanrıça...uff iste bu yuzden boğusuyorum kendimlen...birde kendi rengimi cok severim aslında uffg :KK43:
Ama diyorum ki icimde kalacagina kafamda kalsin :KK70: neyse ben daha dusuneyim :KK66:
Çok güzel bir renk aslında ama çabuk akıyor ve makyaj taşıyor bu rengi pürüzsüz bir ten lazım

kendi rengini seviyorsan hiç bulaşma şimdi ne renk saçların
Senin albümün varmış...hani biz görmuyoruz :))
benim izlediklerim görüyor ama sildim eski fotolar diye :KK70:

X