- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.921
Aşure mi mmmmm canım çekti bende yapacam nasip ise bu hafta yaparım
Aaaa niyekiiiiii.o zaman diyet yapsakta kilo veremeyiz gibi.bi sonuç mu çıkıyorNapiyonus kızlar :)) ben bir avm yapip geldim oğlana kışlık falan iste...
Bi iskender gömmüşum yok boyle biseyeşimle ayni anda tabak bitirdim ilk defa :)
Bu arada 18 kasıma kadar aldığiniz nefes dahi kilo yapar ona gore dikkat
2 haftayi bulur benim ya...
ne kusuru kuzum bende yapcam nasip olursa belki pazar günü sabahtan yaparımAyy canım canını mı çektirdim kusura bakma
Aaaa niyekiiiiii.o zaman diyet yapsakta kilo veremeyiz gibi.bi sonuç mu çıkıyor
Şimdi 2 ev daha var haber beklediğimiz ama 1 ay suremiz daha var bakalım...Oo bayağı var . Ben hafta sonu başlarım o zaman
Ev işin ne olcak . Taşınmayı beklemekte yorar insanı
Venüs geriliyor da ondan :) sen yine diyetini yap tabi yoksa daha fena carpar :)Ayy canım canını mı çektirdim kusura bakma
Aaaa niyekiiiiii.o zaman diyet yapsakta kilo veremeyiz gibi.bi sonuç mu çıkıyor
Ciks bastan basliycam benKovacııım birinci sırayı sana veriyim gelll.2.oldun diye mi şevkin kaçtıııbak ilk sırada olursan motivasyonunda artar hem.hııı ne diyorsun teklifimeee
hayırlısı olsun canımŞimdi 2 ev daha var haber beklediğimiz ama 1 ay suremiz daha var bakalım...
Hatun beni gectigucciye naptın diye sorayım dedim mapuslara düşmüş
Bak P Papatya_1999 baslayacakmis bugun...geçti valla
burasıda iyice sessizleşti
Rica ederim :))kova hatunu teşekkür ederim.
internet sıkıntı bugün bir yazdığımı gönderemedim taze kana ihtiyaç var bugün bir arkadaşım başlıyor 14.takımdan bıktırdım demitugbaFB diye diye
yaa başımın etini yedininternet sıkıntı bugün bir yazdığımı gönderemedim taze kana ihtiyaç var bugün bir arkadaşım başlıyor 14.takımdan bıktırdım demitugbaFB diye diye
insallah bu sefer tutar
tamamen seni düşünüyorumyaa başımın etini yedin
takipteyim sizi
ay hadi inşallah, sabahları dinç uyanıyım oda yetertamamen seni düşünüyorumbelin incelecek bacakların sıkılaşacak iştahın kapanacak