- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.901
Duygusal anlamda çok tembelim ben uğraşmam hiç kimse için benim için uğraşsınlar yeaaa modundayım sürekli tabi bunun bir geçmişsel tramvası var özellikle erkeklere karşı çok sert ve katı bir tavrım var elimde değil malesef o kadar terapi tedavi gördüm bir işe yaramadı napim kafayı sıyırmışım azıcıkSen iyiceymişsin
Duygusal anlamda çok tembelim ben uğraşmam hiç kimse için benim için uğraşsınlar yeaaa modundayım sürekli tabi bunun bir geçmişsel tramvası var özellikle erkeklere karşı çok sert ve katı bir tavrım var elimde değil malesef o kadar terapi tedavi gördüm bir işe yaramadı napim kafayı sıyırmışım azıcık
Hellouuu hatunlar ev taşima askiya kalkti son anda bir puruz cikti...ama yeni bir ev bulana kadar tabi
Birde tibete yeniden basliycam sanırım...
Gecen ara verdigimi unutup dun yapmadim...bugun da hic yapasim yok :/
Reglim de gelcek zaten bitsin baslarim yeniden
Ben 1 gün diye biliyorum...nolcak ya gelirim 21 gene :) hem bu sefer herseyi not ederek takip edicem çünkü zaten unutkandım son 1 haftadir iyice artmışti :)))Aaaaa nolacak ki yap yinede 3 gün yapmazsan başa dönüyorsun diye biliyorum.o kadar emek verdin geldi buraya kadar bendr sayılardan dolayı başlamak istemiyorum ama başlayınca arkası geliyor.hadi hopp de kalk
Ben 1 gün diye biliyorum...nolcak ya gelirim 21 gene :) hem bu sefer herseyi not ederek takip edicem çünkü zaten unutkandım son 1 haftadir iyice artmışti :)))
Hem de bu gobek sıkma işine bastan yapmış olucam
Tabi canim mesela 15 tekrar mi yapiyorum 5 er 5 er sayıyorum sanki o zaman dah kisa suruyormus gibi geliyo ...Aaaaa nolacak ki yap yinede 3 gün yapmazsan başa dönüyorsun diye biliyorum.o kadar emek verdin geldi buraya kadar bendr sayılardan dolayı başlamak istemiyorum ama başlayınca arkası geliyor.hadi hopp de kalk
Tabi canim mesela 15 tekrar mi yapiyorum 5 er 5 er sayıyorum sanki o zaman dah kisa suruyormus gibi geliyo ...
Maşallah ben 1 er 1 er bile karıştırıyorumhem harekete odaklan hem beşer say valla bravo
ay ilahi ya
GAZ DEPOSU OLDUN DEĞİL MİBence bu suçu sadece tibete atmayalım:)bende gaz sorunuda var bu günlerde.sende kilo aldın o etkilemiştir
Evt yaaa biz kirpiklere sevinmistik ama, bu kadarını istemiyoruz kiiiiiBenim yüzümdeki tüyler çok çabuk çıkmaya başladı yaa.galiba saçla birlikte bendendeki tüm kıllar kuvvetleniyor
3 gün geçmiyor hooop yeniden çıkıyorlar.sizdede var mı böyle bi durum??
Evt yaaa biz kirpiklere sevinmistik ama, bu kadarını istemiyoruz kiiiii
GAZ DEPOSU OLDUN DEĞİL Mİbende 1 haftadır bu durumdayım kimyon kaynatıp içeyim aklıma şimdi geldi sende yapabilirsin am daha pırtlarız birde fazlaca geğirme ve hazımsızlık var bende ayrıca tibeti bırakalı da kaç gün olduğu halde etkisi devam ediyor
Aşure mi mmmmm canım çekti bende yapacam nasip ise bu hafta yaparımAyy söylemesi ayıp oldum vallakimyonunda çayını sevmiyim amaa yinede içerim.bugünde kuru fasulye yedim iyice mum diktim:))
şimdi tibetide günah keçisi yapmayalım iyicebenimki aşure kaynaklı galiba.kv sağolsun yapmış bi tencere gönderdi.bende çok severim dolaptan soğuk soğuk gelip gidip yedim sonuç
Offff yanına ayran acı biber yiceksin benim de iştah çok açık bu ara kilo almıyorum ama veremiyorum da gıdım gıdım giderse demek ki astrolojik sebeblerden...Napiyonus kızlar :)) ben bir avm yapip geldim oğlana kışlık falan iste...
Bi iskender gömmüşum yok boyle biseyeşimle ayni anda tabak bitirdim ilk defa :)
Bu arada 18 kasıma kadar aldığiniz nefes dahi kilo yapar ona gore dikkat
2 haftayi bulur benim ya...Offff yanına ayran acı biber yiceksin benim de iştah çok açık bu ara kilo almıyorum ama veremiyorum da gıdım gıdım giderse demek ki astrolojik sebeblerden...
Sana tibet yaradı desene 21e gelince....
3 tekrar ile başlayacaksın? Ne zaman başlama planın var beraber başlayalım denk düşerse eğer
Oo bayağı var . Ben hafta sonu başlarım o zaman2 haftayi bulur benim ya...