- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
Dün akşam plank a başladım, bir hafta dolunca Tibet + Plank etkisinin ne olacağını çok merak ediyorum doğrusu, bol eksi olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu açmış olduğum başlık 2019 da. Şimdilik en aktifi bu. Beklerim Tibetin Kadim 5 Hareketi...Merhaba arkadaşlar, ben de bu hareketleri ablamla beraber 4 gündür yapıyorum. Emin değilim ondan mı hareket ettiğim filan yok haricen. Ama yediklerime biraz dikkat ederek -abur cuburu da kesmemin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum- 700 gram vermişim inanamıyorum gerçekten. Eğer gerçekten böyle sonuç almaya devam edersem insanlara da bilgi vermesi açısından bilgi vermeye çalışacağım.
Ben de başladim tekrar ama biraz geç oldu bu yaz faydasini görürmüyüm bilmemMerhaba Buraları sonbaharın son ayında bir canlandırsak mıı yaza bomba gibi girip devam mı etsek napsak
Mesajınızı yeni gördüm. Başlayabildiniz mi?Merhabalar, tibet egzersizini yapmayı çok isteyip istikrarli bir şekilde ilerleyemeyen biri olarak aranıza katılıp motivasyonunuzdan etkilenmek istedim. en fazla 3 hafta yapabildim onda da her gün değil. yarın yeni hafta başlangıcı ile aranıza katılmak isterim. hepimize şifa olsun