TİBBİ SEKRETERİM İŞ ARIYORUM

Ben h
Tıbbi sekreterlik bir meslek değil. Dilerdim ki olsun ama ülke şartlarında değil. Size tavsiyem teknik bir bölüm okuyun. Sosyoloji psikoloji insan kaynakları vs. bunlar şuan okunarak meslek veren bölümler değil.

Ayrıca eşin çalışmıyor mu ilaçlarını nasıl alamıyorsun
Ben hastaneye gidip ilaclarimi alamiyorm kocamim aldigi para krediye gidiyo. 3 haftadr pazara gidemiyorm ben. Kirami odeyemedim evimden tasiniyorm, bunlar utanilcak bisey degil herkesin basina gelebilir. Sen bana baska bölüm oku diyorsun. Elimden gelen bu kadar daha fazlasini yapamiyorm.

Ben h

Ben hastaneye gidip ilaclarimi alamiyorm kocamim aldigi para krediye gidiyo. 3 haftadr pazara gidemiyorm ben. Kirami odeyemedim evimden tasiniyorm, bunlar utanilcak bisey degil herkesin basina gelebilir. Sen bana baska bölüm oku diyorsun. Elimden gelen bu kadar daha fazlasini yapamiyorm.
Malesef pandemi döneminde iş bulmak zor ama burası yeri değil işte. İş arıyorsanız hastanelere cv bırakmalı ve iş arama sitelerinden başvurular yapmalısınız. belli ki çok çaresiz kalmışsınız ki buraya yazmışsınız. ama dediğim gibi burası yeri değil

Ben h

Allah yardımcın olsun.. sekreterlik bulamiyorsan kasiyerlik felan denesen en azından bir süre

Malesef pandemi döneminde iş bulmak zor ama burası yeri değil işte. İş arıyorsanız hastanelere cv bırakmalı ve iş arama sitelerinden başvurular yapmalısınız. belli ki çok çaresiz kalmışsınız ki buraya yazmışsınız. ama dediğim gibi burası yeri değil
Yeri değil evet şikayet et e basılır konu kapanır.
Burada açılan konulara yorum yapma özgürlüğümüz var ama dalga geçme hakkımız yok . Zor durumda olmasa zaten buraya yazmazdı .

Ben h

İş kur başvurusu yaptınız mı

İnegöl de çok ihtimal olmayabilir ama gidip gelmek de yorabilir merkeze

Başka işlere de başvurun

Yolunuz açık olsun

Ben h

Başka meslek grubuna başvurdunuz mu ya da düşündünüz mü? Santral, karşılama görevlisi, kasiyerlik vs. bu mesleklere de başvuruda bulunun derim. Bir de Linkedin yoksa kaydolun. Günümüzde çoğu iş alımları bu mecradan yapılıyor artık.

Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik, örgün ve açıköğretim olarak okunabilen ve kpss ile (85 ile kapatan) atanilabilen bir bölümdür.
Meslekî ünvanı, sağlık teknikeri olarak geçer.
Olumsuz yorumlara takılmayın.

He şöyle de bir gerçek var ki, adamını bulan çalışabiliyor. Hastanelere cv bırakın.
Belediyelerin kariyer istihdam merkezlerine başvurun. Umarım hemen iş bulabilirsiniz .
Rabbim yardımcımız olsun.

Ayrıca ilaçlarınızı ücretsiz alabilmek için, bulunduğunuz bölgede ki sosyal hizmetlere başvurun. Durumunuzu anlatın, çocuklarınız varsa sed (sosyal ekonomik yardım) yardımı talep edin.
Hiç çekinmeyin, bu fonlar zor durumda olan herkes için var. Asla yalnız değilsiniz. Haklarınızı bilin ve lütfen başvurun. Rabbim yardımcıniz olsun.

Tibbi sekreterlik bir meslektir. Bolumu okuduysaniz unide cv birakirsaniz hastaneleee ucretiyle alinan sertifikalilardan ve meslegi bu olmayanlardan 1-0 ondesiniz o yuzden cv birakirsaniz oncelik olarak sizin cv niz goz onunde bulundurulacaktir Allah yardimciniz olsun pandemi donemi is alimlari daha azaldi ama hastanelerde hala alim yapabiliyor bu acidan daha sansliniz en azindan

Haha hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor :KK70: İşiniz zor be. Diploması olmayan birinin bile yapabildiği bir meslekte iş bulmakta Allah yardımcınız olsun.

Bakın mühendislere hiç değinmedim bile 🤦🏼‍♀️
Liseyi açıköğretimden okuyan biri için fazla iddialı cümleler. (Eski yorumlardan hatırlıyorum özellikle takip etmiyorum)

Tıbbi sekreter değilim, ev hanımı hiç değilim. 😄

Liseyi açıköğretimden okuyan biri için fazla iddialı cümleler. (Eski yorumlardan hatırlıyorum özellikle takip etmiyorum)

Tıbbi sekreter değilim, ev hanımı hiç değilim. 😄
Zaten gerçekten kendini gerçekleştirmiş ve hayatından memnun biri böyle saçma sapan yorumlar yazmazdı. Psikolojiye bile okunarak meslek veren bölüm değil demiş şok oldum devlet üniversitelerinde ilk 20 binle alıyor. Dünyadan bir haber. Ben hayatımda hiç kendi yaşamında başarılı olup da zor durumda olan kişilerle böyle dalga geçen birini görmedim. Nerde vasıfsız var kendine eş arar gibi başkalarını alaya almaya çalışıyor. Daha bugün işten çıkarılma tehlikesi olduğu için intihar eden bir adamın haberine rastladım kim bilir o raddeye gelene kadar nelerle boğuştu. Kadın belki son çare buraya konu açmış nasibin nereden geleceği belli olmaz demiş. Çaresiz kalınca insan her yerden medet umar. Öyle empati fakiri bir toplumuz ki.. Bir de git tekniker ol falan diye akıl vermiş. Tamam hemen olsun. Böyle insanlar bir de her mesleğe kulp bulur. Mühendisler iş bulamıyor vs demiş. Adı sanı bilinmeyen anadolu üniversitesinden 2.20 ortalamayla mezun olup staj vs yapmayıp kendini geliştirmezsen hiçbir bölümde iş bulamazsın. Garantisi olan tek bölüm tıp ülkemizde.

Haha hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor :KK70: İşiniz zor be. Diploması olmayan birinin bile yapabildiği bir meslekte iş bulmakta Allah yardımcınız olsun.

Bakın mühendislere hiç değinmedim bile 🤦🏼‍♀️
Dalga geçmeye çalışırken dalga konusu olmuşsunuz. Siz ne okudunuz pardon ama? Mühendislikle tıbbi sekreterliğin ne ilgisi var oraya nasıl bağladınız? Kadın hastaymış son çare her yere yazıyor belki iş aradığını. Allah kimseyi işsizlikle sınamasın umarım ileride şu satırlarınızı hatırlamak zorunda kalmazsınız. Ne siz ne sevdiğiniz bir başkası.

Ben h

Bence seçeneğinizi bununla sınırlandırmayın, eğer çok ihtiyacınız varsa şuan herhangi bir iş de yapabilirsiniz, bu sırada da diğer hedefiniz için başvurular yapabilirsiniz

Zaten gerçekten kendini gerçekleştirmiş ve hayatından memnun biri böyle saçma sapan yorumlar yazmazdı. Psikolojiye bile okunarak meslek veren bölüm değil demiş şok oldum devlet üniversitelerinde ilk 20 binle alıyor. Dünyadan bir haber. Ben hayatımda hiç kendi yaşamında başarılı olup da zor durumda olan kişilerle böyle dalga geçen birini görmedim. Nerde vasıfsız var kendine eş arar gibi başkalarını alaya almaya çalışıyor. Daha bugün işten çıkarılma tehlikesi olduğu için intihar eden bir adamın haberine rastladım kim bilir o raddeye gelene kadar nelerle boğuştu. Kadın belki son çare buraya konu açmış nasibin nereden geleceği belli olmaz demiş. Çaresiz kalınca insan her yerden medet umar. Öyle empati fakiri bir toplumuz ki.. Bir de git tekniker ol falan diye akıl vermiş. Tamam hemen olsun. Böyle insanlar bir de her mesleğe kulp bulur. Mühendisler iş bulamıyor vs demiş. Adı sanı bilinmeyen anadolu üniversitesinden 2.20 ortalamayla mezun olup staj vs yapmayıp kendini geliştirmezsen hiçbir bölümde iş bulamazsın. Garantisi olan tek bölüm tıp ülkemizde.
İşletme okuyan biri için de aynı şekilde ezikleyici yorumlar yazmıştı bir ara. Hayat sanki taşradaki x ve y üniversitesinden ibaret. 😄

İş bulmak bazen çok zor bir süreç ve çok yıpratıcı, alaycı yorumlara bakmayın, insan başarmak isterse her zaman başarır
Ama güçlü olun, tıbbi sekreterlik bulana kadar başka şeyler de deneyin, insanlar ekmek parası peşindeyken alay konusu yapmak sizi incitmesin, bu sizin suçunuz değil

Yemin ederim akşam akşam sinirim tepeme çıktı. Ülkede herkes işsizlikten kırılıyor utanmadan dalgaya alanlar var bir de. Liseyi açıktan okumuş gelmiş burda ev hanımları da tıbbi sekreterlik okuyor diyor. Tıbbi sekreter olup çalışan ekmeğini kazanan birçok tanıdığım var. Diğer bölümlere göre dezavantajlı da olsa kadın boş durmamış okumuş şimdi de iş arıyor. İstediğim yorumu yazarım falan diye gelirler şimdi bir de o laf ezberlenmiş forumda. Yazamazsın güzel kardeşim insanların kanayan yaralarına, acılarına tuz basamazsın. İşsizlik hangi bölümde olursa olsun ister mühendis ister doktor ister arkeolog bizim ülkemizde alaya alınacak son konu bile değil.

X