- 27 Kasım 2023
- 168
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi PapatyaHatun34
Sonucunuz ne çıktıtüp bebek tedavisi gördük 8 Ekim de transfer oldum doktorun tutma beklentisi çok yüksekti bebek tutmayınca çok şaşırdı benden genetik test ve pıhtılaşma testi istedi. Sonucu anlayan var mı acaba? Ne demek oluyor bu
Fotoğraf olarak paylaştımSonucunuz ne çıktı
Onda birşey yazmıyor ki sonuçları yokFotoğraf olarak paylaştım
82313 yazıyor o sonuç olmuyor muOnda birşey yazmıyor ki sonuçları yok
Hayır genetik sonucu hiçbir yere düşmez hastaneye gidip elden alıcaksnz82313 yazıyor o sonuç olmuyor mu
Burada değerler falan yok ama yanlş paylaştınz sanırım
Yok canım o değil, 6 tane ayrı ayrı yazan sonuç olmalı82313 yazıyor o sonuç olmuyor mu
Bu sonuç ne kadar sonra çıkıyor bana telefona mesaj gelecek dediler 1-2 ay sonra çıkar dediler ama bu e nabıza yeni düştü. Ben sonuç sandımYok canım o değil, 6 tane ayrı ayrı yazan sonuç olmalı
Teşekkür ederim bilmiyordumHayır genetik sonucu hiçbir yere düşmez hastaneye gidip elden alıcaksnz
Bende bilmediğim için sonuç e nabıza düşecek diyem15 gün beklemiştimTeşekkür ederim bilmiyordum
Bn üniversite hastanesinde yaptırdım msj falan gelmedi 50 gün sonra çıkacak dediler hastaneye gidip sonuçları çıktı olarak aldımBu sonuç ne kadar sonra çıkıyor bana telefona mesaj gelecek dediler 1-2 ay sonra çıkar dediler ama bu e nabıza yeni düştü. Ben sonuç sandım
Bana opu sonrası verdi oscapar diye iğne. 10 tane vardı içinde 7 tanesini kullanabildim adet olunca bıraktım sonrasında daha vermedi birşey de demedi. Ama burada okuduğum kadarıyla transfer sonrası da kan sulandırıcı kullanan çok olmuş.Bende bilmediğim için sonuç e nabıza düşecek diyem15 gün beklemiştimbu arada bu sonçları a4 veriyorlr ve sistemden bir süre sonra siliniyormş kendinz kopya alın dursun hiçbiryere düşmüyor çünkü. Size kan sulandırıcı vermemiş miydi doktorunuz bana vermedi 8 hafta düşük yaptım
Ben eğitim araştırma da yaptırdım. Kan verdikten sonra hemşire 1-2 ay da çıkar ara ara telefonuna mesaj gelecek dedi ama zaten vereli daha 1 ay olmadı. Bu yazıyı görünce sonuç sandım bendeBn üniversite hastanesinde yaptırdım msj falan gelmedi 50 gün sonra çıkacak dediler hastaneye gidip sonuçları çıktı olarak aldım
Transfer sonrası kullanmadiniz mı kan sulandırıcıyıBana opu sonrası verdi oscapar diye iğne. 10 tane vardı içinde 7 tanesini kullanabildim adet olunca bıraktım sonrasında daha vermedi birşey de demedi. Ama burada okuduğum kadarıyla transfer sonrası da kan sulandırıcı kullanan çok olmuş.
Kullanmamış bizden 1 kşi daha çıktı işteTransfer sonrası kullanmadiniz mı kan sulandırıcıyı
Bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, bu sonucumu öğrenmeden önce transfer sonrası kullanmadım düşük yaptım, kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktığını öğrendim doktor kan sulandırıcıları verdi kullandım 8 haftalıktı kalbi durduKullanmamış bizden 1 kşi daha çıktı işte