ben alındım ama sağlık raporu kısmında elendim, burun deviasyonum varmıs, ucuslarda yüksek basınct altında duyma kaybım olurmus çalışamazmışım bu rapor için de 400 tl ödeme yapıyorsunuz
operasyon geçir diğer alımlarda eğitimden başla direkt dediler
tecrübelerimi ileteyim tam olarak kriterlerini anlayamadım ama çok gösterişli makyajlı tipler istemiyorlar
daha sade ama bakımlı ve kesinlikle ama kesinlikle iyi bir ingilizce istiyorlar
artık özel bir insan kaynakları şirketine vermişler alımları yani psikolog alımlarına kadar torpil kesinlikle ama kesinlikle yok..
ilk gün arkadaşların da dediği gibi boy-kilo, kişilik envanteri, zeka testi ve ingilizce yazılı sınav var.
sonrasında bir adamla birebir konuşuyorsunuz neden burayı istiyorsun, falan tarzı sorular soruyor ama ters bir uslupla mesela bana öncesinde mankenlik yapıyormussun, kabin memurlarının uzun ucuslarda tuvalet temızledıgını bılıyor muydun senin tarzında nazik biri bunları kaldırabilir mi dedi
sonrasında 6 kişilik grup mulakatı var eline bi metin veriyorlar o metin üzerinden tartışıyorsun
2. gün heyet karsısına cıkıyorsun yaklasık 5-6 kişiler ve her taraftan sıkıstırıyorlar seni
ingilizce sözlü sınavı da ingiliz bir bayanla bir erkek yapıyor çok şeker insanlar, stresini gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar:)
psikologta da artık o kadar sinirine oynuyorlarki
şekiller falan gösteriyorlar tabi caizse ne kadar sabırlı ve sakinsin onu ölçüyorlar..
maaş ilk etapta 3000 lira dolaylarında başlamadan önce 3 ay eğitim var eğitim döneminde maaş vermiyorlar.
maaş ilk etapta çok iyi gelebilir ama yeri geliyor günde 15 saat çalışıyorsun