Lekeler, Çiller Thulium Lazer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Merhaba rica etsem gittiğiniz hekimin adını bana özelden yollar mısınız? Bir de aradan yaklaşık 3 ay geçmiş nasıl memnun musunuz? Teşekkürler

Bugün 1 ay geçti ve 2. Seansı da yaptırdım. Ancak doktorum bana 2 krem daha kullanmamı söyledi. 6. Günden sonra başlayacağım. Çünkü yok olan sağ yanağımda güneş lekesi 1 haftadır yeniden minicik oluşmaya başladı. Bu yüzden obaci nu-derm serisinden 2 krem önerdi. Alnımdaki ve diğer yanağımdaki lekeler çok belirsizleşmişti oralarda bişey yok çok şükür. Bu seans ilkine göre daha kızarığım sanki.
Akne izlerinin geçmesi zaman alacak dedi. Zaten çukurlar düzleşmeye başladı. Keşke ilk halini çekip karşılaştırsaydım. Aklınızda bulunsun siz yaptırmadan önce çekin.

Hastanede doktor seansa girmeden once cekmedi mi cekiliyor normalde

tekrar çıkıyor mu? Bu aletin vaadi melanini yok etmek degil mi? Kafalar yine allak bullak oldu! Zamanin da bircok islem yapip geçip geri gelmişti. Bu aletin ne özelliği kaldi ‍

tekrar çıkıyor mu? Bu aletin vaadi melanini yok etmek degil mi? Kafalar yine allak bullak oldu! Zamanin da bircok islem yapip geçip geri gelmişti. Bu aletin ne özelliği kaldi ‍
Bana en az %15 etki ediyor denildi. Fazlasini vaad etmediler. Sadece etkili yontemmis kimisinde ise yaramayabiliyor malesef

Bana en az %15 etki ediyor denildi. Fazlasini vaad etmediler. Sadece etkili yontemmis kimisinde ise yaramayabiliyor malesef
Birde şu var ortada bu cihazin bir beauty thulium geciyor o yaz kis yapilan ve 1 seans degil 4,5 seans yapiliyormus, benim bahsettigimiz tek seans thulim, siz 2. Seans demişsiniz acaba sizde mi beauty olani yaptirdiniz acaba?

Birde şu var ortada bu cihazin bir beauty thulium geciyor o yaz kis yapilan ve 1 seans degil 4,5 seans yapiliyormus, benim bahsettigimiz tek seans thulim, siz 2. Seans demişsiniz acaba sizde mi beauty olani yaptirdiniz acaba?
Ben tulium lazer yaptirdim
Doktor gerekli gorurse yapacak. Kontrole henuz gitmedim

Tabi burda kimin ne tur ne oranda lekeleri var bunu ancak bizim anlattigimiz kadar biliyoruz o da ayri bir sey. Insallah. Gelismelerden haber bekleriz ☺
Kesinlikle bildirimde bulunacağım ise yararsa herkes öğrensin, para tuzagiysa yine ayni sekilde herkes ogrensin...

Orada çekilen görüntü farklı bir makinadan alındı. 3boyutlu falan. Ben buraya yüklemek için çekseydim keşke dedim. Yoksa lekelerimin eski halini hatırlıyorum.
Tekrar oluşmasından korkuyorum ama Verilen kremler de renk açıcı çekiniyorum cildimi inceltmekten.
İlk seansta cilt rengim çok açıldı, lekelerim yok oldu, gözeneklerim küçüldü, hatta kaşlarımın arasındaki ince çizgiler kayboldu. Fondötensiz gezebildiğim için buna değdi bence, 2. Seans da bitti küçücük bir leke oluşacak diye acaba daha fazla uğraşmasam mı cildimle? Kremleri almasam mı karar veremedim

Bence sadece korumaya alin!!! Çünkü gunes yüzünü gostermeye başladı dikkat etmek lazim.

Neden renk acici bir krem verdiler anlamadim bana da 400 kusurluk nemlendirici yazdilar icinde br madde olmayacakmis onun icin. Zaten ondan once 3 krem verdiler 3 4 gun kullanmam icin.
Ben kendi fotomu cok cektim oncesi sonrasi isiktan midir nedir fark etmiyor

Sağ yanağımda minik leke oluşumu başladığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…